Kolla vad han lärt sig.. Livsfarligt!

 

 


Nya byxor med häng :)


Smartskalle!

Hahaha jag såg den här på Fejjan nyss..
Vet inte vem som la upp den men den gav mig ett gott skratt iallafall!! :D
Fast jag hade nog inte skrattat lika mycket om det var jag som fick lappen..
Men jäkligt smart person som skrev... hahahaha^^


Kväll

Ligger i sängen just nu och ska snart titta på serien som jag följer som jag missade ikväll. Linus bror Robin och hans tjej Jamie var här på middag, jättetrevligt :)

Imorrn tidigt kommer mamma förbi en sväng och träffar plutten som hon inte träffat på snart två veckor eftersom att hon varit på skidsemester i Frankrike!
Saknar min mamma :P

Idag lyckades Elias få på sig båda skorna, helt själv! Dock kunde han inte knäppa dom, vilket man förstår eftersom att han bara är 14 månader. Men ganska ballt att han fick på sig dom! Stolt mamma säger jag bara!

Imorrn tänkte jag ta en sväng till Täby och köpa ett par nya skor till lillen. Han kan ju liksom inte ha vinterskor nu när våren och sommarn kommer. Tror nog det blir ett par Adidas med kardborrband. Dom är lite bredare och det behövs för Elias små söta tjockisfötter haha :P


Hej kära guldlockar!


Elias har ritat någonting


Söta Leandra

Här är mitt kusin barn Leandra. Jag tror att hon blir 5 månader nu. Dom små liven växer ju så fort... Helt otroligt! Man själv blir ju sugen på en till många gånger. Men just nu räcker det med Elias :)


Påsk

Linus mamma har varit här och hans syster är här nu och hälsar på. Elias har en riktig gnäll dag idag.. Bara mamma som duger, men knappt det heller. Han har ju dock inte sovit speciellt bra idag så då kan man ju förstå varför han e lite bitter :)

Imorse kl 8 gick vi ut på en 2 timmars promenad och svängde förbi en liten skog där vi plockade lite påskris. Titta så fint det blev! :)


Morgonens promenad


Matlagning!

Idag lagar jag maten! Det blir spagetti och köttfärssås.. Typ det enda jag kan utan recept haha... Det gäller att öva för att bli en bra "kock" och jag tycker faktiskt att min köttfärssås börjar bli bättre och bättre... Ehehe^^

Elias har redan somnat för natten och då får man passa på att unna sig en liten myskväll så det blir nog ett bad lite senare och raka bort "vinterpälsen" på benen... Haha glöm att jag skrev det där.. nemen vadå. Ibland kan man ju få öppna sig lite extra eller hur! ;D

Har jag sagt att jag älskar att det blivit vår? Lyckan bara spritter i kroppen på mig!

Nej nu blir det käk!


Lite nytt till Elias


Vååååår skriiiiiiik!

Hemma från en timmes promenad, så jäkla härligt nu när vår solen börjar komma fram och när den faktiskt värmer!
Idag tänkte jag fixa till balkongen så att man kan sitta där och få njuta av solen som är där hela dagen.
Senare kommer Emma efter jobbet så drar vi till Åkersberga när Linus kommit hem så att han kan ha Elias. Vi ska spana in vad hon ska ha för tatuering! ;)

Lördagen var super trevlig! Linus farbror fyllde ju år och vi käkade middag allihopa på en Indisk restaurang. Kul att träffa hans kusiner mm! :) Hans kill kusin Cricke kommer att spela en musikal teater "Lejonhjärta" på Junibacken i sommar som vi ska gå och se! Älskar teatrar och musikaler! Ser fram emot det :)

Man känner att man är mamma och att man inte alltid pallar med trycket lika mycket som alla andra haha. Man blir fort på lyset om man säger så... Haha är ju inte van att dricka så ofta.. :) men oj så kul det var!

Elias sover just nu och om han sover lika länge som han och jag gjorde igår så kommer jag att hinna med mycket på 4a timmar! ;)


Morgon promenad!


Partajj snart!

Vi är klara här hemma, ska bara vänta på barnvakterna Ela & Måns och sen bär det av till Åkersberga!


Jobb kväll.

Det blev jobb på MM Bar & Bistro ikväll! Kom precis hem och ska nu gå och sussa. Imorgon blir det 50 års firande!


Godnatt folket!


EYE.


Färgning på G!

Håller på att färga håret, hoppas det blir bra och att utväxten försvinner!!

(Märkte nu att jag skrev TISDAG på inlägget igår... Hmm.. Vet knappt vilken dag det är längre hahaha!)


Tisdag

Hallå där!
Elias mår mycket bättre idag än vad han gjorde igår. Han låg i soffan hela dagen och tittade på tv... Linus mamma gick från jobbet då och köpte med sig lite mumsiga saker till Elias så att han skulle bli bättre! Hon kom och hälsa på idag med och tittade till honom, fina farmor, vilken tur att du finns :)
Det är nog nya tänder som spökar!
Plutten sover nu sen två timmar tillbaka och jag har storstädat och tvättat. Ska bara lägga in kläderna i garderoberna och sen är allt piff här hemma! :)

Imorgon kanske vi träffar Andrea med sin Elias som är här från Gotland! Annars blir det nog ännu en slappis dag så att lilleplutt verkligen får vila ut sig och må bra, för på lördag ska mamma och pappa på 50 års fest och bebis ska få vara med Tant Ela och Flisan hela kvällen och natten! :P
Det kommer gå bra, Tant Ela är en trygghet för Elias, dom blir som Ett när dom träffas, så roligt tycker jag! :)

Nej nu ska jag fixa klart det sista och efter det blir det ett bad!


Lilla sjukling..

Kan det vara maginfluensa?
Elias har vaknat några gånger i natt och låtit som att han typ ska kräkas så jag har tagit upp honom då, så har han somnat om direkt.. Precis nyligen så började han spy floder. Aldrig varit med om något liknande.. Nu ligger vi i soffan och han har fått en flaska vatten och somnat.. Kan det vara maginfluensa tro... Vill inte!!!!
Vi får vänta och se hur det artar sig


Hos morfar

Idag har vi varit hos min pappa hela dagen! Jätteskönt, men fick en chock när jag såg snöstormen... Men sådan tur så är det borta nu och förhoppningsvis kommer det inte tillbaka!
Här nere är bilder på när Elias ligger och kollar tv i soffan med hunden Mio. Ganska soft och skönt ser det ut som. Sen andra bilden hade han satt på sig skn mosters hårband... Hehe^^

Imorgon kommer Linus syskon hit, Therese är ledig så hoppas hon kommer tidigare. Robin skulle väl komma efter jobbet tror jag.

Hämtade hem en liten spis idag från pappa, som min syster hade när hon va liten. Den blir nog rolig att leka med för Elias. Ska leta efter min docka (elin) som jag hade också! Varför kan inte en kille leka med dockor liksom? :) ska köpa en mini barnvagn också som han kan dra runt på när vi går ut på promenad haha jätte sött ju!

Nu blir det läggdax!


Lördag

Snart ska jag träffa Sofia med lille Terje och även Frida som är hemma från Gävle.
Senare ikväll blir det lite familje mys bara med god mat och kanske ett bad med ett glas vin när Elias somnat :)

Här är kladdmonstret!


Children of the 90s


Morgon gympa med Bolibompa!

Haha jag älskar på mornarna när Elias äter sin frukost framför Bolibompa. Dom brukar ha morgongympa, klädrace, tandborstning mm för att få barnen att inte bara sitta och titta, utan att också förbereda sig för skolan.
Jag tycker att det är jättebra. Men eftersom att Elias inte går på dagis än så har vi ingen tid att passa, fast vi brukar följa deras schema iallafall, för skojjs skull!
Han börjar fatta nu vad allt är för något när dom börjar sjunga eller så :)

Idag var första gången han stod framför tvn till morgongympan och gjorde rörelser som dom. Stäckte upp armarna i luften, sida till sida hahah synd så hann jag inte filma :( Men oj så kul det såg ut! :P

Kväll

Vilken härlig dag det har varit. Känns som att vi varit ute hela dagen!
Ju varmare det blir, desto lyckligare blir jag och min lilla skruttis för det är så himla härligt att bara kunna gå ut och gå, utan vagn och allt. Han tycker att det är så roligt att få strosa runt i området och titta på allt runt omkring! :)

Elias sover sen en timme tillbaka så jag och Linus fick äta middag själva. Skönt att ha en "kock" i huset känner jag :)

Just nu ligger jag i ett härligt bad men ska snart gå upp och bara göra ingenting. Skönt att bara vara.
Looove it!

Imorrn på förmiddagen kommer mina älskade morföräldrar hit och sen på eftermiddagen hämtar pappa upp oss för vi ska äta middag hos honom. Han ska få en sen 41års present som jag slagit in med folie....hoppas han blir glad endå.. Haha :)

Slutligen ännu en bild på mitt fina lilla hjärta som jag älskar mest i hela världens <3


Lek&bus


Vi e balla!

..om man bortser från nappen förstås.. Haha!


Älskar våren!


Elias kände för att färglägga foten lite!


Tack för att du finns!

Du finns alltid där för oss, du bryr dig så mycket om din bror son och du är en sån himla underbar person! Du betyder väldigt väldigt mycket för oss, tack för att du finns Therese! :) <3


Faster på besök!


Just nu


Just nu


Film mys

Elias sover och vi är nergosade i soffan och ska titta på 30 grader i februari!


Mästerkocken Linus

Som jag kanske nämnt förut så är Linus sjukt bra på att laga mat! Njaa kanske inte pannkakor som vi gjorde tidigare idag.. Men däremot när han får fria händer Och hittar på eget! Ikväll blir det biffar (med hans hemliga ingredienser) potatis, ärtor och stekta champinjoner med lök! Jag och Elias ligger och slappar i soffan framför tvn och väntar :)

Först här är pannkakorna som Linus försökte med...

 


Just nu

Nu sitter vi hemma hos Linus mormor i Åkersberga!
Vi blev bjudna på lunch i centrum av Linus föräldrar, mums ;P
Linus syster kommer också hit sen efter jobbet! :)
Trevlig kväll blir det!
Melodifestivalen! Danny?...Loren?.. Hmm

Här är en bild från tåget på pappa och son <3


Lördag!

Igår blev det jobb på MM Bar & Bistro, ganska kul att komma tillbaka en kväll!
Som tur är så får man så god mat också , kocken Nebo som var så gullig och snäll igår och gjorde en fiskgryta!

Ikväll blir det melodifestivalen hemma hos Linus syster, tror jag Linus prata om igår. Haha jag va så trött efter jobbet så jag hörde knappt vad han sa.. Hihi"
Vi skulle fått biljetter genom min pappa till melodifestivalen ikväll och även till efterfesten med alla deltagarna men det blev inte så nu tråkigt nog, men men man ska inte deppa, jag hoppas att vi åker till Therese iallafall! :)
Elias var uppe innan tuppen idag och jag likaså, känner mig pigg och fräsch nu efter en dusch!

Det blir en sväng till Täby för att köpa blöjor och sen bär det av till Åkersberga för en fika med min mormor och morfar!

Här är sen supergoda fiskgrytan. Lite för mycket buljong i, annars brukar den vara röd och se jättemumsig ut! mmMmM!"


Tröttnissen

Dags att läggs sig och sova nu för lilleplutt! Se så utslagen han ligger på golvet med sin pappa! Haha :P


Kalsongmannen!


Chill i soffan


Orkar inte sminka mig. Kan man gå såhär ist?


Onsdag

Linus syster har varit här idag! Roligt när man får sällskap när man inte gjort någonting idag :P mamma va också här nyss och hälsa på plutten! Nu ligger vi bara och myser och Elias verkar väldigt trött.. Han har inte sovit så bra idag så han får nog lägga sig snart!


Godmorgon!

Vi ska precis gå ut nu snart men jag ska bara låta lillplutten dricka upp sin välling först!
Har sjukt med träningsverk i hela kroppen.. Men en uppvärmande promenad först och sen är jag igång igen! Zumba blir det när vi kommer in igen om inte Elias sover förstås, då får jag vänta lite.. :)


SOOL!

Tänk vilken lycka lite sol kan ge i ett kallt Sverige! :D
Hittills har vi tagit en lång två timmars promenad och efter det käkat lite lunch.. Som ni ser på bilderna så blev det rätt kladdigt...

Snart ska vi åka till Arninge med min mormor och morfar. Träffar inte dem lika ofta nu när vi bor här i Täby. När vi bodde hemma hos mamma så tog det bara 15 sec att springa mellan våra hus (räknade jag och min bror ut när vi var små hehe) :P

Nej nu måste vi klä på och fixa oss lite!






God natt

Slapp dag idag. Imorrn blir det hård träning! God natt folket :)


Elias hos Emma


Vilken helg

Roligt har jag haft denna helg, men herre jisses så trött jag e nu :) måste skippa dansen ikväll för jag är fööör trött :( och att dansa med sacha är ingen lätt match, där måste man vara full av energi!
På tisdag börjar mitt tränings schema på intrim. Ska bli härligt att äntligen få komma igång och må bra! :D

Nej usch nu ska jag sova... Tröttnössan nr 1


Just nu:


Från idag!


Mysigt med moster Emelie här!


Fredag...IGEN?

Haha kändes som att fredag bara var för typ tre dagar sen.. Den här veckan har gått sjukt fort!
Vill inte att det ska gå så fort... Snart är jag inte mammaledig längre :( Men det ska bli skönt att börja jobba!
Linus ska ju vara pappaledig fram tills Elias börjar dagis i höst.. Undra var vi kommer bo? Täby eller Åkersberga?
Vi har ju börjat att få erbjudanden från Armada nu men dock bara tvåor så vi har tackat nej. Vi väntar tills det dyker upp en 3a eller 4a!
Elias har plats på dagis i Åkersberga, på Söralid och i Margretelund - Bikupan tror jag att dagiset hette. Där gick jag själv när jag var liten! :)

Idag då.
Så fint väder så vi ska snart klä på oss och gå ut en sväng och få lite frisk luft. Vi ska träffa Emma i Täby för att handla lite grejor till hennes födelsedag imorgon! Hon fyller hela 21 år! :D

Senare kommer Elias morfar och hämtar honom :)
Jag tycker att vi är lite bortskämta med all barnpassning om jag ska vara ärlig.. Så många som vill umgås med Elias och det är ju helgerna som dom kan. Men jag ser det bara som positivt! Bra för Elias och även bra för oss!
Ju mer han umgås med sina mor och far föräldrar desto bättre kontakt får han ju med dom och kommer inte att ha några problem att sova över hos dom ifall jag och Linus ska iväg på något! Jag tycker att det är bra att lämna iväg barnen för man behöver lite ensam tid med sin käraste som man kan glömma bort lite på vardagarna..! :)



Rebecca

Du är så långt borta. Jag tänker ofta på dig och att vi inte träffats på länge får mig att bli ledsen. Du vackra solstråle! Alltid med ett leende på läpparna som såklart smittar av sig.. Saknar dig mer och mer och önskar att du kom hem så man får en lyckoboost, för det behövs! Du är grymt saknad älskade vän <3


Godmorgon!


RSS 2.0