It's Friday!

Linus är ledig idag så jag låter han få sova ut tills han vaknar. Han lär behöva det efter allt jobb. Jag har ju vant mig vid att gå upp på mornarna, så för mig spelar det ingen större roll ifall jag går upp med Elias eller inte. Men någon gång ibland kan det vara skönt att bara få sova tills man vaknar av sig själv och bara kunna ligga och dra sig i sängen en timme eller två. DET saknar jag RÄTT så mycket måste jag säga :)

Vad händer idag då? ...Njaa inte speciellt mycket. Inga planer för idag just nu iallafall. Ska kolla med Linus när han vaknat vad han har tänkt sig. Men imorgon däremot så ska jag och några vänner till en foto studio. Det ser jag fram emot!
På måndag ska vi som jobbar på MM Bar & Bistro åka iväg på öl och vin provning. Gud som jag har velat det så länge, aldrig gjort det "på riktigt" med en riktig coach!! :D


Oj, har jag en blogg?

Haha har glömt bort att uppdatera mig lite :P Har varit så mycket runt omkring så har inte tagit mig tiden att ladda upp bilder från kameran eller skrivit någonting här..
Det här inlägget kommer tyvärr inte att innehålla några bilder men jag tänkte att jag skulle skriva av mig lite iallafall! :)

Sen senast jag skrev så har det hänt spännande saker!
Dels så har vi varit ute ganska mycket och lekt i lekparkar lite här och där. Elias älskar ju att gunga! Speciellt när man busar och tar hans fötter när han gungar fram till mig! :P Sen så har vi faktiskt också åkt kana...Vet inte hur det stavas så jag skiter i att försöka mig på den stavningen... Men ni förstår ju vad jag menar! ;)

I fredags så firade MM Bar & Bistro ett år, så då jobbade jag. Vi hade grill buffé och det verkade som att det blev en riktigt stor succé! Vi hade live band, som jag älskar! Och efter det så blev det lite party party!

Andrea och Emil kom hem till oss i lördags och sov faktiskt också över. Dom hade tyvärr inte sin Elias med sig men det var rätt så skönt för dom att få göra någonting själva.Det var första natten som Andrea var utan honom :P Men det gick bra!
Nu så har dom flyttat tillbaka till Gotland där Andrea kommer ifrån och kommer att bo där tillsvidare... :( Men vi kommer att hälsa på, det kan dom lita på!! ;) Det blev tyvärr inget babysim dagen efter.. Men det får vi ta igen nästa vecka på vardagarna istället. Det går ju att boka nya simtider i efterhand ifall man missat någongång som tur är!

I tisdags så var vi en vända till Norrtälje för att träffa "Unga Föräldrar Gruppen" och det var jättekul!
Vi var på en bondgård som heter typ "Färsna gård" och vi hade ju så himla tur med vädret!!

Elias ålar sig fortfarande fram.. Men han tycker att det är roligare att gå med hjälp av sin gåstol som han håller i och går med. Sen så vill han springa jättefort när man håller i hand händer :P Barnmorskan tror att han snart kommer att gå eftersom att han är så stadig... Men vi får se, förhoppningsvis så går han lagom till julafton!! :D


Den största nyheten som jag har att berätta är att vi ska vara med i tidningen igen!! Förra tidningen hette "Gravid", men nu ska vi vara med i "Föräldrar & Barn". På tisdag kommer dom hem till oss och ska intervjua och fota. Sen kommer väl tidningen ut två månader senare men då kommer jag att hålla er uppdaterade så att ni vet vilken tidning ni sen ska köpa! Inte bara för att vi är med... Eller joo först och främst för att vi är med! ;) Men sen så är det faktiskt en himla bra tidning, för man får massor av bra råd, tips och knep när man läser den!

Nu har jag fått skriva av mig lite.....!

Idag är det också så himla fint höst väder så vi ska nog ut en sväng tror jag! Hörs inom kort! :)

En tripp till Norrtälje!

Kom precis hem nästan precis, Har varit i Norrtälje och träffat Sofia med lilla Terje. Vi var på Öppna förskolan där med unga mammor gruppen, en pappa var med också! Vi hade sjung stund och Elias lekte lite med en liten tjej som tog hans leksaker som han hade i handen.... Han blev inte ledsen, han förstod bara inte vad hon gjorde? Haha såg skit kul ut.. Sen tog han tillbaka leksaken igen, så höll det på så några gånger :P
Efter sångstunden så var det matdags för bebisar och fika paus för oss mammor!
På tisdag nästa vecka ska vi åka ut på utflykt till en bondgård alla unga föräldrar, jag tror att det kommer att bli jätteroligt! :D
Sen gick vi hem till Sofia ett tag och bara snacka tills jag sen skulle hem igen! :)
Shit vad längesen jag var i Norrtälje, dom har ju byggt om sjukt mycket!!! Spana in gamla lägenheten också när jag gick förbi! Det var tider det... ;D

...

Usch idag har vi inte gjort någonting alls... Man blir ju bara tröttare av att bara vara hemma.. Har inte ens gått utanför dörren idag.. =/ Fy på mig... Imorrn har jag bestämt att vi ska ut och gunga och sen åka hem till min mormor och morfar!

Sön.

Baby sim idag! Elias simmade jättebra med puffarna och han har också varit under vattnet helt nu. Typ dykt. Han var jätteduktig och höll andan när han var påväg ner i vattnet! :D

Vi var även och tittade på lägenheten idag igen. Vi får se hur det går.. Man får inte ha för höga förhoppningar!
I fredags var Emma och Ela barnvakt, det gick superbra! TACK TJEJER, NI ÄR BÄST! ♥
Och i lördags då, så var vi och tittade på när Elas kille Måns(i) tävlade i gymnastik. SKITDUKTIG, plus att han vann! Så nu får han åka till Japan och tävla. Om ha vinner där så blir det OS om jag förstod det rätt. Han är ju bäst i Sverige för dom i hans ålder. Det är ju typ hur ballt som helst!! :D MÅNSI MÅNSI MÅNSI!!!

Snart blir det Idol, sen slagga! Tjao :)

FREDAG.

Godmorgon! Vi vaknade ganska precis! Bytte morgon blöjan och satte honom i lekhörnan medans jag gjorde iordning min frukost som är typ smoothie....fast en nyttig smoothie dårå, utan socker och grejer :) Så himla gott på morgonen!
Fick en surprise också när vi gick upp. Svärmor var fortfarande hemma och på bordet så låg det en vit kofta till Elias. Ni vet en som har typ en brun rund lapp på armbågarna, den här ridstyle looken typ!
Från KappAhl, skitsnygg! :D

Idag kl 1 kommer Emma och hämtar Elias hemma hos mamma för att jag och Linus skulle få hitta på något att göra och få slappna av lite :) Ela kommer nog sen också och hjälper till, sen lämnar dom honom hos mamma på kvällen!

Helgen kommer nog vara ganska lugn för övrigt! Baby sim på söndag, det ser vi fram emot! :P
Ja som sagt, inget nytt om lägenheten men vi får hålla tummarna såklart!! Vore en dröm som gick i uppfyllelse ifall vi får den här!

Inget nytt..

Nej jag har ingen ny information ang lägenheten.. Vi får se hur det går!
Nu ska jag iallafall på hudvårdsklass med Emmapemma! :D

TACK TILL DANIEL!

Som fixade en header till mig! Du är grym Dannebooy! ;D

ELIAS 8 MÅNADER! <3


ONSDAG.

Idag...Har jag... Inte gjort någonting!
Eller jo lite kanske, jag powerwalkade med vagnen vid typ 11. Sen gick jag till centrum och handlade lite frukt. Sen har jag och Elias kollat lite Harper Island och lekt samtidigt.. Vid 3 tiden gick jag ännu en powerwalk med vagnen. Gick förbi jobbet och hälsade på.. Sen gick jag hem..... Typ det :)
Nej men ååågud... Allt som finns i mina tankar är bara lägenheten.. Har inte sagt det till er ännu men det är för att det inte alls är säkert ännu.. Så vi väntar lite med det tills jag vet mer säkert hur det blir! Men den är iallafall superfin och vi har stor chans att den blir vår. Finns bara ett problem... Det får vi förmodligen reda på imorgon om hur det blir... Så jag håller tummarna!!! :D:D:D:D:D

Slänger in lite bilder på Elias Tha Man sålänge!







"Just chillin with my baseball look"



FATTAR NOLL!

Asså jag hatar den här blogghelvetet. När jag väl ska ta saken i egna händer och typ fixa nåt så fuckar den upp sig... Jag blir så trött... Jag är ju sämst på sånt här! hmm..aja...

Photos


!

Snart klar med städningen, bara golven kvar som jag ska dammsuga och moppa! Men nu somnade Elias så jag väntar lite så får han sova ostört.. Brukar dammsuga fast han sover men eftersom att han knappt sover någonting nu så försöker jag få honom att sova så lång tid det bara går.

Ska lägga in bilder från när vi var i Täby C med Emma, Ela och Felicia lite senare.
När Linus kommer hem så drar jag och tränar. När jag kommit hem så drar Linus iväg och då kan jag passa på att lägga in ett par bilder från i lördags!
Jag är fortfarande sjuk, men hostan är borta och jag har inte feber längre. Är bara lite smått förkyld men det ska nog gå bra! Ska inte köra något med värsta tempot. Får nog mest vara still och göra några små övningar med små vikter eller något! :)


Gick fort.

Nu har lilleplutt somnat! gick på tre röda!
Vad ska man göra en sån här dag? Inte speciellt fint väder. Jag är seg och vet inte om jag ens orkar sätta på mig ett par kläder som fungerar att gå ut och gå en promenad med.. Såå... Jag ska nog städa lite?
När Elias har vaknat förstås.. Först ska jag fortsätta dega lite mer framför tvn tror jag! :)

Tisdag idag?

Vi vaknade kvart i 6 i morse.. Jag frågade svärmor vilken dag det var idag.. Så borta är jag i huvudet just nu.. Jag är helt slut, behöver sova i ett dygn eller två för att komma på fötter igen. Eftersom Linus var sjuk först.. Sen Elias med sina tänder och sen jag.. Ganska tufft att vara sjuk och samtidigt ska ta hand om en liten pojke som vill ha uppmärksamhet och vill att man ska sitta där och leka och prata med honom.. Det tar på krafterna oavsett om man är ung eller äldre!
Men så fort jag blivit frisk och har sovit ut lite så är jag tillbaka igen! Ska försöka att må bra till helgen så att man kan hitta på något. Jag har redan två barnvakter till fredagen tant Ela och moster Emma! Dom får ta honom på eftermiddagen fram till kvällen, sen ska jag se ifall mamma kan ta Elias över natten så att man kan hitta på nåt kul och sen få sovmorgon dagen efter. Då får dom lämna över Elias till mamma fram mot kvällen! :)
 Nu ska jag gå och försöka få Elias att sova... Han sover inte ens nu, plus att han somnade typ kvart över 9 igårkväll! Snacka om piggelin!



TAND!

Som jag trodde! Elias förkylning och allt kom med en present! EN TAND! Elias första tand! Och gud som han grina hela dagen igår... Det gjorde nog riktigt ont.... Men nu är den uppe! Ser ut som att nästa också är påväg upp vilken minut som helst nu, han är jättesvullen på båda sidor där tänderna kommer upp! 
Nu kan han bitas på riktigt! ;D

Skogspromenad

 


Morgonmys med syster








Har sovit över hos mamma med Elias. Lite nyvaken morgon fotografering med syrran imorse. Jag och mamma kom nyss hem från en visning på en lägenhet. Ska vidare på en till om två timmar. Ídag är sista visningen för den lägenheten och har bara haft en intresserad men la ett bud på 100 000 mindre än vad den egentligen kostar, så hoppas att vi får chans på den med lån osv! :D

Mamma färgade mitt hår igår, det satt i en kvart för länge men det blev bra ändå tycker jag!


,

Hallå igen. Emma har nyss varit här! Vi bakade kladdkaka (som blev riktigt kladdig!) eftersom att vi gjorde dubbel smet men hade den inne bara den tiden som man skulle ha ena smeten... Den skulle ju varit inne dubbelt så länge egentligen :P Men men, god var den iallafall!
Emma köpte en present till Elias också! Skitsnygg sickad tröja med ett par pirat strumpor och badskum! :D Tack söta du ♥
Jag fotade lite på Emma och Elias. Sen fick han smaka lite smet!!! ;)

Fredags mys!

Hej hej!! Äntligen fredag och dags för fredags mys. Vi ska hem till mamma ikväll och äta middag och sen så kanske vi sover över! Emma kommer över en sväng när hon slutat jobbet! Ska köpa hårfärg, samma färg som jag hade sist, lite rödbrunt eller typ lilabrunt :) Går inte att färga håret själv asså, när man har så långt hår så måste faktiskt någon annan färga så att det blir bra!
Imorgon blir det en träff med Emma och Ela i Täby C och sen hem och mysa med min lilla familj. Jag är förkyld och har ont i halsen... Men det får inte hindra att komma ut och göra någonting kul inte.. Nu när man väl är ledig! :)
Juste, en grej som jag såg idag på fejjan! haha.. Den 14-16 Oktober (fre-sön) så är det "underBARA BARN" mässan på STHLMS mässan i Älvsjö! Dit ska jag nog åka och se vad det är för något! Det lät ganska kul. Speciellt ifall man är flera också som kan gå dit tillsammans med alla barnen!
Så hoppas ni är några mammor som hänger med någon utav dagarna!! :D


Nu ska jag klä på mig kläder och sen ställa mig och laga mat till Elias som jag sen ska mixa och lägga in i frysen!

.

Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy.
Don't bury your thoughts, put your vision to reality .
Wake Up and Live!

Sjuk?

Känns som att jag börjar bli sjuk.. Det börjar nog vankas halsont och förkylning....
Dags att ta fram halsduken, vantarna och sockorna snart kanske? härligt! :) Älskar hösten!
Funderar på att besöka unga föräldrar förskolan någon dag nu när jag är ledig. Har hört att det tydligen ska vara bra där. Åldrarna 16-21 tror jag att det var! :)

Nu ska jag nog hoppa ner i sängen och mysa framför en film med min finaste pojkvän, men först måste vi få vår lilla sjukling "Gnällis" att sova! ♥
Kan tänderna vara påväg kanske?

JAG ÄR TRÖTT!

Hallå där!
Idag är det en mysig dag. Regnigt och ruskigt väder, I love it!
Idag ska jag äta lunch med mina käraste morföräldrar och senare blir det väl bara att lägga sig tidigt eftersom att Elias är jätteförkyld och vaknar minst 5 gånger per natt..... Då blir man trött när man bara hinner somna till och sen så ska man upp igen och försöka trösta ett gråtande barn... Vid ett tillfälle i natt så fick jag verkligen inte tyst på honom! Jag gjorde allt men ingenting hjälpte.... Plus att jag var skit trött så det gjorde ju inte saken bättre heller... Han bara skrek och skrek =/ Så fort jag la honom ner så börja han gråta.. Jag satt nästan en hel timme med honom i famnen och typ nickade till flera gånger.... till slut så la jag honom ner på sidan, då såg han ut att ligga skönt och sov gott ca en och en halv timme......
Ja ibland får man faktiskt klaga.... Det är inte alltid frid och fröjd och superlätt att ha barn...

Men medstadels av tiden så är det faktiskt frid och fröjd och superlätt, det gäller bara att hålla ungen borta från förkylningar! :)

Svar till dig :)

Anonym om Tisdag.:
Hej Nathalie! Jag gillar din blogg, tittar in här varje dag! Har en fråga till dig: tycker du att du har förändrats mycket sen du fick Elias? Jag känner inte dig, men i mina ögon ser det ut att vara en stor förändring. 

Kraam


Hej "Anonym"! Tack vad roligt att höra! 
Ja jag tycker att jag har förändrats på många sätt, bra sätt! Men jag är fortfarande samma töntiga, barnsliga Nathalie att umgås med, som mina närmaste vänner vet att jag alltid varit och alltid kommer vara..
Det som har förändrats hos mig är nog att jag tar mer ansvar för saker och ting. Jag planerar en aning bättre. Det måste man göra när man har barn.. Alltså att alltid ligga steget före när det gäller tex mat tider, sov tider osv. Man måste få in rutiner som inte var nödvändigt förut för min del!
Man växer helt enkelt som person. Och det är en bra sak tycker jag! :)

Kram!

Tisdag.

Godmorgon! Eller ja... Vi vaknade för två timmar sen men vi har lekt ett tag nu och äntligen så sover Elias igen.. Ska nog också lägga mig en stund tror jag!
Idag är det provsmak för nya menyn på jobbet, kl 3 ska jag vara där. Får ta med mig Elias dit eftersom att Linus inte hinner komma hem från jobbet. Hoppas att det går bra... Ska se till när han vaknar sen att han är vaken ända fram tills vi ska gå, så kan han somna i vagnen påvägen dit, SMART VA! :D
Juste.... Elias har värsta bulan i pannan.... Det var nog från baby simmet... En bebis på 10 månader kröp fram till Elias när hann satt på golvet medans jag bytte om, så puttade den andra pojken ner Elias så han flög rätt fram och slog pannan i golvet!
Men vet ni vad det värsta var? Jo... Morsan brydde sig inte ens! Hon såg vad som hände och såg när jag tog upp och tröstade Elias, men hon fortsatte byta om och lät ungen krypa och dra i folks grejer.... Sånt tycker jag är NOLL RESPEKT... Usch... Måste ju träffa henne igen nästa söndag, dom går ju liksom i vår simgrupp.....
När Linus kommer hem ska han ta ner spjälsängen... Elias ställer sig där nu! Förr satt han bara och tittade igenom springorna, men NU! haha nu ställer han sig upp på knäna och försöker komma upp på fötterna men som tur så är sängen för låg där uppe så han klarar det inte. Så det första Linus måste göra är att fälla ner sängen.... För jag kan inte. Skruvar är inte riktigt min grej :P
Usch vad jag saknar min Limpan nu när jag pratar om honom... Varför måste man jobba för? Kan man inte typ vinna på lotto typ 100 tusen i månaden i 50 år eller nåt, så slipper man jobba, plus att man kan få leva lite smålyxigt för en gångs skull ;)
Fast egentligen så lever jag redan lyxigt... Kolla på dom här två fina skatterna jag har. Behöver egentligen inget annat än det här!! ♥

Måndag. Ny vecka!

Det här måste nog vara den härligaste måndagen på länge. Inget jobb på hela veckan! En fri helg äntligen. Ska bli skönt! :) Vi kom nyss in från en morgon promenad och nu ligger Elias och sover.
Igår var det baby sim! Jäklar vad det skulle simmas hela hela tiden! Med både armar och ben! Igår fick dem lära sig att hålla fast vid bassäng kanten och det gick väl lite sådär, det va ganska halt för dom små händerna. Nästa gång blir det övning att bara röra sig i vattnet med armpuffar. Ska bli kul!
Nu ska jag lägga in en tvätt i tvättmaskinen!


OnePiece mys.


Torsdag.

Sista lediga dag/kväll innan helgen. Tur att man får tillbringa dagarna med världens bästa bebis ♥











Som ibland kan vara lite ledsen :P



RSS 2.0