Sol och annat härligt!

Vilken härligt uppfriskande promenad det blev! Älskar det här vädret, man blir så glad och pigg av det!
Inte bara vädret har gjort mig glad idag utan även min gamla klass kompis från Gymnasiet och "kollega" från UF har gjort mig strålande glad!
MALIN ÄR FÖRLOVAD!! ∞

Kan knappt fatta att det är sant asså! Haha jag är så glad för hennes skull och jag bara längtar tills när den dagen i mitt liv kommer! ♥

Torsdag.

Elias somna nu precis och jag sitter och kollar igenom era beställningar och frågor som ni skickat på min mail. Vad roligt att ni blev så intresserade! :)

Nu snart så ska jag klä på Elias för vi ska ut i det fina friska vädret och få oss en nypa luft! Senare ska jag möta upp Frida oh Michelle på en fika :D


Shit shit shit vad man tänker tillbaka på magen.. Helt otroligt, kan inte släppa tankarna än att Elias faktiskt låg här i magen och jag bara vänta och vänta... Känns så overkligt!
Men det allra bästa jag gjort hittills i mitt liv! ♥


Partylight!

Checka in online tidningen från Partylight!
---> http://asp.zone-secure.net/v2/index.jsp?id=2288/3287/11773&lng=en

Ifall ni vill beställa någonting eller fråga någonting så är det bara att höra av sig till mig! Antingen här på bloggen, på min mail ([email protected]) eller på min mobil (073-1415132). Jag skickar paketet hem till er inom 2 veckor!












Gammalt till ganska nytt.


Tisdag.

Ååååå vad skönt att fått sova hela natten ostört! Elias somnade igår kl 10 och sov ända till kl halv 5 då han fick mat och ny blöja! Sen sov vi vidare till kl 9. Snacka om utvilad morsa!! ;)

Igår var det ju som sagt Partylight kväll och det blev en försäljning på 2500 kr. Ganska bra för att vara första försäljningen faktiskt! :) Hann inte ta några bilder på det fina bordet pga att mamma glömde ställa om klockorna hemma så det blev en aning tajt med tiden! :) Det får bli en annan gång helt enkelt!

Just nu ligger Elias och sover och vi ska snart ut på en promenad i det kalla vädret! Känner att både jag och lilleplutt behöver frisk luft! Efter det ska vi till min mormor och morfar för lunch och fika!

Haha jag kollade igenom deras bilder dem haft på sin digitala kamera några år och hittade ett gäng bilder. Kommer dock inte ihåg från när men kul att se iallafall! Lägger in sen :P

Memories.

Så många minnen jag har tillsammans med den här underbara killen! Kan inte fatta att jag PÅ RIKTIGT fick bilda en familj med honom.. Som jag har velat i alla dessa år och dar!
Linus och jag blev tillsammans när vi precis fyllt 13 och gick i 6an. Redan då pratade vi om barn och vad dem skulle heta.. Och kan ni gissa vilket namn som var vårat favoritnamn? ELIAS!

Partylight!

Ikväll ska vi ha Partylight hemma hos mamma! För er som inte vet vad det är så är det ljus, ljusstakar och tillbehör som kommer att vara till försäljning. Jag öppnade kartongerna igår där alla grejer låg i och HJÄLP vad med fina prylar! Men då ska vi inte snacka om dem härliga dofterna!!
Jag kärade ner mig speciellt i en cirkelformad glas-spegel som man kan ställa på bordet och på den så har man fina ljusskoppar med härligt doftande ljus i så att det speglar sig fint! Kan ta bilder ikväll när jag ställt upp och tänt så får ni se vad fint! ;)

Idag hade jag för mig att det var föräldrargrupp men det är nästa måndag... Jag som hade sett fram emot det så mycket! Jaja, bara att vänta en vecka till då! :)

Elias är supervaken så vi sätter väl på en film nu och myser till!

LÖRDAG.

Igårkväll passade ju mamma Elias och även över natten! Allt hade gått bra och han verkar verkligen tycka att det är mysigt med sin mormor. Dom va ute på promenad igår i över en timma och Elias sov så skönt i vagnen hela tiden! På kvällen så mös dom i soffan och natten hade gått bra! En timmes promenad i det härliga vårvädred blev det idag med och nu har mamma lämnat Elias hos mig igen! :D Gud som jag har saknar min lilla pojke!

Igår käkade jag och Linus middag hos hans bror Robin och hans tjej Jamie! Jättegod mat och förrätt! Sen kom också Linus syster och hennes kille och vi drack lite och snacka. Jamie tog med mig till sitt härliga sko och klädesrum och jag fick två jättegoda parfymer av henne och två super balla klockor. Haha den ena klockan hade hon TVÅ av! Hehe så det kan gå ibland! :P

Just nu är Linus och spelar match med korpenlaget men kommer nog komma hem snart! Idag ska vi nog bara ta det lugnt och mysa här hemma hos Linus. Tror inte att vi åker hem till mamma idag men det får vi se senare hur vi känner. Det är nämligen golvläggning där hemma så jag tror nog att vi väntar här hos Linus tills det blir klart!

Imorgon åker vi iallafall hem och det blir bullbakning för fullt imorgon för att på måndag så ska vi ha Partylight kväll hemma! Massor med fina och härligt doftande ljus och grejer. Det kommer nog bli trevligt tror jag! :)

Nu ska jag gå och mysa med min älskade son ♥


HEY MR!


Barnfri fredagskväll och natt..

Hmm.. Min mamma ska vara barnvakt åt Elias ikväll. Haha hon skicka ett sms där det stod - "Jag bjuder dig och Linus på bio ifall jag får vara barnvakt till Elias på fredag!" Haha jaaa men visst mamma, absolut får du vara det men du behöver inte bjuda på bio för det snälla du.. Klart du får vara barnvakt NÄR DU VILL!
Elias tycker om att få vara med mormor som sjunger fina sånger för honom.. Medans jag, morsan sätter på Spotify med lite musik bara för att slippa ta ton.. Fan ungen kommer ju bli döv ifall jag ska sjunga! ;)

Ja i morse vaknade vi när Linus skulle gå upp kl 5.. Fast då har han ändå sovit sen typ kl 6 på kvällen så jag förstår att han inte var så trött längre...
Vi ska hem till min mormor och morfar och käka lunch (tror att det blir en färdigköpt grillad kyckling med potatissallad, för det brukar det bli...) ;)

Sen kommer nog mamma dit och hämtar mitt lilla hjärta ♥

Planerna för ikväll är väl inga större planer. Ingen bio blir det iaf.. Går ju typ ingenting intressant just nu ändå.. Men vi är ensamma här ikväll ju så det ska väl komma några kompisar till Linus och sen så kommer Linus bror Robin och han tjej Jamie också! Kanske Linus syster och hennes kille, vem vet? Det får vi se!


JAG ÄLSKAR MIN LINUS <3


Ensam hemma.

Jag och Elias är ensamma hemma hos Linus. Linus pappa är iväg med jobbet, Linus mamma ska sova borta hos sin vännina och Linus är iväg och äter middag med några kompisar!
Elias har precis fått mat, rapat och sover just nu!

Idag kom älskling hem jättetidigt! Blir så glad när han dyker upp hemma tidigaer än väntat! Hihi ♥
Vi gick till Anjas och käkade lunch. Linus bror Robin och hans flicka Jamie fikade!

Jag har storstädat rummet som var äckligt stökigt med damm och vem vet mer, kanske lite matrester här och där till och med! Men nu är det fint och fräscht :D

Haha här är en bild på mig och Elias från idag! Vi har våra brillor på oss ;)


Back home from Thai.

Igår åkte jag och Elias till Täby för att träffa Frida som kommit hem från Thailand! Hon var jättebrun och fin!
Elias fick jättefina kläder och ett par sandaler som han kan ha när han till nästa sommar då han haha troligtvis kommer kunna gå! Haha när man går så piper dem så fort man sätter ner hälen, haha riktigt sköna! Elias lär ju inte komma bort iallafall!
Jag fick ett superfint armband som var i silver med lite silver och rosagrejs på! :D

Sen fick jag se vad hon shoppat under dem två veckorna och jag säger bara det.. Shit vilka fina kläder! Det kan man inte tro om Thailands små marknader, men asså dem har verkligen höjt ribban enormt! Såg ut som att hon typ vart och shoppat på MQ eller typ Mango där dem har fina kläder! ojojoj säger jag bara, helt förstummad..

Elias somnade precis i babysittern.. Verkar som att han sover bättre i den än vad han gör i sin egen säng eller vår.. Hmm, kan det vara för att han sitter lite mera upprätt ganske? För han är ju lite halvförkyld så det kan nog vara så att hans tryck i näsan lättar en aning!

Nu ska jag nog passa på att sova lite jag med!
Här får ni en bild från igår.


My baby angel <3

 


Mammas älskling <3

Lias langar dubbelhakan


Min lilla skrutt idag!

 


ELIAS THA MAN.


Faster Therese och Elias


Måndag och ny vecka.

Glömmer bort att uppdatera..
I torsdags åkte jag och Elias till min pappa som bor i Skogås. Sov där över natten och blev sedan skjutsad hem till Linus!
Vi skulle in på Isak Strands spelning inne i stan men allt blev så sent och vi stannade istället hemma och tog det lugnt med vår lilla pojke! Däremot var Linus syster på spelningen och berättade att det var ett himla drag! :)

I lördags träffade jag Emma och Ela på lunch och fika i Täby. Blev lite shopping också.. Jag köpte en supervacker klänning som jag bara längtar efter att få ha på mig! Dock gillade jag inte urrigningen så man får ha något som skymmer lite kanske... Det gör faktiskt inte så mycket för själva klänningen i sig är så jäkla vacker!!
Tänk er en fin sommarkväll på Gotlands strandpromenad där jag, Linus och Elias går hand i hand. Haha här drömmer jag mig bort bara men herregud så HÄRLIGT det är! ♥

 

Sen köpte jag en tröja till Linus också!

I lördags var vi på The Ghetto Gallery som ligger här i Åkersberga. En häftig utställning av en massa balla konstverk. Linus systers pojkvän/sambo Robin ställde ut sina grejer där. Inte vilka grejer som helst.. En grej jag förälskade mig i var en pimpad skateboard som var inramad i en halvrostig ram och bara så sjukt ball så det går inte att beskriva! I julklapp gav dem mig och Linus en taval som han hade gjort och den tavlan matchar den här som jag förälskade mig i. Dock så kostade den 3700, ganska dyrt med min lillapytte plånbok men om Linus är på så blir jag glad! :D Unik konst är den absolut bästa konsten! Lägger in bild på den ifall den bli vår!.......

Vaggvisor.

Elias fick en bok och skiva med vaggvisor av sin mormor. Spelade skivan nyss och han somnade direkt!
PERFEKT!

BVC läkarbesök!

Idag ska jag och Elias på läkarbesök på BVC halv 3. Undra vad man får göra? Elias tycker inte om i vanliga fall när man tar av honom kläderna och lägger honom på vågen och sen på britsen där man mäter honom... Så vi får se hur det går idag då!

Efter BVC ska vi träffa Sofia från Norrtälje! Hon är gravid och ska få sin - troligtvis lilla pojke, i juni/juli har jag för mig! Ska bli såå kul att få se en fin liten gravidmage! :D Saknar faktiskt min en aning!

Ikväll ska vi packa för att imorgon efter min efterbehandling på Danderyd åka till min biologiska pappa, alltså Elias riktiga morfar och sova över! Får väl se hur han kommer att vara på natten, med att vakna och så. Hoppas på en riktig dröm natt som inatt!
Elias somnade kl halv 8 -8, sen matade jag honom runt 9, rapa och la honom igen. Han sov typ under hela måltiden haha.. Sen vaknade han inte igen förns kl 4 och ville ha mat! Gud så skönt det var att sova alla timmarna i streck!! Annars brukar han vakna och vilja ha mat kanske var tredje, var fjärde timme och somna om, men det brukar ta mig lite längre tid att somna om än lillen..

Här är en kul liten bild på Elias och hans nappis han fick av sin farbror Robin!


Mamma gruppen igår.

Mamma gruppen igår var ju si sådär tycker jag. av 10 mammor så var vi 4 där igår.. Självklart var det kul att prata, dela med sig och få tips men det enda jag satt och tänkte på var Solsidan.. Haha det kändes som mammagruppen i Solsidan som sitter och berättar och jämnför vad barnen lärt sig och grejer.. Men det var kul att få höra hur dem andra har det och har haft det under graviditet och förlossning! :)
Tror att den yngsta kanske var mellan 25-30. Jättetrevliga allihopa! Vi får se vad det är för andra mammor som kommer nästa gång! :)

Idag ska jag inte göra någonting förutom att gå en powerwalk med stavar och senare hämta sötaste grannflickan Milou på dagis! Har inte köpt träningskort än pga att mamma skrämt upp mig med att jag helst ska vänta lite med den hårda träningen för att det kan hända att livmodern kan ramla ut...... Så nästa vecka börjar jag träna, det har ju trots allt gått två månader och en vecka då och då får det fasiken vara dags! :)

ELIAS TVÅ MÅNADER!



Min lilla korv är nu hela två månader gammal! Oj så han växer. Han skrattar och ler dagligen och har börjat gräppa saker och är lite kittlig på magen :P Han sparkar och viftar åt olika håll och han har redan börjat säga mamma... Nej nu skojja jag bara! Det kommer nog ta ett tag tills han säger mamma ;D

Men herre jisses vad bebisar växer fort! Fällde en liten tår när jag stoppade undan strl 50 kläderna som han inte kan ha längre :( Nu börjar han snart att växa ur strl 56 också =/ Phuuhu....

Har jag sagt hur mycket jag älskar min son?
Nej, det tror jag inte för det går inte att säga eller beskriva hur mycket! ♥

♥ ELIAS HASSELSTRÖM ♥


Mamma grupp!

Superpigg för idag ska jag och Elias på mammagruppen! Det ska bli såå kul! :D Vi får väl se hur gamla mammorna som är där är, men det spelar ingen roll, bara kul att få träffa andra med små bebisar tycker jag!

Helgen har varit ganska kort känns det som. I fredags blev det bara myspys framför en film som vi typ somna till direkt. I lördags passade min mamma Elias för att jag och Linus var hemma hos honom och åt middag och drack lite. Senare gick vi ut till en liten pub och efter det gick vi till ett ställe som heter Sportsbar. Första gången jag var där...hmm... Tänker inte ens förklara hur kasst det var...


Elias blir imorgon två månader!!! Halleluja.. Han verkar vara en väldigt glad lite kille som ofta har humöret uppe! Han ler som aldrig förr och i morse var det första gången jag faktiskt hörde honom skratta, haha när jag vaknade och såg honom ligga där supervaken och skratta åt mig så kände jag bara hur svårbeskriven kärleken är!! Hur underbart allt det här faktiskt är och att jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort det trots att det ibland är svårt och ensamt..

Shit vad det är roligt och häftigt att vara mamma! Kan faktiskt inte beskriva hur jäkla underbart det är!! Det här är det bästa som hänt mig i livet!


Knäppis familjen.


LÖRDAG.

Vaknade tidigt med Elias. Har diskat och fixat och ska snart åka hem till mamma för att städa och plocka upp innan hon kommer hem!
Ikväll ska hon vara barnvakt till Elias men jag kommer hem i natt någongång så hon inte behöver ta honom hela natten.. Men han kommer nog sova största delen av natten som har han börjat göra nu! Vaknar en gång och sedan rätt tidigt på morgonen, men det gör inget. Rätt skönt att börja dagen tidigt faktiskt! Så himla skönt att han faktiskt sover på nätterna!! Drömbebis ♥


Mammas lilla ängel!


Familjemys!

Ikväll blir det bara jag Linus och Elias! Tacos till middag och sedan myspys framför tvn!


Nya tag!

Nu får jag ta mig i kragen och kämpa på med nya tag.. Nya krafter som jag hämtar från ingenstans!
Jag säger bara en sak. Det är inte lätt, men jag ska göra det för Elias, han är mitt enda hopp här i livet.
Det är honom jag lever för! ♥

Skulle varit hos barnmorskan imorse kl 10 men orkade inte så jag ringde henne och sa som det var, att jag inte orkade helt enkelt så vi bokade en ny tid nästa vecka på torsdag kl 1!
På måndag är det mammagrupp på BVC.. Får se ifall det är någon mer som har det lite taskigt med krafter eller om det är så att alla är så himla hurtiga och fräscha i sin vardag!

Måste komma igång att börja träna nu. Jag har 7 kilo kvar att gå ner till min vikt jag hade när jag skrev in mig hos barnmorskan i somras. Dock var jag i tredje månaden då men vet inte hur mycket jag gick upp under den tiden men kan väl tippa på 3-4 kilo så man kan väl säga att jag har runt 10 kilo att gå ner...Suck.. Ja det måste ju göras!

Året 2009 på vintern skulle jag och min kompis Frida börja med en ny "bra" diet.. Vi lurade på oss ett ägg till frukost. En avokade och ett ägg till lunch. Och till middag blev det sallad med ägg och avokade.. Typ så kunde våra dagar se ut. Ägg avokado ägg avokado ägg avokado..
På en månad gick jag ner 10 kilo.. Det slutade med att jag slutade äta helt och istället bara festa och dricka alkohol.. Man kan ju säga att jag inte mådde sådär HEMSKT bra under den tiden.. Var sjuk sen i några månader lite till och från.

Jag har en tendens av att tänka tillbaka, usch det är inte alls bra. Man kan inte vara och bete sig som man gjorde eller kunde förut! Måste tänka framåt! Vara positiv Nathalie! Nya krafter! Nya tag! En glad Nathalie måste snart träda fram! Annars går du under..


...

Just nu så känner jag att allt bara är piss.. Så kan man ju känna ibland.. Att man inte räcker till, att man känner sig ensam och att hoppet snart kommer att ta slut.. Att all energi för att kämpa har gått åt... Vill inte falla i den där depressions gropen som många med bebisar och barn kan få. Vill inte.. Elias behöver all tid i världen och det ska jag ge honom! Får helt enkelt fortsätta försöka kämpa och inte tänka på saker som kommer att dra ner mig i den där gropen.... Jag känner mig ensam och hjälplös.

Fredag.

Idag är Linus ledig och vi ska till socialen för att fastställa faderskap! Så snart kommer Elias att heta Elias Hasselström och ha Linus som pappa! På papprerna just nu står jag endast som vårdnadshavare och att han heter Elias Heleander... Men idag ändras det! :D

Efter det ska vi till Täby med mamma/mormor och syster/moster! Och ikväll så är det partydags!
Barnvakterna för ikväll är Linus föräldrar. Ååååh som jag kommer att sakna min lilla älsklings pluttis ikväll!!! :( Tänk vad fäst man kan bli vid en person! Men inte vilken person som helst, utan en person som har levt i din mage i 9 månader och som senare kommer att kalla dig mamma och ha just dig som svarsbok... Tänk att man som mamma ska veta allt? Det är jag lite rädd för... Haha får väl komma på egna knäppa svar i värsta fall... :D

Nej nu ska jag sätta på lilla fisen nya fina kläder och byta blöja! Haha han kissade igenom pyjamasen inatt... I vår säng...


Rösta på Elias!

Gå in på denna länk och rösta på Elias!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=42878

TJENIXEN!


En morgonpigg liten rackare!

Ja nu sitter jag här igen med den morgonpiggaste ungen i världen.. vi vaknade kl 7 i morse och han har ännu inte somnat om så jag satte på hans kläder för idag. Vi ska nämligen ut på presentjakt!
Det blir nog Täby vi åker till och kan passa på att gå förbi KappAhl där farmor/svärmor jobbar när vi ändå är där!

EMMA 20 ÅR!

Idag fyller den här filuren 20 år!
GrattisGrattisGrattis


Woohoo vilken härlig dag!

Jag gick ut en härlig långpromenad med Elias i vagnen. Den blev så lång att lilla krabaten blev uttråkad och hungrig så jag fick skynda mig hem och fram med tutten!
Medans han har sovit så har jag städat städat och städat! Vårat rum var ju värsta bombnedslaget! Damm överallt.... Har inte dammsugit än men det väntar jag med tills lillen har vaknat!

Här tog jag bild på när Elias har mormor och farmors tröjor på sig! Han har många bästisar..


20 års firande..

Ja imorgon fyller min kompis Emma 20 år! Det ska hon fira på fredag med bowling, middag på Hardrock och sen utgång för dem som vill och känner för det :) ...Men nu är ju den stora frågan... Vad är en bra 20 års present?
Jag borde samla mig och ta en riktig funderare....

Helloo sunshine!

Godmorgon! Jag är svin trött idag! Herre min gud.. Tur att man är ung så att man orkar detta.. Kan inte förstå hur man klara flera barn och samtidigt ha en bebis! Men rutiner är bra! Det håller jag och Elias på och jobbar med, mattider, sovtider osv..
Tur att man bara ska vara hemma idag och ta det lugnt för att komma igång med amningen igen! Ersättning ska jag nu endast ge tex om vi är i något centrum eller liknande där man kanske inte som 19 åring vill flasha tuttarna för vem som helst :)
Än så länge så verkar det gå bra och han verkar nöjd! Hoppas det håller i sig.

Fint väder idag så det blir nog en promis lite senare!

BVC !

Ja jag kan väl erkänna att det har blivit lite för mycket ersättning istället för amning på den här lilla kamraten! Men det ska ändras! Imorgon ska jag endast amma honom, så får vi se vad han tycker om det.. :P
När man börjar med ersättning så tycker man att det är så himla smidigt och det blir automatiskt att man ger det istället för att amma. Det är himla smidigt att ta fram en färdig flaska istället för att langa fram tutten mitt i centrum, Eller hur? Men följderna med ersättning blir att bebisen lägger på sig ett par extra kilo! Absolut inget farligt eller dåligt men om man KAN amma så ska man hellre göra det fick jag veta idag, så nu ska jag ta upp amningen igen och dra ner på ersättningen! :D Men det är ju såååå gooosigt med min lilla knubbiisss ♥

Elias väger nu 4800 g och är 55 cm lång! Det är om jag räknat rätt i huvudet, 1790 g och 6 cm mer än vid födseln!



GO OCH GLAD!

Yeah man' Panda Power!

Dags för att gå till BVC (som jag trodde var igår) Snart får ni veta hur mycket min lilla knubbis väger. Och även hur lång han är! :)

RSS 2.0