Nyårsafton!

Nyårsafton i år kommer väl inte bli riktigt som andra varit.. Ingen fylla, inget illamående och ingen dagen efter att inte se fram emot.. Och det är jag faktiskt glad över! :D

Jag vaknade nyss efter världens konstigaste dröm.. Såklart drömde jag som vanligt om förlossning men den här drömmer var verkligen en drööööm! Alla gravida låg på rad och krysta och verkade inte ha ont för fem öre.. Sedan var det klart, bebisarna var ute och alla åt sushi tillsammans... Sushi liksom? Haha... Jaja, det var ju som sagt bara en dröm.. Min dröm!

Var hos barnmorskan igår och gjorde vanliga kollen som vi brukar, mata mage, lyssna på hjärtljud och ett stick i fingret. Allt såg fin fint ut och lilla pojken hade fixerat sig och var redo.. Men liksom.. Det är 4 veckor kvar och han är redo? Kan han då komma näär soom heelst? JA DET KAN HAN! :D Hon sa att normalt, om han kommer att komma lite tidigare så är det om ca 1-2 veckor. Jag har ju faktiskt inte hållt mig så lugn och stilla senaste tiden så det är inte allt för konstigt om han väljer att titta ut någon vecka tidigare..
Natten igår hade jag förverkar, en hel del faktiskt som höll mig vaken ganska länge.. Känns ungefär som mensvärk. Men när dem riktiga verkarna sätter in, ja då är det nog 10 gånger värre än en mensvärk fast det känns på ungefär samma sätt.. Nu vet vi vad jag har att vänta mig..... HJÄLP!

Har duschat och ska väl också äta någon form av frukost/lunch. Linus ligger fortfarande kvar i sängen. Det kan han lika gärna göra om han ska orka allt ståhej ikväll! :)

Ikväll ska vi på middag hos hans kompis där det kommer att bjudas på förrätt, varmrätt och efterrätt. Jag tror att det kommer bli riktigt trevligt! :) (även i nyktert tillstånd) Men det är faktiskt inte bara jag som kommer vara nykter ikväll, även Linus kompis Jonathan kommer att glida runt med ett vattenglas hela kvällen och natten, så jag kommer inte känna mig så ensam! :)

Hoppas att ni själva får en riktigt trevlig och rolig kväll så lägger jag upp lite bilder imorgon om jag inte glömmer att hämta kameran hos mamma!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER, VI HÖRS IGEN 2011!!!



Dålig bild men här är älskling från igår i full gång!


Onsdag.

Det var länge sedan jag skrev nu men har faktiskt inte haft någon ork att sätta mig vid datorn!
Jag börjar ledsna ihop riktigt ordentligt nu, SNART FÅR HAN TA OCH KOMMA! Jag svullnar allt mer och allt känns bara jobbigare och jobbigare... Men men, den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge! ;P

Sen senast jag skrev så har jag träffat lite vänner som jag inte träffat på himla länge! En middag hemma hos en gammal god vän Sofia där Bebis fick en jättemysig och snygg heldress i grönt! TACK Sofia den kommer sitta såå snyggt på min lilla pojke det vet jag! :D

Igårkväll skruvades det och fixades det hela kvällen. Linus skruva upp en spjälsäng som vi bäddade och gjorde iordning. Jag och Linus mamma Karin var på ICA och Apoteket och handlade hem en del behövande grejer som blöjor, baby olja och en massa andra saker! NU KÄNNS ALLT VERKLIGEN PÅ RIKTIGT!

Idag har jag varit i Täby Centrum och träffat Frida, hennes syster Zandra och Paulina! Nu sitter en massa människor här hemma hos Linus, dricker lite, snackar och har det trevligt! :D

Imorgon ska jag och Linus till barnmorskan på morgonen och göra den vanliga kollen. Nu får vi se om Bebis har fixerat sig!! Kommer bli så spännande om han har gjort det, då vet jag att nu..Nu är han påväg!! :D

Jag ska lägga in lite bilder senare, bla på Linus som monterar upp en spjälsäng och sedan på den underbart fina gröna dressen som Bebis fick av Sofia! Kan även lägga upp bild på en jättesnygg skjorta som Bebis fick för ca en vecka sedan av min underbara vän Rebecca som nyss gått och blivit en framgångsrik servitris! GRATTIS STUMPAN! :D

Något står inte rätt till.

Det är någonting som inte riktigt känns bra med mig. Hela dagen igår var jag supertrött, sov och sov och sov!! Idag..Samma sak... Jag känner mig lite konstig i magen och i kroppen, Bebis rör sig inte på samma sätt längre. Börjar bli lite rädd att han vill komma ut snart. Kan det vara så?
Jag får försöka att ta det lite lugnt nu en vecka till så att han inte kommer det här året.. För det vill jag verkligen INTE att han ska göra! Då blir han ett mycket sent fött barn och det är väl inte så himla roligt att födas såhär sent på året, eller? :) Bara Bebis väntar tills det är 1 januari så får han titta ut vilken dag han vill! :)

Jag börjar vänja mig lite vid julklappen jag fick av Linus, EN MOBIL :D vilken buse han är! Vi som redan hade köpt julklappar tillsammans. 1.60 brett duntäcke med två jättesköna dunkuddar köpte vi och det skulle vara julklappen i år! Men så går han och köper ännu en grej och inte vilken grej so helst inte. EN MOBIL! Precis den so jag velat ha också och jag behövde verkligen en mobil också, fått gå med Fridas gamla sony ericsson ett halvår nu typ! :P

TACK MIN ÄLSKLING, JAG ÄLSKAR DIG LINUS FÖR DU ÄR BÄST!!




Lördag.

Ja hallå där igen allesammans!
Har inte orkat skriva idag förns nu. Jag och Linus har vilat i soffan heela dagen och bara tittat på film! Jätteskönt!

Julafton igår var jättemysig. Morgonen firades med mina syskon hemma hos mamma, tillsammans med mormor och morfar också! Vi åt gröt och morfar fick mandeln men den råkade han äta upp... :P
Sedan blev det julklapps öppning och vi fick väldigt fina presenter, bla annat dem där skorna som jag har pratat om tidigare. Blev superglad!
Sedan var det dags att åka en sväng förbi Linus och hans familj och önska god jul. Där blev det en väldans massa fina presenter också! Av Linus mamma och pappa fick jag ett par mysiga sockor och en jättehärlig morgonrock, PRECIS vad jag behövde och ville ha! (brukar annars sno Linus morgonrock ;P). Jag och Linus fick tillsammans även presentkort, gosedjur till Bebis och en GRYMT snygg egendesignad och målad tavla som Linus systers sambo hade gjort åt oss!

Sedan var det dags att åka vidare till farmor och farfar tillsammans med pappa och mina syskon. Det blev Kalle Anka, julmat och julklappar. Fick mycket fina presenter där med! Bla en Smartbox till mig och Linus som inkluderar en middag för två på en valfri restaurang av de som står i en lista i Boxen, runt om i Sverige! Vi fick även söta små grejer till Bebis! Senare blev det sällskapsspelande, men för mig gick det dock inte så bra.. :)
Tröttheten började falla in i ögonen och vi rörde oss hemåt senare. Min familj hem till pappa och jag hem till Linus där jag bemöttes av ett trött men glatt gäng!

Härliga julaftonen tog slut och vi möttes av en ny, trött dag... Lördag.. Blir nog bara film tittande ikväll!
Imorgon får man ta nya tag och försöka hitta på något roligare! :)

På måndag är det bestämt att det blir lite middag med tjejerna! Vi får se om det blir av eller inte, vore faktiskt jättetrevligt! Det var jättekul att träffa på så många som jag gjorde i torsdags! Bla Rebecca, Emma, Sofia, Therese och Frida! Rebecca ska alltid vara så himla söt och kom med en liten julklapp till Bebis. En jättesnygg och söt skjorta!! Hon är allt för underbar den lilla tösen!

Hoppas vi ses på måndag tjejer!

GOD JUL!

God jul på er alla! Nu sitter jag hemma hos min farmor och farfar och det är snart dags för att äta! Idag har det firats först med mamma, mormor och morfar och sedan åkte jag till Linus en snabbis och hälsade God jul. Gud så fina presenter jag och Linus fick!!
Jag hör av mig mer imorgon och berättar om vad jag fått i julklapp! Ha en trevlig jul nu allesammans!!

Det lider mot Jul.

Godmorgon! Hade en hemsk dröm i natt.. Självklart så handlade det om förlossningen.. Jag är så himla rädd och fundersam över hur det kommer att vara.. Hur det kommer att gå..
Det är väl ganska vanligt att man börjar bli nervös nu när det börjar närma sig, Linus är lika nervös han!
Men en sak har jag gjort klart för mig. Jag vill ju ha ut honom och ut ska han! Längtar efter att han läggs på mitt bröst och vi får hålla hans lilla hand och pussa hans små fötter. Vår lilla prins!

Dagen innan nyårsafton ska vi till barnmorskan och titta till det vanliga som vi brukar göra. Hjärtljud, mäta mage och känna hur han ligger. Förra gången låg han ner med huvudet men hade inte fixerat sig riktigt ännu. Vi får se om han gjort det tills den här gången då! :)

Man känner hur trångt han har det där inne. Nu när han rör sig så kan det ibland göra riktigt ont och då får man försöka flytta lite på foten när han har sparkat upp den och håller kvar den mot revbenen.. Vår lilla buse!

Snart ska jag åka iväg med mormor och morfar idag igen, dem ska byta en julklapp så jag följer med! Senare så ska jag träffa Paulina på en fika. Kanske Rebecca, Emma och Frida också om dem kan!

SAKNAR ER MINA FINA FLICKOR!


Hundvakt..

Nuu är jag inne i värmen igen! USCH VAD DET ÄR KALLT UTE!! Och jackan får jag inte igen heller...Hmm.. Köpa en ny verkar väl vara lite onödigt va? Får helt enkelt strunta i att vistas ute med denna stora mage!
Var och shoppade lite med mormor och morfar. Nu är alla deras klappar klara för att läggas under granen! Vi slutade dagen med att äta på en kina restaurang. Supermuums!!

Ja och nu sitter jag här... Hundvakt åt tre beiga hundar (kommer inte på vilken sort dem är) men sånna här typiska familjehundar ni vet. Helt ensam, Linus orkade inte följa med när jag frågade så jag får vara ensam och ha tråkigt fram till kl 21 ikväll............!

Dan före dan före doppardan!

Nu väntar jag bara på att mormor och morfar ska hänta upp mig så ska vi åka en snabbis till Täby Centrum för att fixa deras sista julklappar!
Hade nyss besök här hos Linus av några besiktnings gubbar som gick igenom de ställen där de har byggt om och grejjat... Jaa.. Man måste ju påminna gubbarna varje gång dem kommer hit om vad som glömts och vad som måste göras om och bättre.. Vilka usla byggare måste jag säga! Sedan försöker dem liksom smita från problemen som dem själva skapat och det blir bara en massa irritation över det hela! USCH PÅ STAMBYTARNA SÄGER JAG BARA!

Tog bild på mig själv i min sköna BEBIS tröja och stooooora mage, ååh vad jag älskar den myströjan! (dubbelhakan lådsas vi som vi inte ser) ;)

 



Tidig morgon.

Nu har jag vaknat tidigt som vanligt.. Jag vill sova! Men känns som att man faktiskt hinner få mer gjort när man vaknar tidigt, plus att jag blir piggare hela dagen!
Vad jag ska göra idag.. Ja, det får vi se!
Jamie skulle kanske komma hit eller så skulle jag till henne, annars så följer jag med mormor och morfar till Täby Centrum och hjälper dem att köpa sina sista julklappar!

Kanske ska jag passa på att träffa min allra bästa vän och andra hälft Frida när jag ändå rör mig i Täby trakterna? Hon har kommit hem från Gävle nu, där hon precis i höstas flyttade och började en 3 årig sjuksköterske utbildning.
..Min finaste bästa vän, jag saknar dig mer och mer för varje dag som går! :-(


Julkola!

Vi gjorde julkola.. Eller jaa.. Vi försökte iallafall..

Misslyckat är ordet!

 


Väntar på bussen som går kl 13.

Jag ska ta bussen hem nu för att gå ut en promenad med hunden Mio. Efter det ska jag träffa Jamie!
Är jättesugen på att testa mina kunskaper i julbakning.. Ska höra med Jamie sen om vi ska ge oss in i något! Man måste ju lära sig sånna saker nu så att man kan det sen när man ska stå och baka och julpyssla med sin son!
Blir det knäck eller kola? Det får vi se! ;)

Jag är så trött!

Ännu en morgon är här, jag är supertrött idag.. Bebis har varit i full gång i stort sett hela natten. Väldigt svårt att sova då, men det är väl bara att vänja sig vid att bli väckt! :) Om Bebis vill vara vaken på natten sen när han har kommit till världen så går det bra för mig, men för Linus blir det jobbigare som ska upp kl 5-halv 6 på morgonen och jobba, så han behöver riktig sömn. Vi får helt enkelt börja somna tidigare på vardagarna då, senast 8 kanske? :) Det blir väl att jag får ta Bebis på natten och Linus senare när han kommer hem från jobbet. Längtar så j*klaa mycket!

GE MIG 29 JANUARI 2011 NUU!! ♥

Tankarna faller tillbaka på tiden då jag inte visste någonting... Dem 3 första månaderna i min graviditet.


Guld till pengar? Ja tack!

Har rensat bland alla mina 100 tals smycken i olika former och färger, sorterat och lagt dem i olika små lådor.. Ska dem ligga där nu tänkte jag? För JAG kommer liksom inte använda dem mer... Så då slog det mig att varför inte sälja dem? Alltså byta dem mot pengar.. Varför inte liksom? En jättebra idé att få in lite extra cash snabbt och enkelt! Måste först bara ta reda på var man ska vända sig för att få så mycket utav det som möjligt.. Ska nog kolla in ett par ställen och jämnföra skillnaden på vad dem kan tänkas ge för mina gamla små guld och silver smycken som ligger här hemma och bara..ligger?

Morgonpigg!

Nu sitter jag uppe tidigt som vanligt.. Sover inte lika bra när Linus åkt till jobbet! Vill ha honom bredvid mig hela tiden när jag sover, då sover jag som allra bäst! Får väl vänta tills Bebis kommer som jag kan ta upp ur vaggan och lägga bredvid mig i sängen när Linus åker till jobbet!
Gud vad jag längtar efter vår lilla pojke!! ♥

Slutsålda skor!

Nu sitter jag här vid datorn hemma hos min älskling Linus medans han står och lagar en god middag till hela familjen!
Det blir kyckling och ris med en god sås!
Jag har letat som en tok efter ett par skor som jag vill ha.. Dem är slutsålda överallt!! Finns i två färger och vet faktiskt inte vilken utav dem jag vill ha om jag hittar i min storlek.. Skulle nog ta båda då.. Men otur som jag har så finns dem inte någonstans!!

Designade av Kenza


Härligt att vara hög gravid!

Idag har det inte hänt så himla mycket. Men en grej jag upptäckte när jag skulle gå ut på en promenad var att dörren gick inte att öppna! Det var fullt med snö som hade täckt för så jag fick typ gräva mig ut!! Skottade också hela framtidan så att det gick att gå. Borde egentligen inte ställa mig och skotta tung snö med en tung spade som hög gravid men vafan.. Jag klarade det! :D Lite ont i ryggen efteråt dock men det gick snabbt över!
Känner mig som en gammal tant eller som en jättesjuk person som inte får anstränga sig eller göra någonting. Klarar inte av det!
Måste göra saker. Jag måste klättra upp på diskbänken för att ta ner skålen som befinner sig på den högsta hyllan högst upp, jag bara måste! Jag måste klättra bland alla grejer vi har i förrådet för att hitta just det jag letar efter, jag bara måste liksom! Så får jag skäll av mamma när hon ser vad jag gör och då säger hon till mig att "Nathalie du måste ta det lite lugnt och försiktigt nu! Inte göra saker som kan riskera att du ramlar eller något."
..Och ja självklart förstår jag henne.. Men det är fortfarande jobbigt att inte kunna röra sig eller vara som man varit innan!
Vet ni vad? ...Nu för tiden rullar jag upp ur sängen. Jag sätter mig inte upp, utan jag rullar som en säl istället till kanten för att sedan kunna sätta mig upp! Ser heller inte mina fötter när jag står rakt och tittar ner.. Vig är jag väl knappast heller längre..
Vad härligt det är att vara hög gravid....

NU VÄNTAR VI BARA PÅ DET NYA ÅRET, SEDAN ÄR DET FRITT FRAM FÖR BEBIS ATT KOMMA! ♥


The final.

Ja, finalen av Robinson blev mycket lyckad tycker jag. En värdig vinnare helt klart!
På senare tid har jag blivit en riktig tv tittare måste jag säga. Vet inprincip ALLT som går på tv just nu! Jag och Linus är riktiga webb-tv tittare och det blir bara fler och fler program vi följer.. Aldrig har jag tittat så mycket på tv program som jag gör nu. Kan till och med följa ett helt uselt program bara för att ha något att göra på dagarna!

För er som inte vet så tog jag studenten i våras och hann inte komma ut i arbetslivet innan jag fick veta att jag var gravid! Såklart hindrade det inte mig från att söka jobb men ni kan ju tänka er själva att det inte är många som vill lära upp och anställa någon som sedan direkt ska ta mamma ledigt..

Så jag har inte haft så mycket att göra det senaste halvåret! Just nu är jag Fristående Hudvårdskonsult på Mary Kay och säljer superbra och härliga hudvårdsprodukter/smink mm men det är inget riktigt jobb. Såklart kan man försörja sig på det som en hel del gör om man lägger ner riktigt mycket tid på det men just nu så har jag inte haft orken att lägga ner tid och kämpa för att folk ska köpa dessa produkter. Jag blir bara tröttare och tröttare, behöver ha mina tankar mer på förberedelser och planeringar nu kännar jag! Mary Kay får helt enkelt vänta!
Linus jobbar heltid och har bra inkomst så att det känns väldigt tryggt att någon av oss får in pengar. Min Linus är så duktig, jag är så stolt över honom som orkar så pass mycket som han gör! Min prins!


TV:N

Nu är det dags för mig att lägga mig i soffan med täcket och en stor kopp med te framför tvn och slå på 4an. Dags för final i Robinson 2010!


SVAR PÅ FRÅGA

Postat av: Anonym

Har du inte fått några bristningar än? Jag är i 10e veckan nu och är rädd för att få bristningar sen.. Har du några råd och tips att ge? :)

2010-12-18 @ 17:23:25


Svar:

Jag har inte fått en enda bristning på magen, dock en liten på bröstet men inget mer! Jag har smort in mig med Cacao Body Butter minst en gång per dag. Den har som uppgift att förebygga och motverka bristningar och går att köpa på The Body Shop och kostar ca 150 kronor! Jag tror att det är den som gjort att jag inte fått bristningar. Jag kan verkligen rekomendera den!




Liten del från Bebis garderob.

Här är det första köpta plagget till vår Bebis - KappAhl



Mysig dress av det söta märket newbie - KappAhl



Två små plagg - Lindex



En mysig overall som Bebis ska åka hem i från BB av märket newbie - KappAhl



Två små söta mössor - H&M



Favorit strumporna - H&M



Lite skor
Foppa tofflorna köptes av min mamma när hon trodde att det skulle bli en flicka - Sthlms mässan
Converse skorna fick vi av Linus syster - Lindex
Dem bruna uggsen fick vi av Linus mamma&pappa - KappAhl
Prickiga skorna fick vi också av Linus mamma&pappa - KappAhl
Mys tofflorna med nalle på fick vi av min pappa - Spanien
Mys tofflorna med tiger fick vi av min mamma - H&M


Lördagfix.

Jag är mycket stolt över mig själv efter att ha gått upp ur sängen när jag vaknade, bäddade den direkt, hoppade in i duschen och gick sedan ner i köket och gjorde mig lite äggröra med tomater i och ett stort glas med apelsinjuice! Så borde min morgon se ut varje dag! Mår så mycket bättre när jag inte legat och slöat i sängen i flera timmar och inte orkat göra något åt mig själv som jag annars brukar..
Jag har tvättat, diskat, damsugit och gått en långpromenad med hunden Mio, så nu kan jag bara ta det lugnt, sitta och bara göra vad jag vill. Känns skönt!

Har faktiskt tagit en bilder på olika klädesplagg som vår lilla pojke sen kommer att bära. Lägger upp bilder på några lite senare! Har också tagit mig tid att räkna olika plagg som han har ganska mycket utav...Och ja...Det var ju en hel del kan man säga! Men som tur så har vi köpt och fått olika storlekar i allt eftersom att han kommer ju att växa ganska fort. :P

Bebis har:

24 bodys
7 sparkdräkter
3 pyamasdräkter
7 mjukis/mys byxor
2 overaller
En skinnjacka
8 par skor
5 par vantar
7 par mössor + en basker
15 par strumpor
Och sedan har han ett flertal olika klädes set

Känns som att man kan koppla bort kläderna nu och börja köpa lite blöjor, tvättlappar och en massa bra att ha saker som man kommer att behöva! :)


Fredagsmys.

Hallådär! Länge sedan jag gjorde ett inlägg men har haft fullt upp! (faktiskt inte)
Jag har besökt några mammasidor där jag funnit en massa trevliga unga gravida tjejer i ungefär samma ålder som jag! Jätteglad att ha fått kontakt med er på:
blimamma.se
, minbebis.com och alltforforaldrar.se
Jag har även pratat med tidningen "Gravid" som kommer att fota mig och Linus nästa vecka på onsdag, antingen hemma eller i en barnbutik inne i stan. Fotografen skulle höra av sig mer om det senare!

Denna helg blir lugn som tidigare helger.. Börjar bli riktigt trött nu och känner mig mer och mer otymplig! Måste göra klart förberedelserna inför Bebis nu.. Kvar att köpa är vagga och sedan blöjor, tvättlappar och en massa småprylar som behövs. Ska faktiskt köpa en "fispysare" som ska vara bra på att befria Bebisens gasiga mage! Ibland vet man ju inte varför bebisen skriker helt plötsligt? Bebisen kanske precis har sovit och blivit matad men han/hon skriker iallafall? Då kan det vara gaserna i magen som inte kommer ut och då kan man hjälpa fisarna ut med hjälp av en "fispysare" Finns att köpa på babyland och babyproffsen har jag sett! ;)

På tiden!

Pratade nyss med min "svägerska" Jamie om hon idag hade tid att hjälpa mig med att snygga till bloggen lite och det kunde hon! Hon slutar jobba kl 3 så jag ska möta henne i centrum så ska vi gå hem till henne :)
Just nu ser bloggen ut som skit eftersom att jag knappt vet hur man gör med alla dessa html tecken och kod mallar hit och dit!! Men nu ska jag få hjälp med det som tur är. Nu ska jag först ta en dusch och sedan göra mig lite lunch!
Bebis har hicka just nu.

MVC

Igår var det besök hos mödravårdscentralen. Det var föräldrargrupp med Andrea och Emil som jag pratat om tidigare. Dem som också ska ha en liten pojke med kanske samma namn och är beräknade en vecka före oss!
På föräldrargruppen fick vi svar på en massa frågor som vi hade och sen fick vi se en film om amning och lite bra att veta saker. Det var en mycket intressant film. Man fick lära sig en hel del!
Även pappan fick se klart och tydligt på filmen vilken roll som han kommer att ha sedan. Det var diskning, städning, tvättning, handla mat, laga mat, bada bebis, byta blöja på  bebis, pyssla om sin älskade och se till så att bebis och mamman har det jätte bra! Så nu är Linus superglad och vet preecis det roliga som väntar honom!! ;)

Underbara söndag!

Vaknade av att solen sken in för fullt i pappas lägenhet! Han bor på högsta våningen och det var så himla fint och vackert med all snö utanför och utsikten han har är helt otrolig, (bortsett från att den är över Åkersberga), men även Åkersberga kan ibland faktiskt vara vackert! :)
Nu gör pappa frukost och sedan skajag åka iväg till antingen täby eller om man orkar ta sig in till stan kanske? Börjar bli lite jobbigt med allt åkande nu när man snart går in i 9 månaden! Så vi får se vad jag orkar med idag! Det kommer att bli lite mer julklappshandlanden som det blivit hela helgen i stort sett. Förhoppningsvis får jag med mig min "svägerska" Jamie som det så fint heter!

Fredagstrött.

Hallå där! Har inte uppdaterat något idag pga att jag varit alldeles för trött och seg! Jag och Linus skulle åkt till Täby när han kom hem för att bli klara med den sista julklapps shoppingen men det blev inte av för båda är vi alldeles för trötta och sega! Idag blir det bara en lugn kväll. Lite idol tittande eftersom att det är final ikväll och sen blir det nog bara till att sova! Vi får hitta på något roligare imorgon istället! :D

Idag fick jag faktiskt veta att på måndag efter vi varit hos barnmorskan och föräldrargruppen, så ska vi ta oss in till stan för plåtning av tidningen "Föräldrar & barn" som vi blev intervjuade av för ca 2 månader sedan! Ska bli jätteskojj!! Vi får se sen vilken upplaga vi kommer att hamna i. Jag kommer självklart att säga till så att ni också kan få se och läsa!
På måndag kommer även min morbror Björn hem från Singapore där han bor just nu så det ska bli riktigt kul att få träffa honom igen!

Hemma!

Nu är vi hemma från kursen! Mycket som det pratades om visste vi redan innan men det blev som en fördjupning. Vi fick veta mer om hur allt gick till, hur man kunde känna sig och vad som var bra att ha med sin in när det väl är dags!  Nu har vi beställt pizza som snart kommer levererat! *MUMS!

SNÖ!

Nu snöar det på riktigt ordentligt! Hoppas att inte bussarna eller tågen inte blir inställda för då blir jag inte så glad!
Ska snart ta och åka, men först ska jag äta lite lunch. Ska göra i ordning lite fisk. Det sägs att det är bra att äta fisk när man är gravid fast det beror på vilken fisk det är! Har varit super dålig på att äta bra grejer och ta vitaminer som järn och folsyra. Hade tabletter för det förut men dem är slut så får nog köpa mig ett par nya! Man måste ha bra med järn i sig för då mår man som bäst under förlossningen har jag hört!
Nu sparkar Bebis för fullt i magen! :)


God morgon!

Vaknade av värsta drömmen.. Har börjat att drömma om förlossningen.. Börjar få en RIKTIG förlossnings nojja nu! I drömmen så kommer det att bli helt förskräckligt, så jag får ju verkligen ställa in mig på det värsta!
Senare idag ska jag och Linus på Profylaxkurs som är en förberedande kurs inför förlossningen. Undra vad vi kommer att få höra och göra? Blir spännande!
Kursen börjar kl 4 i Danderyd och innan det så ska jag kolla Med Linus brors flickvän Jamie om vad hon gör idag. Hon kanske jobbar eller så är hon ledig idag och kan hjälpa mig med att fixa till min blogg lite snyggare eftersom att jag är så himla dålig på allt som har med kunnande om datorer att göra. Förstår mig inte ens på Paint liksom... :)


Kväll.

Lunchen med Andrea var jättetrevlig! Så kul att dela alla känslor och allt som man har nu under graviditeten, vi förstår varandra liksom! Vi kollade runt lite på bebis kläder även fast jag redan har typ ALLT klart i klädväg men det är så roligt ändå att bara gå och kika på om det kommit ut något nytt och sött :P
Fann mig ett par supersköna tofflor på Deichman som kommer att vara sköna när man går här hemma såhär på dagarna och är perfekta att ta med sig till BB sen när det är dags!

Nu ska jag och Linus ta ett varmt skumbad och sen lägga oss i soffan med en varsin stor kopp te och bara mysa! Kanske har jag mina nya supersköna tofflor på mig då? ;)



Trist att vara själv!

Vet inte vad jag ska göra nu för tiden om dagarna så det blir att man har börjat blogga! Kommer nog att vänja mig vid det efter ett tag. Känns som att man har någon att prata med när man bloggar och då känner man sig inte lika ensam *haha!
Bestämde nyss med Andrea att vi ska träffas på lunch idag! Hon kommer in med bussen kl 3 så det ska bli himla kul att träffa henne!
Andrea är en tjej som också är gravid, faktiskt bara en vecka före mig! Hon är beräknad till den 22a januari och jag till den 29e. Båda ska få pojkar och vi har bestämt SAMMA NAMN! Haha kan ni tänka er? Pojkarna ska födas ungefär samtidigt och heta samma sak!? Är det inte lite häftigt? :D


Onsdag.

Goodmorgon! Efter en härlig morgonpromenad i det fina vädret och en god frukost så har jag tänkt att bege mig ner till "Å Åkersberga Centrum" för att besöka banken.
Varför jag skrev två Å:n är för att till det nya centrumet här i Åkersberga så står det två Å:n i början. Det första Å:et är nog bara själva loggan till allt, men att dem har satt det och ännu ett till Å tycker jag ser ytterst konstigt ut! Dem borde istället endast haft loggan som det enda Å:et och inte ett extra efter det :) Irriterar mig på det lite för mycket kanske... Men men :)

I natt kan vi snacka om att det har sparkats asså! Herregud måste jag säga. Det börjar kännar riktigt j*vla ordentligt nu och gör faktiskt lite ont ibland.. Vaknar så fort han rör sig hastigt, så jag har vaknat kanske 5 gånger i natt och behövt gå upp och gå runt lite och sen lägga mig igen. Han blir nog en lite nattuggla kan jag tänka mig. Bra att man får vänja sig lite nu innan då! :)

INTE LÅNGT KVAR NU!

Shoppingdag!

Äntligen hemma efter en lång shoppingdag med Linus och hans mamma Karin!
Det blev mycket julklappshandlanden idag! Nu är vi klara med klappar till Linus syskon med respektive och till mina syskon! Vi köpte även en julklapp till oss själva som består av ett megastort duntäcke, två dunkuddar och snygga lakan till! Det är ju mysigast att sova under samma täcke än att ha två olika täcken! :)
Vi åkte förbi Heron City och gick in i en barn affär där jag hitta den perfekta skötväskan av märket Armani som jag bara MÅSTE ha! :P Tänker nog köpa den så då lägger jag in bild så får ni se vilken supergrej! ;)
Till sist blev det en jättegod middag hemma hos Linus bror Robin där Linus föräldrar för tillfället bor just nu eftersom att de har stambyte i deras lägenhet. Och nu, SOVA!

Tisdag.

Halloj! Idag har jag sovit superlänge och gick direkt upp och gjorde frukost och la mig i soffan framför filmen "The last song". Den är faktiskt ganska bra, jag gillar såna filmer. :)
När jag tittat i kanske 20 min så kommer det hem någon..Jag tänkte, det är väl mamma som kommer hem på lunchen som hon ibland brukar, men rätt som det var så ser jag min älskling Linus som kommer in i rummet! Dem blev klara med sitt byggprojekt på ett ställe där dem var så de hade ingenting mer att göra idag. Och ååå så glad jag blev när han kom hem!
Älskar när han kommer hem tidigt, för vanligtvis brukar han komma hem vid 4-5 tiden ungefär. Han jobbar på en byggfirma som heter Moelven där både hans pappa och bror också jobbar!


Han är så duktig min underbaraste pojkvän som jag älskar mest i hela världen :P <3



Endast 7 veckor och 5 dagar kvar!


Skulle jag gjort detta för ett halvår sedan?

Nu är jag tillbaka efter en promenad med Mio. Blev så frusen när jag kom hem så satte fötterna i ett fotbad och smörjde sedan in dem med min superduper Mary Kay kräm som är både för hädner och fötter, så nu är dem lena som bebisfötter! ..Det tog dock ganska lång tid att smörja in dem eftersom att man har världens största jättebamsemage som ska vara ivägen när man ska göra något! Men det gick vägen iallfall!
Efter det fick jag för mig att göra egen gröt efter ett recept som stod på mjölkpaketet!

En tanke som slagit mig är att nu för tiden får jag för mig en massa saker som jag för ca ett halvår sen ABSOLUTINTE ens skulle få för mig att göra! Som tex nu då, ställa mig i köket och laga hemmagjord risgrynsgröt efter ett recept från mjölkpaketet liksom!? Vem har jag blivit? Eller börjar jag bli? Jag tror nog att jag börjar bli lite mammig av mig! Känns konstigt, men bra :)



Äntligen!

Äntligen fick jag tag på min handledare! Han e så sjukt dålig på att svara så man får typ jaga honom (sa han själv), men nu har vi iallfall bokat ett möte..Som blir måndag nästa vecka... *jippie! Men nu är det gjort iallafall och behöver inte fundera mer på det.
Nu blir det en promenad med hunden Mio och det tror jag nog kommer vara populärt för Bebis också för han verkar lite otålig nu och vill nog helst att jag ska röra lite på mig för just nu så ligger han och puffar och knuffar på mig där inne i magen!

Så nu, ut i friska luften!


Godmorgon!

Första morgonen som både jag och Linus vakna precis samtidigt och var jättepigga! Kvart i 6 vaknade vi, gick upp och tog ett bad och sedan dukade jag fram en god frukost, men som Linus inte var så sugen på såhär direkt på morgonkvisten på vardagar när han jobbar, så han drack endast te och sen var han tvungen att gå ut och ställa sig vid vägen för att hans pappa Stefan skulle hämta upp honom!


Så det blev iallafall en god frukost till mig!




Sen kväll.

Frida och Michelle gick för någon timma sedan. Det var jättetrevligt att ha dem här ett tag. HAR SAKNAT ER!!
Har gått alldeles för länge sen vi sågs sist. Blir ju inte så ofta längre eftersom att alla har saker på eget håll liksom..
Nu har Linus gått och lagt sig för att han ska upp tidigt imorgon och jobba, så det blir väl läggdags för min del också nu då...Trist att sitta uppe helt själv..!
Imorgon ska jag upp tidigt och ringa min handledare på arbetsförmedlingen för typ 100 gången... Får se om han svarar då för en gångs skull!

God natt, god natt!

Andra advent

Helluu, idag blev det en mycket sen andra advents frukost med tända ljus. Allt är så grått och trist idag! Men senare kommer Frida och Michelle över och lyser upp min dag på lite fika och tjejsnack. Längtaar!
Jag har faktiskt bakat fikat helt själv, små kladdkakskakor har jag bakat.
Duktiga jag!



Hög puls!

Nu är man inne igen efter att ha fixat ute i snö och kyla! Har faktiskt tagit hand om min systers två kaniner och städat deras bur och piffat till så att dem har det varmt och skönt nu, med ny mat och ljummet vatten! Man märker att allt genast blir så mycket jobbigare nu när man är gravid! Pulsen är alltid hög som att man typ nyss sprungit, jag andas som en riktig fatso och man är ju inte direkt vig och smidig längre....!
Linus har kommit hem från kolmården som han var med jobbet.. Vet inte varför dem just skulle vara på kolmården men det var tydligen ett trevligt ställe med varm jacuzzi och kall öl att dricka! Nu sover Linus, tror att han är lite trött efter kolmårdenresan!

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra.. Med en trött Linus så finns det inte så mycket att hitta på än att ligga i soffan framför en bra film! Kanske ska gå en sväng hem till mormor och morfar som bor några hus bort och hälsa på och slå dem i fia med knuff!?


En hickande natt..

Idag vaknade jag såhär sen som kl 10! Somnade rätt tidigt igår och tur var väl det för Bebis höll mig vaken några gånger i natt! Han visste nog inte hur han skulle ligga och hela tre gånger i natt så fick han hicka.... och hickan, ja den varar i kanske 5 minuter så det är ganska jobbigt med en hickande bebis i magen.. Men skönt just nu iallafall att han inte kan skrika än! :P Somnade om efter att lillen blivit klar med sitt hickande och hinner kanske sova en dryga timme tills han börjar hicka och röra sig igen..
Men men, vad ska man göra?.. Man kan ju inte direkt trösta honom och klappa honom lite på rumpan så han blir tyst och lugn, så jag fick gå runt i huset en sväng för att vagga honom och det tyckte han nog om för då blev han helt stilla igen.

Längtar verkligen efter honom! Vem är han? Hur ser han ut? Hur luktar han? ..Och jag typ längtar efter att få byta en bajsblöja konstigt nog? ..Fast det är väl inte så konstigt egentligen? Man vill ju bara få kunna göra allt nu direkt!! :)

Eftermiddag..

Nu åkte mamma iväg precis! Hon blev jättesnygg efter att jag satt på henne naturliga lösögonfransar och sminkat henne och dessutom har hon köpt världens snyggaste stövlar med helklack som jag nog kommer att sno några gånger av henne! Syster sitter här bredvid och tittar på tv och väntar på pappsen!

Vi pysslade ju lite julkort innan och såhär ser några av dem ut!


Trååkigt!

Idag vaknade jag vid 8 tiden, tidigt som vanligt.. Kan inte sova lika bra när Linus har gått till jobbet!
Har försökt hela morgonen att få tag på min handledare på arbetsförmedlingen om nåt pengar stöd man kan få, men han är ju så himla upptagen hela tiden..
Idag kommer syster hem direkt från skolan, så ska vi pyssla lite julkort! Sen ska mamma på kryssning idag med gamla jobbet så jag ska hjälpa till att styla henne snyggt innan hon åker!
Linus har åkt iväg till kolmården med jobbet och ska övernatta där.. Så vad ska jag göra ikväll? Alla är borta, så jag får väl somna själv till idol ikväll...Kul..*SUCK*

Den 26 april fyller jag 20år och Linus fyller 20år den 16 maj så det skiljer sig endast 20 dagar mellan oss. Så när jag var inne i stan här om dagen så såg jag det här snygga outfiten till vår lilla pojke som jag bara var tvungen att köpa. Storleken är från 2-4 månader så han kommer kunna ha den lagom i april där! Längtaaaar! :D


BIG BELLY

VECKA 20

VECKA 20

   

VECKA 23

   

VECKA 27

   

VECKA 30


16 JULI 2010

Fredagen den 16 juli är en dag som jag sent kommer att glömma..

Innan den efterlängtade resan till Grekland som jag och min familj skulle åka på tillsammans med några vänner så gjorde jag ett test. Ett graviditets test.. Jag hade sen en tid tillbaka anat något som inte stod rätt till men alltid skjutit mina misstankar åt sidan. Testet visade positivt. Jag tog ett till test som visade 3+, alltså 3 veckor. Men dum som jag ibland kan vara så trodde jag att det endast var 3 veckor jag hade varit gravid. Jag glömde bort det lilla plus-tecknet som var bredvid. Jag kunde lika gärna vara i 9e månaden liksom...
Jag tänkte tillbaka på vem det kunde vara men det fanns bara en person. Linus. Jag berättade för honom att jag var i 3e veckan och vi beslöt oss till sist för att jag skulle göra en abort. "Ett piller och sen är klumpen borta" tänkte jag..
Jag fick tid dagen efter att vi kommit hem från Grekland så jag fick vänta en vecka till bara.

Vi åkte. Mamma fyllde 40 år och vi hade jätteroligt! Jag skulle kunnat stanna där hur länge som helst! Det var varmt som tusan, fint hotellrum, världens skönaste säng som jag skulle vilja ta med mig hem, egen pool, god mat och ett härligt sällskap! Men det var ändå någonting som inte stod rätt till..

Jag mådde ofta oerhört illa. Jag stötte ifrån mig saker och ting som jag annars brukar tycka om. Skuggan var populärare än solen, vatten ville jag hellre dricka än något annat och bikinin som jag köpt två månader tidigare hade blivit tajtsomtusan över brösten och jag hade lagt på mig ett riktigt hull på bara några månader.. Något jag hade lagt märket till ganska ordentligt de senaste två månaderna!
Jag fick panik och mamma sa till mig att hon trodde att jag faktiskt var längre gången..

Vi hade en tid på Danderyds sjukhus för en undersökning den 16 juli. Mamma och pappa följde med mig.
Det var min tur..
Jag la mig på britsen med bena upp i vädret och kallsvettades riktigt jävla ordentligt. Det var en äldre dam som gjorde undersökningen på mig. Hon tog sin långa stav med lite kallt klet på och körde in fort som fan och rörde om lite och sa sedan "oj då jaaahhaa häär kan jag se Nathalie" och jag tänkte bah jaha vadå se? Se vadå, vad ser du!? "Jag ser att du är 15 veckor gången". När hon sa 15 veckor förstod jag inte riktigt först..
Var det sant? Såg hon helt rätt? Vad gör jag nu, hur långt tillbaka är 15 veckor, vem är pappa, ska jag bli mamma nu? Hur tar man hand om en bebis, vad är en bebis för något? Jag var ju bara i vecka 3!!

Brast ut i full panik och gråt och tröst fick man inte direkt.. "Vadå visste du ingenting Nathalie?" säger hon med en dryg röst.. Sedan började hon direkt att berätta att jag bara hade ett val nu och det var att jag skulle en trappa upp och där skulle jag få sövas och genomgå en skrapning. Enda tiden dem hade var idag och ingen annan dag. Men först skulle jag bara skickas på en riktigt ultraljud där dem kunde se exakt hur långt jag var gången.
I mitt huvud tänkte jag bara nejnejnejnej. Varför sa jag nej? Ville jag behålla barnet?

Hon visade sig vara en sådan person som man faktiskt hade lust att säga "BYT JOBB FÖRFAN OM DU SKA VARA SÅ JÄVLA OKÄNSLIG OCH OFÖRSTÅRLIG!" till, för hon gjorde verkligen bara "jobbet". Ingen känslig ton över huvud taget till en 19 årig tjej som ligger där med bena rätt upp i vädret och nyss fått reda på att hon är i 3e månaden och vet varken ut eller in just då!!

I mina föräldrars famn började jag att tänka tillbaka. 15 veckor.. Det var en vecka som faktiskt inte var så svår att glömma, för det var mycket som hände just den veckan. Jag hade varit med Linus den gången också kom jag ihåg helt säkert. Jag hade så mycket i skolan och bodde i Norrtälje den tiden när mina p-piller tog slut som jag faktiskt inte tänkte på den gången jag var med Linus..

Direkt från sjukhuset ringde jag Linus som kom omedelbart!
Vi satt i ett rum tillsammans och började prata om hur vi skulle göra. Jag hade precis innan Linus kom till sjukhuset gjort ett ultraljud och sätt den lilla varelsen som fanns i magen. Går inte att beskriva med ord hur man från att ha velat göra en abort, till att faktiskt tveka ordentligt och kanske faktiskt vilja behålla det till vilket pris som helst.
Linus hade inte sett ultraljudet men när han fick veta att jag var så långt in i graviditeten att hans barn faktiskt ligger och rör sig i min mage så fick det även honom på andra tankar.
Vi hade älskat varandra så länge och om det någonsin skulle vara någons barn jag skulle vilja bära på så var det Linus barn. Alla trasiga bitar från tiden innan föll på plats och vi fick helgen på oss att tänka. Men vi hade redan bestämt oss. Vi var beredda att ge allt för det här barnet. Tillsammans!

Den första som fick veta allt var min andra hälft och bästa vän Frida. Såklart blev hon chockad men hon stötta mig i mitt val med Linus och barnet och det gör hon än och kommer nog alltid att göra. Hon är en riktig vän, en vän man kan lita på i alla lägen!
Går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig Frida min vän, vilken tur att jag har dig!! <3


Mina och Linus föräldrar är dem bästa föräldrar man kan tänkas ha! Dem stöttar, hjälper till med saker, ger råd och kommer alltid att finnas där som farmor/farfar och mormor/morfar. Linus syskon Therese och Robin och mina syskon Kristoffer och Emelie finns också med och stöttar och vilken tur det, för alla dem är helt underbara människor som kommer att bli sedda med stora ögon av vår lille bebis, det kan jag lova!
Tack till er alla för att ni finns där för oss! Utan er skulle vi inte klara oss!



Linus. Min prins. Mitt liv. Killen jag aldrig slutat älska sedan jag var 13 år!
Känns helt overkligt att vi ska ha barn tillsammans. Något som vi faktiskt hade bestämt redan flera år tillbaka. Vi bestämde att vi skulle förlova oss, skaffa barn och gifta oss redan när vi gick i 7an
(Ni vet hur alla kan prata när man känner att man hittat den rätta och att man aldrig ska sluta älska varandra). Men det vi sa förr, blev nu till verklighet. Vi ska faktiskt leva tillsammans. I resten av våra liv och det med att jag aldrig skulle sluta älska Linus, var också sant. Jag har aldrig slutat älska Linus under alla dessa år och kommer heller aldrig att sluta. Det är som en saga som faktiskt är sann!
Ett liv utan dig kunde jag inte sätta mig in i riktigt. Nu är det du och jag igen och vi ska få ett barn tillsammans.. Den 29 januari är det beräknat att vår bebis ska komma till världen!
Jag älskar dig Linus Hasselström, över allt annat på jorden. Du är mitt liv och jag är världens lyckligaste människa vid din sida! <3


Tillsammans ska vi snart bli en familj. Linus, jag och en liten son <3



RSS 2.0