Tårtkalas!

Elias med sin mormor
Elias med morbror
Min bror med sin flickvän

GRATTIS LILLEBROR 17 ÅR!


Från fredagen!


Mycket att göra!

Hinner inte lägga in bilder idag eller skriva någonting, förutom att jag har mycket att tänka på inför morgondagen! Linus föräldrar firar 25 årig bröllopsdag och ska därför förnya sina löften. Det kommer hända MASSOR med skojj imorgon, så jag återkommer helt enkelt på lördag :D
- Lägenhet checkad btw ;)
PEACE

Från igår.

Min syster va hemma med oss igår hela dagen och det var jättemysigt! Vi gick en sväng till Centrum, käkade lite lunch och handlade kläder till henne :)
Hon busade med Elias genom att kasta upp en liten plånbok upp i luften, ni vet en sån där från H&M som är för kort.. En orange var det.. Och det var tydligen SKIT KUL haha.. Ska lägga in på youtube, men som jag berättat förut så vet jag inte hur man lägger in filmer här... Men hoppas att få hjälp med det när vi ska fixa om bloggen, så att ni kan klicka in på olika grejer. Danneboy hjälper mig!! :)
Elias går nu lite halvrangligt, men endå ganska bra när man håller i ena handen.. *stolt mamma? JA!
Lägger in lite bilder, även från Baby simmet igår! Det blev jag som simmade med Elias istället för mamma... 9 månaders separations ångest har han börja fått... Ska alltid vara mamma mamma mamma heeela tiden haha...Suck :P












































TURKIET 08

År 2008 åkte jag med min pappa, hans fru och mina bröder till turkiet. Några av kusinerna och kusinbarnen va också där. Vi hade jättekul och det är en resa jag kommer minnas länge! :)

TAPPA INTE BORT MIG UF

Jag har gått igenom en del bilder som faktiskt var ett tag sen :P Jäkligt kul att tänka tillbaka på det man har upplevt med fina människor! Så den här veckan tänkte jag faktiskt lägga ut massor med bilder från 5-1 år tillbaka. Jag tänkte börja med sista året på gymnasiet.. När jag och tre underbara tjejer drev UF företag i skolan och vann massvis med priser så vi fick vara med om en massa kul!
Så det här började för två år sedan och jag saknar er som TUSAN!!
Helt fantastiskt underbara tjejer ♥















































































I'm a mother. But still the same person


Morgon

Elias somnade halv 9 igår ungefär.. En och en halv timme senare än vad han annars brukar.. Jag trodde då att jag skulle få en hel natts sömn och möjligtvis en liten sovmorgon... Men nej.. Ingenting av det hände..
För det första så vakna Elias typ varje timme, troligtvis för ont i tänderna som växer... Men sen så svättades han också jättemycket så jag fick öppna fönstret ett tag för att få in lite syre i rummet. När han somnade om där sista gången vid 4a så tänkte jag ba, jaaa äntligen får jag sova typ 3 timmar till MINST!... Trodde jag ja..
Elias vaknade kl 5!!
Satte honom i lekhörnan i vardagsrummet och la mig på soffan...Somna självklart. Skönt :)
Idag händer det inte speciellt mycket, ska försöka sova så mycket det bara går, direkt när Elias ska sova. Måste pigga till mig.. Sover för lite just nu känner jag..

My life.

Det börjar ljusna.
Jag känner mig lyckligare för varje minut som går.
Jag känner kärleken
Jag är hel igen


Babysim i onsdags

Emma simmade med Elias den här gången ♥





















Tidnings besöket klart!

Ja nu är besöket av tidningen klart och det var jättetrevligt och roligt tycker jag! Tack - Föräldrar & Barn för att ni kom!

Det gick väl rätt så bra med fotograferingen, men Elias var väl en aning gnällig emellanåt men förhoppningsvis så blir det fina och bra bilder på oss! :)
Ikväll kommer mamma att ha Elias, förmodligen över natten också, för jag och Linus ska till MM och käka en mysig middag bara vi två :)
Såhär såg Elias ut idag!









Byxor från KappAhl, tröja och body med krage från H&M

Tidnings besök!

Ja då är det snart dags för tidningen - Föräldrar & Barn att komma hit. Kl 10 ska dom vara här och jag tänkte att vi går till Ica först, handlar lite fika och kaffe som vi behöver, sen möter vi upp dem på tåg stationen så att dom inte virrar bort sig :)
Köpte nya kläder till lillfisen igår så han kommer att se så stilig ut inför fotograferingen! :)

Har småstädat lite nu på morgonen och har bara golven kvar att svabba av, sen är det klart!
Elias somnade precis nu och kommer nog sova tills vi ska gå, så då hinner jag ta en dusch och fixa till mig lite!
Nu måste jag rappa på!! :) 


Ny dag!

Elias vaknade idag kl 5 på morgonen först.. Konstigt nog så kände jag mig ovanligt pigg, som att jag hade sovit i typ 24 timmar eller nåt... Så utvilad kände jag mig.. Men Elias blev ganska fort trött igen och vi la oss igen.. Kan säga att det skulle jag inte ha gjort. Så är man sjukt trött två timmar senare när man ska upp igen.. Jaja, nu är man uppe iallafall :)
Idag hoppas jag på att Linus kommer hem tidigt som han gjorde igår, för jag måste göra naglar! Tidningen kommer imorgon och man vill ju helst se liite snyggare ut än vad man gjorde en vecka innan man skulle föda med havandeskapsförgiftning och grejer.... Hmm.. Måste hinna göra det innan kl 5 för då är det baby sim! Emma ska faktiskt simma med Elias idag! :D Ska bli kul att stå vid sidan och titta för en gångs skull! :) Efter det går vi hem till henne!
Nu har jag tänkt att lägga in massor med bilder så att ni får nåt kul att titta på också och inte bara en tråkig text att läsa! :)

Här var vi på Färsna Gård i Norrtälje med unga mammor gänget!

På lite bättre humör!

Sofia (med Terje) ringde mig igår när jag var som mest deppig och bara gick runt i lägenheten medans Elias sov... Tur att hon ringde säger jag bara, hon fick mig på betydligt bättre humör kan jag säga! :) Tack Sofia du är så jäkla underbar och rolig. Nu fan ska vi inte sitta hemma och deppa längre i en varsin kommun, utan nu ska vi fasiken ta och göra någonting som får oss gladare! Vi har redan några idéer och fasiken vad trevligt det ska bli! :P
Idag ska jag ta mig utanför porten för en gångs skull.. Ska ta mig en rejäl promenad efter att Elias ätit lunch och ska sova! När Emma slutat jobbet så ska jag och Elias hem till henne och hälsa på och snacka lite, köpa med oss lite middag kanske vi också gör :)
Känner för att dela med mig av en lite crazy bild på Elias.
Det har varit jobbiga 9 månader.. Men endå dom allra bästa i mitt liv!
Tänk er själva i en deppig situation.. Så kommer det framkrypandes en liten skrutt kille som ställer sig upp vid dig med ett underbart stort leénde och du bara känner hur hela din själ lyser upp av lycka, kärlek och värme.
Så jäkla underbar känsla så det går inte att beskriva min kärlek till min son ♥

♥ All for you my baby angel .. Elias Kristoffer Robin ♥

Elias 9 månader <3

Igår blev min lilla älskling 9 månader gammal. Så nu har han varit ute i verkligheten typ lika länge som han legat i magen, ganska coolt faktiskt :) Fort har det gått.. Kändes som en längre tid när han låg i magen. Kanske bara för att man va så förväntansfull och nyfiken hela tiden på vem som låg där inne i den stora magen!
Tyvärr så kunde jag inte vara hemma igår med honom eftersom att jag jobbade från 12 till 1 på natten.
Elias har blivit så förkyld att han har blivit jättehes i rösten och låter just nu som en liten tjej när han gnäller :P
Nu är det säng dags för lilleplutt som är supertrött!

Deppig mamma..

Hejsan på er. Har inte skrivit på ett tag pga att jag varit lite deprimerad. Fortfarande så är jag det men jag ska försöka att tänka mera positivt och inte tänka på det jobbiga... Men det är svårt. Vi bor ju som sagt hemma och det tar ju på krafterna att behöva flytta runt hela tiden med Elias och så.. Det ska packas kläder och saker och själv får man bo i en Ikea kasse... Inte hälsosamt säger jag bara... Magkatarr påväg känner jag med all stress och ingen fast punkt.
Orkar ingenting. Orkar knappt bry mig om någonting längre... Allt går ut på familjen... Jag har försökt men nu orkar jag inte mer. Ingen hjälp får man från varken hyres företagen, privat företagen eller sos... Lån är svårt att få pga krisen och just nu vet jag varken ut eller in. Känns som att hela min själ snart kommer gå under och suddas bort.
Ska man råna en bank? Ska man köpa alla skraplotter som finns på tobaksaffären eller vad ska man göra?
Vi har ju varit insatta på att vi verkligen vill bo här i Åkersberga eftersom att det är här våra nära och kära finns nära... Men enda sättet att få en fast punkt och lyckan att vara en familj är att leta runt om i hela Sthlms området? Det är nog det vi får göra nu...
Elias har maginfluensan och skar upp lite på fingertoppen så han har det jobbigt och det gör ont. Tänderna kommer mer och mer nu, just nu har han två tänder där nere och den andra tanden har precis kommit men det börjar komma fler och det är jättejobbigt för honom att tänderna växer...
Det mesta är negativt men har faktiskt också lite roliga nyheter för er som följer Elias :)
Han kryper på riktigt nu och har gjort i över en vecka, går gör han med sin gåvagn och han ställer sig och ska ta allt han får tag på! :P Han dansar (gungar åt sidorna fram och tillbaka) när han hör musik eller om man knäpper med fingrarna i takt. När man säger "achooo!" (alltså att man nyser) så härmar han och säger "achoo" tillbaka! :')
Han är jätteduktig på att äta själv när han tex får pannkaka, fiskbullar eller något annat som är lätt att nya tag i och stoppa i munnen.. Han vinkar och ibland till och med härmar när man säger "hejhej" så det låter typ "jejej" när han säger det! :P
Han är jättemysig på morgonen när han har vaknat för då kan vi ligga och dra oss lite och bara prata och busa! Efter att Linus gått till jobbet halv 6 så brukar jag flytta Elias från sin säng till min säng..
Ja det är typ det jag har att berätta just nu, så får vi se när nästa inlägg kommer.. Måste ordna upp mitt liv först innan jag kan dela med mig av roliga saker som bilder mm..
Men jag kan faktiskt lägga in en bild nu som är från ca två veckor sedan på min fina ängel som inte är medveten om vad som händer runt omkring honom :( ♥

RSS 2.0