Tummen upp!

Kom hem precis och Elias sitter i mitt knä :)
Det gick bra idag! Tror jag.. Jag skulle iallafall få provjobba imorgon och på lördag. Det ska bli såååå spännande och kul! Hoppas bara att det går bra för mig!!

Nu ska jag sätta igång med att städa innan mamma kommer hem! ;P


Dags att hålla tummarna!

Ja nu är det dags att hålla tummarna! Idag gäller det..
Jag hoppas verkligen på det här, för det skulle vara så skönt att komma in en liten skvätt i arbetslivet redan nu! Plus att det är en sån himla mysig restaurang och dem håller sig på så hög nivå!
Jag kan rekomendera stället för er som har svängarna förbi Åkersberga och känner för att käka en mysig och jäkligt god middag! :)
Här sitter lille plutt i stolen med en kudde bakom. Hade ingen aning om att man kunde börja lite smått med det nu men Hanna som har sin lilla pojke Albin tipsade mig om det och berättade när Albin började sitta osv! Vet inte hur man länkar direkt men spana in hennes blogg, jag skriver den såhär: hbjorklunds.blogg.se  :)

Jag längtar så till Elias börjar sitta själv och börjar leka med sina saker.. Eller just nu så har han bara gosedjur.. Kanske dags att samla ihop lite stuffs som han sen kan plocka med :P


Min älskade lilla pojke.


Lite jobb kanske?

För ca tre veckor sedan sökte MM Bar & Bistro en servitris och då tänkte jag att jaa varför inte söka så har jag gjort det, ifall att liksom. Bra ifall jag skulle kunna jobba lite då och då och tjäna in lite extra cash!
Så får jag ett samtal idag och det är snubben som äger stället på MM som ringer och säger - Hej! Du mejlade mig och sökte jobb för ett tag sedan. Är du fortfarande intresserad?
Jag ba jaa men självklart men det är så att i mejlet så berättade jag ju att jag hade ett barn och att jag bara kan jobba vissa kvällar och helger... Han ba ja det läste jag och det går bra!
Så imorgon ska jag dit och snacka lite med honom... Sen får vi se ifall det blir något eller ifall det blir för komplicerat med mig som är mammaledig egentligen. Vi får hålla tummarna!!!



Såhär såg Elias ut igår!

Från igår.

Jag hade en fantastiskt mysig födelsedags kväll igår! Tack alla!

En massa fina presenter fick jag och jag är superglad för allting! Bästa födelsedagen någonsin faktiskt, eftersom att jag hade mannen i mitt liv bredvid mig och våran älskade lilla son. Ingenting kunde bli bättre!


Har lite fler bilder som jag tänkte lägga in lite senare, nu ska jag fixa det sista och åka iväg och käka lunch med Michelle!


En mysig födelsedag vid kanalen med Emma!

 

 

 

 


Då var man 20!

Känns skönt att äntligen vara 20, den siffran man hela tiden har väntat på!

Idag ska jag, Elias och mina vänner Emma och Mikaela ha picknick i en park i stan! Ska bli supermysigt!
Senare ska min familj plus min egna lilla family till Bar & Bistro och käka en god middag!

Linus fyller ju år endast 20 dagar efter mig så vi har tänkt att ha en fest tillsammans, men det blir inte förns i slutet av maj :)

Nu ska lillplutten få sig lite mat ♥


Dålig uppdatering!

Ja nu när det har varit så himla vackert väder så är inte det första man tänker på att gå in på datorn och skriva, så jag kan ju sammanfatta lite vad jag gjort dessa dagar!

I fredags så hade jag, Linus, min bror Koffe och hans tjej Josefine en BB-live kväll haha. Lördags så var Elias och sov över hos sin morfar för första gången! Det gick faktiskt bra. Han är ju så himla duktig på natten, sover ju från kl 7-8 till 5-6 på morgonen och sen så brukar man få gå upp med honom vid typ 7-8 kanske :) Så skönt!

Igår Kom Frida hem till oss och vi drack lite smått sådär. Elias somnade kl 7 så då kunde man passa på medans han låg i vagnen och sov i vardagsrummet nere så att jag skulle höra ifall han vaknade.

Idag har vi solat en massa och haft det härligt!!

Har lite bilder som jag ska lägga upp senare :D



Snart blir det oxfilé till middag!!


Första vändningen!

Nyss när Elias låg på mage medans vi satt och åt så tittade jag till honom och precis då så vände han sig från magen till ryggen!!! Snacka om att man blir glad av sånt här!!! :D ♥

Godmorgon!

Sitter i sängen med Elias som snackar på och Linus ligger bredvid och sover. Idag ska vi fira påsk hemma hos mina farföräldrar!
Elias har börjat gilla när man gör indianljud med hans mun, haha han tar en hög och lång ton, så ska man ta handen mot och ifrån hans mun så det liksom låter typ oaoaoaoaoaoa.. Jättekul faktiskt! :P
Tänk att jag blir hela 20 år snart! Skönt

Första riktiga skrattet!

Tidigare idag fick jag vara med om Elias första riktiga skratt! Han liksom gapskrattade åt sin morbrors flickvän när hon stod och borstade tänderna!
Snacka om att man blev varm i hela kroppen av kärlek!! ♥

Perfekta skötväskan funnen!

 

Såhär ser den ut, inget märkvärdigt alls!

 

Smart skötbord ifall man är iväg någonstans, öppnas på baksidan!

 

Här kan man ha en massa smått och gott, som typ barnmatsburkar!

 

I mitten finns det stort utrymme för mycket. I den där plastnessesären kan man ha blöjor ifall det inte finns någon papperskorg att slänga dem i när man bytt!

 

Perfekt för flaskan!

 

Hittade verkligen "allt i ett" skötväskan på Babyproffsen igår, 399:- kostade den. så jäkla nöjd!


Mysig morgon!

Hallådär, vi vaknade ganska precis. Har legat en stund och myst kvar lite i sängen. Jag har fått en riktigt liten myspojke!
Idag måste jag köpa ny mat till Elias... Köpte såklart fel igår... För 4a månader köpte jag och det är väl inte riktigt det Elias ska ha just nu så jag får gå ner en snabbis och byta! Så kan det gå när man är en aning stressad just för stunden :)

Snart ska pluttis få lite mat och så kommer vi nog att somna om igen om jag har den turen idag! :)

Morning.

God morgon! Vi vaknade precis och Elias har fått sig lite mat. Medans han ligger och pratar och har sig så ska jag gå och värma lite havregrynsgröt!
Blir det fint väder idag eller? Gud så skönt! :)



Fina pyjamasen han fick av farmor!

Kväll.

Mammas lilla plutt sover nu och jag sitter och fördriver tiden lite med BB live. :)



Har jag sagt hur mycket jag älskar min son? ♥

Kamerablyg?

 

 


Ny vecka

Kändes som att det var måndag bara för någon dag sedan... Tiden bara rullar iväg!

Gud så skönt jag har sovit i natt. Elias somnade mellan 7-8 igår och vaknade inte förns kl 4! Hoppas att det håller i sig med hans nya tider som han snart haft i två veckor. Så jäkla skönt!

Idag ska vi på mamma grupp. Vi ska till öppna förskolan denna gång. Ska bli kul! Men nu ska jag passa på att hoppa in i duschen för att Elias somnade precis!

Namnsdags present.

Det blev en promenad idag i det fina vädret med svärmor/svärfar, farmor/farfar längs med kanalen! Sedan gick vi in i centrum och spana in dem nyöppnade affärerna och där köpte jag mig en liten present till min lilla skrutt som han kommer att kunna ha när det blir lite varmare! :)




ELIAS namnsdag.

Juste! Idag har ju faktiskt lilla plutten namnsdag! Grattis på min lilla älskling ♥


Sömntutor!

Mina prinsar sover just nu så sött. Gud som jag älskar dem!!


VÅR!

 

 

 

 


Nu är den här!!

TIDNINGEN går just nu att köpa i affärerna! Den heter Föräldrar & barn - Jag är gravid med Sonja Aldén i en guldig klänning på framsidan! Våra tre sidor finns typ i mitten! (gud så svullen man var) :S
I texten står det att det är några få månader kvar till att jag skulle föda, men själva bilderna togs en vecka innan jag skulle föda.

Haha angående intervjun.. Ja dem förvränger ju lite av det man sagt om man säger så.. Men men, en rolig grej bara och det blir en uppföljare med Elias sen i sommar i deras andra tidning! SUPERKUL! :D


Elias tre månader!

Idag den 15 april fyller Elias hela tre månader!
Dem här tre månaderna i mitt liv har verkligen varit dem allra BÄSTA månaderna i mitt liv!


♥ Jag älskar min lilla pojke ♥



Vackra vårväder!

Jag, Linus och Elias har suttit på balkongen och fikat och druckit kaffe. Superhärligt!!




PS. Imorgon blir Elias hela tre månader!


Godmorgon godmorgon godmorgon!

Idag är det torsdag och Linus bror ROBIN fyller 23 år idag! Grattis grattis!

Linus är fortfarande sjuk och jag tycker så synd om honom men hans jobbiga hosta och snuviga näsa! :(
Fick precis Elias att sova igen, vi gick upp vid 8 men nu när han sover så tänkte jag att jag lägger honom i sin säng så kan jag gå och ta ett bad och fixa mig lite.
Ska ner till centrum och hämta ut nya mini-piller.. Måste ju ha mini piller nu eftersom att jag ibland ammar, men när jag har slutat med det helt så kan jag börja använda vanliga p-piller som jag tycker känns bättre på mig.

Vi hörs sen!

Elias och hans vän Elias!

Ja idag fick Elias besök av sin kompis Elias!








Onsdag.

Ja idag är det onsdag. Linus är fortfarande sjuk och har en jättehemsk hosta så jag ska ner på apoteket och köpa hostmedicin. Om man kan göra det receptfritt? Vi får väl se, jag har ingen aning :)
Linus får ligga i sängen eller sitta och ta det lugnt vid datorn (inte för att CS som han spelar är speciellt lugnt) men han slappnar av vid datorn så han får sitta där idag för Andrea, Elias och Andreas syster kommer hit på ett litet kort besök innan dem ska till BVC!

Juste jag glömde berätta igår vad min lilla knubbis väger!! Vi vägde och mätte honom innan vi tog sprutan igår och han väger nu 6810 g och är 61 cm lång! GO & GLAD som man säger haha ;D

Nu ska jag fixa mig lite, Elias ligger i sängen och snuttar på sin lilla kaninis!


Tävling!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=42878

Gå in på denna länk och rösta på Elias för omslagstävling!

Usch med spruta :(

Ja jag var ju verkligen inte rätt person till att följa med Elias för att ta spruta.... En i varje ben fick han och han skrek som bara den! Han grät och grät så jag nästa började gråta också eftersom att det verkade göra så himla ont :( Stackars min lille plutt... Men han verkar inte ha fått någon feber än och är inte grinig som barnen ofta brukar bli men det kanske kommer senare. mot kvällen eller natten.

Linus var hemma sjuk från jobbet idag. Det blir att jag får pyssla om mina älsklingar ikväll! ♥


Elias första spruta!

Godmorgon! Nätterna börjar bli bättre och bättre! Elias somnar efter maten runt 8-9 tiden och vaknar inte förns 4-5 tiden för matning!
Ja idag kl 2 ska Elias få sin 3 månaders spruta!
Jag är lite rädd för att det kommer att göra ont och att han kommer att skrika och bli jätteledsen :(
På BB vågade jag ju inte följa med när dem skulle ta blodprov på honom men sen fick jag veta att han hade varit helt knäpptyst och nästan sovit igenom hela processen :) Hoppas det blir så nu med......

Linus är hemma från jobbet idag för att han mår inte alls bra. Redan igår när han kom hem från jobbet så mådde han dåligt.. Så han sover just nu och kommer låta honom sova ut länge så att han blir bra utvilad!
Det behöver han!


Fotbolls match!

Eftersom att Linus och i stort sett hela Hasselström släkten är sådana stora Hammarby älskare så ska Elias få titta på sin första Hammarby match idag på tv! På med kläderna och nu bänkade framför tv:n. Ju tidigare desto bättre tycker Linus :)


Älskade pappa <3

 

 

 

 

 

 

Jag älskar min pappa ♥


ELIAS.

ELIAS

Tycker om att ha pyamas på mig

Kaninis snutten

Jag älskar katrinplommon puré

 

Älskade snuttis

Såhär ser jag ut när kamerablixten kommer på

Nappis och kaninis har jag alltid med mig

Fina pippi tröjan jag fick av mosters kompis

 


Måndag och ny vecka!

Elias börjar bli så duktig nu på nätterna. Vaknar bara en gång för att mata runt 2-3 tiden och sen sover vi! (Förutom att vi vaknar rätt tidigt på morgonen men det är ganska bra för då får man fler saker gjort på dagarna! :)

Idag är det mammagrupp och det ska bli superkul! Efter det ska vi hämta grann flickan Milou på dagis!

Spakväll och myspys med min svägerska!


Godmorgon, det är fredag!!

Idag fick jag en riktig sovmorgon. Vi sov till kl 9 och jag har hunnit duscha och ätit frukost! Just nu sitter jag och matar min älskade prins. Solen skiner och vindstilla är det! Snart dags för en långpromenad!

Igårkväll städade jag vårt rum... Man kan ha trott att stormen befann sig där igår!!
Vet ni vad som hittades då? Jo, kamerasladden! Den som söker han finner, eller den som STÄDAR han finner i mitt fall! :)

Hinner inte ladda upp bilderna nu för jag måste tvätta och fixa lite medans Elias sover, haha han somna nu precis :) min lilla plutt ♥

Klass 2 varning....

Fan vad det blåste, nu har det lugnat sig lite iallfall men innan så såg man när man tittade du genom fönstret hur saker flög förbi hahah! Vet inte hur mycket skit vi har på vår tomt nu men det är MYCKET! (som inte är vårt)
Precis när jag sitter och skriver ett mail så blir det helt svart på datorn och hela huset blir knäpptyst! Asså en jäkla tur att det inte var kväll och mörkt ute... Då hade jag ballat ur asså.... =/

Haha mamma va på favoriten (sveriges största lanthandel), som sagt så bor jag ju i Åkersberga så här kan vi snacka landet! Men iallafall.. Hon va där och när hon går runt och plockar grejer som hon ska handla så blir det helt mörkt i hela affären hahaha, så säger dem att man får lämna sina grejer och gå ut från affären för att dem inte kunde ta betalt eftersom att kassorna inte fungerade.. Så fick dem sen stänga!
..Där ska man ju passa på när det är helt mörkt och ingen ser att bara sno sig en påse och lägga i sina grejer och gå... Haha nej nu skojja jag bara. Så får man ICKE göra! Fy skäms Nathalie!

Nu är elen tillbaka och jag fick skriva om mitt mail... Mamma är ute på en promis med Elias för att han ska sova lite. Han sover sällan och det är skönt ifall han iallafall får någon timmes sömn på dagen iallafall. För då sover han bättre på natten sen!


DOP!

Nu ringde jag och bokade in oss för Elias dop den 18 juni!!
Det blir tyvär tillsammans med ett annat par, hade helst velat ha kyrkan helt själv men det gör inte så mycket egentligen. Har passat in dopet så att min morbror kan vara med eftersom att han bor i Singapore så han är inte hemma så ofta.. :(

Inbjudningar kommer jag att skriva och skicka nu i slutet av april! :)
Åå det ska bli så kul!!
Vi vet inte riktigt än vad Elias ska heta i mellannamn men det är en grej vi får spåna på! :)


Det närmar sig helg..

Plutten sover efter vår promenad.. Men fyy satan vad det blåser asså!
Har ännu inte hittat min kamera sladd.. :( Dagen bjuder väl inte på så värst mycket skojj förutom kvällen. Då ska jag långpromenera med Emma och efter det kommer Linus hem från gymet. Han drar dit direkt efter att han jobbat!
Så ensamt här på dagarna när Elias sover. Önskar att vi vann några miljoner så att Linus slapp jobba!!
Jag får väl börja ta lotter eller spela på hästar.. Spela på hästar har jag aldrig fattat så det får nog bli en lott istället....
Helgen blir nog till att umgås med min lilla familj. Men fredagen ska vi hem till Linus bror Robin hade dom visst bestämt. Så får se ifall vi ska fixa barnvakt till vår lilla ängel eller om han ska med oss! :)
Ja för att fördröja tiden lite nu så sätter jag väl igång och storstädar... Har ju hela dagen på mig så... Haha :)

Tänkte bara tipsa er om er bra låt som jag fortfarande inte kan släppa. Kan spela den om och om igen och den är fortfarande lika bra!!! Chris Medina - What are words heter den!! Sök på youtube, tror inte att den kommit in på spotify än..


Onsdag!

No plans for today!
Ganska skönt faktiskt.. Ska bara mysa hemma med min lilla pojke!
Han verkar ha lite magknip och ont i magen så jag köpte katrinplommon puré som sätter igång magen lite, som jag gav honom med sked. Haha det tyckte han var supergott! Jag har filmat och tagit bilder som jag ska lägga in sen (när jag hittar sladden) för den är nämligen borta.....Suck..*

Igår skrev jag ju att jag skulle få Elias att sova och ha framdukad varm mat och lite mysstämning med ljus tills Linus kom hem från sin fotboll.. Hur rätt och perfekt kan man ha? Haha Preis när jag tänder sista ljuset så hör man dörren öppnas och sedan ett - Hallåå?
Ja då kom Linus hem rätt lagom kan man ju säga haha! Det va jättemysigt att bara få vara själv med honom och äta middag. Det blev köttgryta med oliver, inlagda sockerlökar tror jag det heter och sen små mini inlagda gurkor, champinjoner, massa goda kryddor och nudlar till det! Det brukar ju inte hända så ofta att vi äter ensamma och lagar mat själva eftersom att vi fortfarande bor hemma så då blir det ju middag tillsammans med familjen. Det är också himla mysigt men just igårkväll så var vi ensamma hemma och då kändes det verkligen som på riktigt.
Att vi faktiskt var en familj på riktigt!

Jag älskar mina pojkar ♥


Kväll.

Ja nu är det kväll. Har precis varit på en promenad med doggisen och babyn och nu sitter jag och väntar på min älskling som är borta och tränar fotboll med korpenlaget! Ska se till att ha maten redo tills han kommer hem och överraska lite med tända ljus och en sovande Elias ;) myspys eller hur!

Är fortfarande så jäkla sur över mitt kort.... Den jäveln som försökte vill jag ju bara banka sönder...!

Imorgon har jag absolut inga planer över huvud taget! Jág ska bara vara hela dagen.. Mysbyxan på!
Men till kvällen blir det middag en gata bort hos mina älskade morföräldrar!! ♥

Från igår.

Igår träffade jag och Elias våra vänner Andrea och Elias! Haha så roligt att vi faktiskt hade bestämt samma namn  till våra pojkar innan vi lärde känna varandra! :P
Vi var på föräldrargruppen och fika och snacka! Det var jättetrevligt! :)

På kvällen ringde jag ut Emma för att ta en promenad med mig! Vi gick och gick. Det va skönt med en rask promenad i den härliga kvällsluften!

Jag håller på att öva med Elias på att stå rakt på fötterna och han är jätte duktig! Jag behöver bara håla i hans händer så står han stadigt och fint! Fast bara för ett kort tag, sen orkar han inte mer ;P

Nu ska vi gå ut i vagnen så Elias får sova!!


Ehm är jag arg eller vaaad?

Fick nyss ett samtal från min bank att ett misslyckat uttag av ca 1500 kronor i Syd Amerika har gjorts och fick frågan ifall jag varit där... Jag ba nej herre gud vad menar ni, jag har liksom mitt kort här i min plånbok ju! Hon ba ja men detta är väldigt vanligt nu för tiden och då har ditt kort blivit såkallat "skinnat" alltså att någon har kopierat din magnetremsa och försöker sedan att ta ut små summor lite här och där för att det inte ska märkas..
Shit sa jag, hur har det gått till? Jo dom har alltså en speciell kortläsare som kopierar direkt när man betalar med sitt kort. Detta händer oftast på klubbar med lösa kortläsare som dem gör om!

Så nu har mitt kort blivit spärrat och jag kommer att få ett nytt kort hem. Jag skulle ringa dem igen fast till en annan person, så skulle han förklara vad som händer nu. Ifall det blir polis inblandat det vet jag inte, men det tror jag inte eftersom att detta tydligen är så vanligt.. Men någon form av ersättning tror jag nog att det blir!

Snacka om att jag e lack....


RSS 2.0