Kärleken till min son <3

Elias klappar mig å kinden flera gånger när vi ligger ansikte mot ansikte och myser och pratar lite ♥ Så härligt. Men tankarna bara flödar i huvudet på mig. Kärlek, men också rädslan för framtiden.
När han tittar på mig. Ler och ger ifrån sig ett litet ljud..
Kan inte beskriva hur mycket jag älskar min son... Han har tagit plats i hela mitt hjärta, nästan så att det knappt finns plats för något annat.. Så mycket betyder han för mig.... Utan honom skulle jag inte kunna leva. Det är för honom jag kämpar. Jag gör allt för hans skull.. Allt. Jag vill inte att han ska växa upp som jag..
Utan sin riktiga pappa. Det tar på psyket.. Som tur så träffade min mamma en ny man ganska direkt, som är pappa till mina syskon men även för mig.. Han har varit min pappa i all evighet och kommer alltid att vara. Men i hela mitt liv så har det endå känts tomt utan min riktiga pappa. Att berätta för kompisar och lärare som undrar, eftersom att jag inte är lik pappan som jag växt upp med på något sätt men som jag endå kallar pappa. Då frågar dom ju såklart.. Och det är jobbigt att behöva säga. Det kommer alltid vara en klump i magen. Därför tänker jag inte låta det bli så. Men..
Just nu känns det svårt. Jobbigt. Allt det där.... Det kommer motgångar, det är inget snack om saken. Men det är jobbigt. I det här så tänker jag inte på mig själv. Jag tänker på Elias. Han ska inte behöva ha det svårt. Som jag. Vi ska inte ta ifrån honom det han älskar mest av allt. Mamma och pappa, sin familj. Han ska inte behöva drabbas. För jag älskar honom. Och jag kommer alltid att göra allt för honom.
Idag är det mors dag. Han gör verkligen min dag.
Elias. Min son. My baby angel ♥ Mitt hjärta, mitt allt..


Så okunnig så det finns inte..

Jag har ju massor av videoklipp på Elias, som jag lagt upp på You Tube... Men har absolut ingen aning om hur man lägger upp dem här.. Ni som inte sett videos på Elias kan ju då isåfall gå in på den här länken och klicka på användaren "eliashasselstrom" som står ovanför video klippe i blå textt. Då får ni se alla videos som jag lagt upp sen han föddes! :)
http://www.youtube.com/watch?v=HQTStTMxpDY

Morgon bad!


Promenad till Centrum och träffa pappsen!

Idag så gick jag och Elias på en promenad från mamma (bor i Margretelund här i Berga) och till Centrum, ungefär där Linus bor. Promenaden tog väl ca 40 minuter och det var så härligt! ..Fast om vi bortser från allt svett som rann och den heta stekande solen (hade ju såklart fel kläder på mig....)

Men men, i centrum träffade vi Linus som är på den tillfrisknande vägen och hans mamma också! Elias blir alltid glad av att se pappa och speciellt nu när dom inte setts på ett tag. Igår så pratade dom i telefon medans Elias åt mat innan han skulle sova. Så när Linus sa någonting så stannar han upp med att käka och koncentreras sig på pappas röst och ler sen ...Snacka om att han tycker om sin fina underbara pappa <3
Här har vi stannat till lite i skuggan för en kortis paus.





Här sitter vi och väntar på att mammas och farmors Sushi ska bli klara!



Elias fick en ny basker, eftersom att han växt ur den gamla :)



Rensat och bytt ut!

Idag har jag rensat Elias garderob och nu har han bara 62 och 68 i garderoben. Förra veckan var jag så frustrerad för jag trodde inte att vi hade några kläder i hans rätta storlek.. Men så kommer jag hem till mamma och kollar i garderoben där.. Ja men kan man tänka sig, där var ju resten! Kläder som jag HELT TOTALT glömt bort asså!! Så jag räknade lite... Säger bara en sak.. Byxor behöver ju inte köpas på ett tag iallafall...
Här ligger det 29 par byxor.. Sen har han ett par på sig och några i smutsen här hos mamma och även hemma hos Linus tror jag.. Så sammanlagt kanske han just nu har 35 par byxor. ENDAST i strl 62 & 68.. Ja den som letar han finner.. Eller? :)
(Inte så lätt att hålla reda på alla saker när man bor på två ställen heller måste jag bara tillägga) :(
MEN SNART SÅ HAR VI ALLT PÅ ETT STÄLLE!!
Har även bytt ut liggdelen till sitt del. Men funderar på att byta tillbaka imorgon för man kan inte göra så att han ligger ner rakt. Han är ju så liten fortfarande och han behöver kunna ligga ner när han är trött. Jag får väl ha honom i bärsele när han inte vill ligga ner :) En månad till kommer jag nog ha liggvagnen (Bugaboo) Sen byter jag helt. Men vi testar imorgon och ser hur det går. Då ska vi nämligen till Centrum för att träffa Andrea. Denna gång har hon inte med sig sin Elias, han är hemma med Emil tror jag.
Efter det åker vi nog en sväng till Täbban!
Nu ska jag prova mammas nya "våg-tång" till håret och se vilket resultat den kan lyckas med! :)

BABY SIM!

Ja nu har jag tillgång till mina bilder äntligen :P Här är lite baby sim bilder från första gången! Om ni med babysar inte går eller har gått på det så är det verkligen en grej jag tycker att ni ska göra! Man sjunger lite och låter barnen lära sig plaska och sparka med benen i vattnet! Jätteskojj är det faktiskt! :)
Här skulle man doppa ner huvudet under vattnet..
Och sen ta upp det och säga TITTUT!
Man skulle vända sitt barn till rygg och det tyckte vi inte om....
Så skulle sim läraren ta fram en överraskning...
Men den var inte så himla rolig.. Den var ju läskig!
Så vi fick gå upp ett tag, vila och sen komma tillbaka! :)

Bröder.....

Ja jag lånade min brors dator och laddade över bilderna från kameran igår för att den är mycket snabbare än min. Så i morse så ger jag honom mitt USB minne och säger att han ska lägga in mappen jag lagt på hans datorn till USB:t.... Självklart så lyssnar han ju inte helt på vad jag sa och så messar jag och frågar vart han har lagt minnet.. Han ba a men du sa ju att jag skulle ta med mig det.... JAA upp på mitt rum och lägga in mappen och sen ge den till mig.. Ne men självklart så har han ju inte lyssnat då... Så nu är han i skolan med mitt minne och alla bilder som jag tänkt ladda upp idag.... Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)


Jag saknar min älskling så det bara skriker om det.. Även fast jag lägger Elias bredvid mig i sängen när Linus inte sover med oss så känns det endå tomt.. :( Men man kan ju behöva lite tid ifrån varandra också, vi får väl passa på nu innan vi flyttar. Haha då får man aldrig vara själv! :P Men jag längtar! Gud som jag längtar!!
Just nu har vi för lite plats....Men snart kommer vi att ha för mycket plats och det kommer bli en så jäkla skön omväxling!!!! :)

Glömsk?

Oj jag har visst glömt bort min egen blogg nu för några dagar! Jag har dock läst andras men inte uppdaterat min egen! haha... Jag tror jag vet varför... Eftersom att jag inte hittat laddaren till kameran så går det ju inte att ladda upp eller ta nya bilder, och jag ÄLSKAR ju att ladda upp bilder här! :P

Det blir ännu ett inlägg utan någon bild men nästa inlägg kommer att innehålla bilder så HÅLL I ER! hehe..

Andrea, Emil och Elias kommer förbi en sväng idag! Efter det åker jag hem till mamma (för att hitta den jäkla laddaren) och sen ikväll får jag se ifall jag stannar där eller om jag åker tillbaka till Linus! :)


Det hörs som att Elias somnat i hoppgungan för 100 gången nu.....

Jobbjobbjobb :D

Det blir inte så mycket tid åt att blogga, jag glömmer liksom bort det nu när kameran inte har några batterier och jag måste ta mig hem till mamma för att leta efter den, vad jag nu har lagt den.. Haha, så börjar jag jobba kl 3 också och jobbar fram tills stägning så jag tänker liksom inte på det :P Men imorgon börjar jag kl 5 så då ska jag först hem till mamma, hämta laddaren, sen ladda kameran och så lägga in bilder från baby simmet så ni får se. Ååå det var så roligt! På söndag ska vi dit igen! :D

Ska fixa mig lite nu inför jobbet och sen sticker jag dit! Linus har inte kommit hem från jobbet än så vi får se ifall jag får ta med mig Elias till MM någon timme eller om Linus mamma Karin kan passa Elias. Men grejen är den att hon har fått en inflammation i ena handleden och kan knappt röra den så det blir lite jobbigt ifall Elias vill upp och så.. :(

Nej nu ska jag ta och sätta fart!! ;D

Onsdag.

Linus är ledig idag och båda mina pojkar sover fortfarande, Elias vaknade ett tag vid 7 tiden men somnade om senare efter lite mat. Jag kan inte somna om så jag sitter vid dator istället! :)

Kan inte ladda upp bilderna från baby simmet för laddaren till kameran är hemma hos mamma och måste ladda den för att kunna lägga in på datorn :( SUCK....

Igår kom Sofia hit över dagen och vi pratade massor! Hon fick med sig en påse hem med massa kläder som Elias inte kan ha och ett par mamma-leggings som hon kan använda sista 4 veckorna här nu innan hennes bebis kommer. Gud som jag längtar! Det kommer bli sååå kul :D Jag fick känna på hennes mage också och jag kände hur det rörde sig där inne. Asså snacka om att man ville låna den för en dag bara och få känna känslan en gång till!! :P

Börjar jobba idag kl 3 och jobbar till stängning, samma imorgon och på fredag börjar jag kl 5 till stägning! :D


Fan är det någon som har sätt videoklippet på Expressen om den där jävla gubben som säger att jorden ska gå under på lördag.... Jag vet inte vad jag ska tro men eftersom att jag alltid tänker den värsta så är jag väldigt nojjig och vill vara med min familj den kvällen...... JAG ÄR RÄDD!!! :O

Tisdag!

Ja idag är det tisdag och sista dagen jag är ledig och hemma hela dagen och kvällen med min lilla pluttis. För imorgon till Fredag så jobbar jag från 3 till stängning! :)
Men idag sp ska jag träffa min vän Sofia som är typ höggravid kan man säga, tror det är ca en månad kvar! :D En pojke ska hon få!!

Igår så fyllde Linus år och det kom lite gäster hem! Den saken som jag skulle ge honom kommer han att få i juli så jag skrev ett kort nu som han fick. Med ett litet dåligt rim på!

"Denna sak är väl inget större kap. Men du kommer att kunna köpa dig många flak. (ölflak asså)
Du kan ta dig till platser du inte visste om. Men för att det skall gå fort, bör du köra om.
Sitt inte ner och deppa, för nu ska jag dig peppa! Att klara dina test, ja då blir det fest!
Du kanske får ett hum om vad det är, om jag säger BRUMM BRUMM!!"


Ja en bil alltså! :) En Ford Escort Ghia 95 ska han få av mig, så nu jäklar ska han ta sitt körkort och inte skjuta upp det mer! :D

Min älskling fyller 20 år idag!!

 

JAG ÄLSKAR DIG MIN PRINS! ♥


Elias 4 månader!!

Ja idag är det 4 månader sen min lilla älskling föddes! Ju äldre han blir, desto roligare är det måste jag säga! :)
Imorgon fyller Linus 20 och jag vet inte vad jag ska ge honom :/ Men det löser sig nog imorgon, åker till Täby och går runt lite!
Idag va vi på Babysim! Haha det var faktiskt kul! Varm mysig bassäng och massa babysar som jollra och hade sig. Men om en bebis började skrika eller gnälla så hängde dem andra på... Haha..
Elias älskade att flyta på magen så han kunde sprattla och plaska..Sen skulle vi vända dem på rygg och ha öronen under vattnet...Det tyckre inte Elias om så han gallskrek... Så vi gick upp ett tag och sen gick ner i vattnet igen och sjöng med dem andra :P
När tiden va slut så stannade vi kvar lite till och mös i vattnet. Han tycker om att bada och plaska, men när det är andra barn som gråter så blir han rädd och gråter sen själv haha :P
Hela dagen har vi varit hemma hos min pappa. Jag har fått sova ut, så nu är jag pigg igen! Snart ska vi äta lite middag, sen går jag hem till älskling. Vi flyttar hem till mamma på tisdag.. Sista flytten mellan föräldrarna...Fan så skönt!!!!!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD OCH LÄTTAD!!! :D



Lördag.

Imorse vaknade jag och Elias runt 7-8 tiden. Vi tog oss ett bad och gjorde oss fina och fräsha och sen gick vi ner till centrum och käkade sushi med Elias morfar som längtat så mycket efter honom!
Nu är jag hemma men Elias blev kvar hos morfar som ville gå en promenad i det vackra vädret och kommer tillbaka med honom lite senare!
Linus är och kollar korpen cup på IP och jag ska börja fixa iordning mig lite nu tänkte jag! :)

Vi glömde Elias panda filt igår på MM, så jag får väl hämta den om den finns kvar när jag jobbar nästa gång för jag orkar faktiskt inte gå dem 200 meterna just nu! :)

Juste vill ni veta en rolig grej? VI HAR FÅTT LÄGENHET!!!! (inflyttning slutet av maj)

Svar på fråga!

Anonym om Godmorgon!:
Åh, Elias är ju så söt!
Jag har en fråga bara, var han planerad? :)

Ni är så fina!


Svar: Tack så mycket! Elias var inte planerad. Jag fick veta i 12e, alltså i 3e månaden att jag var gravid. Jag och Linus diskuterade lite kring hur vi skulle göra och sådär och till sist så bestämde vi oss för att behålla barnet.
Det är verkligen det bästa jag gjort i hela mitt liv!

En dag på MM Bar & Bistro!

Det blev trots allt ett besök på MM idag för dem tre mammorna och barnen! Dock så tittade aldrig solen fram men det var härligt att sitta i sofforna endå! :) Tack Hanna och Andrea för en trevlig dag! Vi får hålla tummarna för sol nästa gång! :D

Elias somnade precis. Rätt så skönt att han somnade nu vid den här tiden för då sover han förhoppningsvis lite längre imorgon! :D

Nu ska jag och älskling mysa ner oss i soffan och titta på film! ♥

Godmorgon!

Orkade inte skriva igår när jag kom hem från jobbet, gick istället och la mig och sov bredvid min älskade pojkvän!

Snuttis ligger nu och äter lite, han kan faktiskt hålla flaskan själv! Så mycket han har börjat göra nu och det går så hemskt fort!

Nae det verkar väl inte som att vädret är med oss idag inte... Jag som ville sätta mig i MMs nya soffor i solsken och dricka rosé ju!!!! :( Får blir en annan dag..


Elias och hans Kaninis

 

 


Nybadade!

Jag och Elias kom precis upp från badkaret! Plaska är det bästa han vet! Oj så kul vi hade! Elias tycker konstigt nog att det är jättekul när man häller lite vatten över hans huvud. Haha då börjar han skratta nästan så att han kiknar :P Så när jag sluta hälla vatten på honom så säger han typ ba: HÖÖ, HÖÖ! haha så himla kul. Det där måste jag visa Linus nästa gång vi tre badar tillsammans :D

Ja jag fick med mig en person imorgon! Miss Hanna Björklund och hennes söta lilla pojke Albin som är typ 4 eller 5 månader äldre än Elias. Vi tänkta bänka oss i dem nya härliga sofforna och ta ett glas rosé (eller två, tre) haha. Hoppas på fint väder då!! Inget regn tack!

Nej nu ska vi klä på oss och sedan kommer mormor och hämtar upp lilleplutt!

Hemma från jobbet!

Ja jag kom nyss hem.. Blev väldigt sent tycker jag, men OJ så kul :D
Varmt som satan när man går runt på uteserveringen i svarta långbrallor...Men men, kul som sagt! :D

Elias har varit med sin mormor idag tills hon lämnade honom till Linus vid middagstid. Imorgon ska jag jobba också så då kommer hon att passa Elias igen. Det tycker hon nog bara är kul tror jag :D

Det har invisterats i nya utemöbler. Snygga som bara den! På framsidan är det två jättebamse soffor med härliga kuddar och grejer. Där tänkte jag bänka mig på fredag dag faktiskt, med ett glas rosé kanske till och med! Elias får hänga på, är det någon annan som har lust kanske? Innan männen kommer hem från jobbet tänkte jag ;) Annars får jag väl gå dit tillsammans med min älskade pojkvän när han slutat jobba, det blir också mysigt! ;) ♥

Nej nu ska jag gå och lägga mig, hörs imorgon!! ♥

Ännu en fin morgon!

Vad allt känns så härligt och underbart när det är fint väder!
Gårdagens träningspass har gjort mig knappt rörlig idag, så vi får se hur det går att jobba idag då! :)
Börjar kl 2, men innan det så ska jag och Elias äta lunch med Rebecca! Sen ska Elias vara hos sin mormor tills pappa kommer hem från jobbet! :P


Såhär såg jag ut idag!

 

 


Bättre att vara steget före än steget efter..

Jag började äta p-piller i förrgår eftersom att jag slutat amma helt. Det är ju tydligen inte bra att äta det samtidigt som man ammar eftersom att barnet kan få de hormoner som bildas. Jag fick recept på mini-piller men ville inte ta risken att prova det det eftersom att jag alltid har ätit p-piller och känt att jag mått jättebra med dem!

Men så på senaste tiden har jag varit rätt trött och idag så kräktes jag efter jag åt lunch.. Det kan ju vara så att kroppen ställer om sig med p-pillrerna och att det går över efter någon dag men Linus mamma sa att jag iallafall skulle köpa ett test och kolla upp ifall jag var gravid innan det kan vara försent igen. Så jag gjorde det. Jag köpte mig ett test, men det visade "Inte gravid" så det var ju skönt att veta!
Känner inte att jag skulle orka eller ha tiden till att skaffa ett till barn just nu. Absolut om några år men inte såhär tätt inpå. Jag vill ju börja jobba när Elias börjar på dagis höst terminen 2012!! :P


.

Halloj! Vilken härlig morgon. Har suttit på balkongen och njutit av morgon solen med en kopp kaffe medans Elias sovit!

Igår kom jag hem efter en underbar och trevlig middag med min vän Rebecca på MM Bar & Bistro där jag jobbar. Haha det känns så skönt att kunna säga "där jag jobbar"! Vi satt på uteserveringen i kvälls solen och bara njöt och snacka! Vi bestämde oss för att luncha någon dag i veckan eftersom att hon jobbar på Espirit i Åkersberga Centrum!

Idag ska jag träffa Andrea med sin Elias en snabbis, som kommer hem från Gotland! :)




IDAG!

Vilket vackert väder det har varit idag! Vi köpte med oss lite lunch, jag åt Sushi och Linus Subway och satte oss vid kanalen. Hans föräldrar köpte bull som vi spelade lite också och bara njöt av solen! Så jäkla härligt!! ♥


Från igår.

Bröderna FLUFF

Syskonkärlek!

Linus syster med pojkvän

Jag gör Illuminati tecknet

Linus pappa gör Illuminati tecknet

Sen blev det lite lek i babygymet av farbror Robin!

Ja igår blev det lite Partyparty! Först var vi ute och käkade en god middag. Jag, Linus, hans föräldrar och syster med pojkvännen Robin. Efter det gick vi hem till Linus bror Robin som hade haft middag med massa folk som var kvar där! Det var jättetrevligt men efter ett tag gick vi hem till Linus föräldrar och fortsatte festen där! :)


TRÖTT?

 

 

Precis nyligen så hittade vi Elias sovandes såhär i sin hoppgunga. Jag och Linus var inne på rummet och kolla på datorn som jag märker att det blir väldigt tyst i hoppgungan där efter ett tag, så vi går och kollar till honom. Först så ser vi bara baken på honom hur han hänger med benen helt stilla... Så tittar vi på honom haha så sover han! Såg inte så värst skönt ut så jag la honom i sängen istället :)

Titta vad jag fann i morse!

Ja Linus kom väl hem i natt lite halvt onykter sådär medans jag sov. Gullig som han är så gör han iordning en flaska så att jag skulle slippa gå upp och göra.
Så skriver han en lapp: FÄRDIG MAT TILL ELIAS OM JAG INTE VAKNAR. ÄLSKAR DIG MEST ÄLSKLING.
Haha jag tycker det var lite roligt faktiskt :P Tack älskling vad gullig du är som tänker på mig ♥

Jobb: CHECK!

Ja då har man jobb då! (Deltid dock) men hur jäkla underbart som helst! Eftersom att jag fortfarande är mammaledig som blir det deltid, men i sommar så kommer Linus att ta ut en vecka pappaledighet, så då kommer jag att få testa på heltid just den veckan. Längtar!! :D

Kom hem typ precis och Elias sover. Han somnade runt halv 9 idag berättade Karin/svärmor, så jag hoppas på att pluttis sover lite längre imorgon..
Linus är ledig imorgon så nu är han med sin bror och några kompisar och dricker lite bärs och hare skojj! Imorgon får det vara min tur, så får Linus vara nykter haha ;) Nerå, jag vet faktiskt inte vad som händer imorgon.. Vi får se helt enkelt! Jag är sugen på lite "chillparty". Typ dricka lite, snacka lite och ha trevligt. Sån't är kul tycker jag! :)

På söndag ska jag träffa min vän Rebecca. Hon har inte träffat Elias än!!! Så nu ska hon få göra det! Vi tänkte käka middag tillsammans. Det kommer bli så trevligt, jag har saknat henne i mitt liv nu på den senaste tiden så det ska bli kul att få träffas igen!!! ♥

Nu ska jag nog sova. Nattinatt!!


Vilken lättnad!

GODMORGON!
Äntligen har jag fått tag på en lokal till dopet! Vet ännu inte om den är bra, så därför ska jag gå och titta på den idag innan jag börjar jobba! :) Jag börjar kl 2 idag!

Gårdagens jobb gick faktiskt suveränt! Inte allt för mycket folk så jag kunde i lugnt och ro ta hand om mina gäster! Sandra som jag jobbar tillsammans med och som lär upp mig är superduktig! Känns tryggt att jobba med henne. Idag är hon ledig och jag ska jobba tillsammans med Leffe, chefen på stället :) Kommer nog också gå bra men nu är det endast vi ute och servera. Hoppas inte att det blir allt för mycket idag. Jag Har börjat komma in i det nu men det är ju sjukt mycket man måste minnas. Små små detaljer som att lägga skeden i rätt riktning på kaffefatet som kaffemuggens öra tex.. Förstår ni då att det finns 100 000 tals med grejer som man också måste tänka på :) Men det är kul, jäkligt kul måste jag säga! Jag hoppas verkligen att jag får jobba kvar. Får väl förhoppningsvis veta det idag så då kan jag berätta om det blev en flipp eller flopp ;)

Elias gav mig en riktigt härlig sovmorgon! Halv 10, vad säger ni om det?
Han somnade runt halv 8-8 tiden igår tror jag Linus sa och sen ville han ha mat vid 5, sen gick vi upp ett tag vid 7 där när Linus mamma var uppe, så tog vi oss ca 50 cl sen så smådrog vi oss lite tills vi somnade tillsammans. Snacka om mysigt när han bara ligger och drar med sin lilla hand på min axel när han håller om mig ♥




Oj titta vilka fina Tiger tofflor jag har!

Elias sitter stadigt ett litet tag


Jäkla onsdag..

FAN FAN FAN säger jag bara. Dopet är ju den 18 juni och vi har INGENSTANS att vara efter.. Alla bra lokaler är upptagna och nu vet jag inte vad jag gör.. Vart ska vi vara efter kyrkan liksom? Jag har panik.. Måste ju ut med inbjudningarna nu! Fan... Regnar ute gör det också..
Ja jag får helt enkelt ta och fundera och kolla ut vad det finns mer för lokaler här i Åkersberga!

Idag gör vi inte så mycket, jag tänkte träna lite här hemma, så får Elias titta på och skratta om han vill haha..
Idag kl halv 4 ska jag jobba igen! Ska bli så himla kul! :D Fan vad jag har längtat efter att få gå till ett jobb!
Vet dock inte när jag slutar men Elias somnar ju ändå vid 7 halv 8 så det känns bra :)

Igår var jag och tränade med Linus och hans kompis.. Jag säger bara det... OJOJOJ vad tungt det var... Haha jag orkar ju ingenting! Noll kondition! Men det kommer, det kommer! :)

Hoppgunga!

Det blev inte bara en natt lampa som vi köpte. Vi köpte ett par badbyxor också för att Elias börjar på baby sim på söndag! Det kommer att bli sååå himla kul! :D

Vi köpte också en hopp gunga! Och den tyckte vi om kan jag säga!! :)








:)

Nu ska jag och den här gladisen till centrum och köpa en fin liten blå måne natt-lampa! :D


Här äter vi mango puré!

Elias älskar att få smaka på något annat än bara mjölk! Han brukar bara få några få små skedar av purén, för sen vill jag inte ge honom mer eftersom att den är från 4a månader. Visst är han snart 4a månader men vill inte ge allt för mycket än. :) Haha och gissa vem som brukar blir arg på att han inte får mera puré!



Snälla pappa, ta mer på skeden nu!




Sådär ja! MUMS!





Mamma.. nä nänä nä nänä.. Jag får mer puré av pappa!


Kväll.

Haha godmorgon säger jag.. Somnade vid ungefär halv 4 och vaknade kl 8.. Faktiskt superskönt att sova! Nu kommer det nog att vara jag som vaknar före Elias imorgon bitti! :)

Skulle ut och springa med mamma halv 5 men Linus väckte mig visst inte haha så jag hade en massa missade samtal och sms från lille mammsen som fick springa själv idag.. Jag får springa med henne imorgon om hon orkar :)

Elias sover och Linus är och tränar, jag ska nog träna med han och hans kompis imorgon. Medans dem pumpar borta i hörnet så kör jag hård fys träning på cykel. Det blir nog bra! ;P

Elias vägrar typ att sitta i babysittern nu för tiden.. Han vill liksom upp och sitta. Han kämpar verkligen och tar i för att komma upp! Han ålar sig åt sidorna i babygymet men han kan ännu inte komma fram så värst mycket och så blir han förbannad hahah, så roligt att se på! :P

Han verkar ha bit-handen som en favorit iallafall!






Måndag.

Hallå igen! Har inte berättat hur jobbet PÅ MM Bar & Bistro gick ;)
DET GICK SUPERBRA!
Självklart var det svårt och man gjorde många tabbar, typ som att gå iväg med kundens kort i kortläsaren osv. Men jag blev bättre och bättre tycker jag och nu ska jag få jobba på onsdag och torsdag också! Wihoo!! :D 

Idag ska jag och Elias träffa Andrea och hennes Elias! Vi får se vad vi gör, om vi åker till stan, Täby eller om vi stannar här i Berga :)


RSS 2.0