Går för fullt!

Jag och svärmor Karin har övat med Elias att gå och han är jätteduktig! Hon höll en tallrik med ett papper på som han så gärna ville ha och jag gick bakom ifall han skulle ramla, så gick han efter henne EN BRA BIT asså! Helt sjukt. Han har börjat gå!!!! STORA KILLEN! :D *stolt mamma! <3

Handlar


Ny frisyr igen :)


Besök!

Idag har Sofia och lilla Terje varit på besök!


Träning!

Kom nyss hem från ett träningspass på Itrim med Emma! Känns skönt att äntligen ha kommit igång nu dom här två veckorna vi tränat! Nu ska jag ta mig en dusch!


Soff häng!


Min lilla älskling


Nu blir det jobb!


Syster är här


Mys i soffan


Morgon

Jag har märkt att Elias drömmer en del.. Han kan vakna flera gånger på natten och gråta, speciellt om vi varit någonstans eller om han träffat någon! Inte varje natt som tur är men det är ganska ofta faktiskt.. I natt tror jag han vaknade 4 gånger... Jag brukar ta upp honom och gå runt eller så pratar jag lite med honom och stryker handen på hans huvud när han ligger i sin säng, så brukar han somna om efter några sekunder oftast!
Men snacka om att man behöver en hel natts sömn utan avbrott och typ få vakna kl 12 en helgdag som förut, det skulle vara något... :)

Hmm vad händer idag, vi ska ut och gunga! Efter det blir det en sväng förbi pappa för att hämta en jacka som jag har i någon av mina flyttkartonger..

Ikväll blir det träning igen med Emma! :D


Nu ska det tvättas!


Nya skor

Vinterskorna på! Lilla tjockisfot, redan storlek 22!


Redan onsdag?

Shit vad det är mycket i huvudet just nu känner jag... Inför flytt och allt! Men det är bara att kämpa på! Nu äntligen blir det flytt!
Kl 5 idag blir det träning med Emma, men innan dess så har jag inga planer förutom att gå tillbaka till bvc där vi var igår och vägde och mätte, men hon glömde nämligen att skriva in allt i den gula boken :/
Här är en bild från igår på mig och prinsen <3


Go å glad kexchoklad!


10 månader!

Mitt lilla hjärta blir 10 månader idag! Stora killen!!


Elias nyfiken

Sladdar och allt som har med teknik att göra... Ja det är väldigt kul tycker Elias! En dag skulle jag prova det nya spelet vi har, ett dans spel! Men då måste man veta vilken boxer som ska vara på och av och även vilken av kontrollerna som man ska sätta på en speciell kanal.. Jag fattade absolut ingenting! Men däremot Elias.. Han kröp fram till tvn och började trycka lite med boxarna och kontrollerna.. Vips så var spelet igång! Snacka om skumt :P fort gick det också!


Fars dag fin


Håret

Blev inte den skrikröda som jag hade tänkt mig men rött blev det iaf, syns mer i ljuset :) allt slitet hår är nu borta och det är jätteskönt, fast har inte vant mig med det korta än... Lockarna som jag har naturligt kommer fram nu och då blir det betydligt kortare!


Konfirmation

Godmorgon! Skönt att man iallafall får sovmorgon på helgen, Elias vaknade halv 8 :)
Idag ska jag följa med min familj till kyrkan för vi ska titta på min brors flickvän Mathilda när hon konfirmeras! Elias får vara hemma med Linus idag för efter det blir det en tripp in till stan för att träffa Ela!
Elias verkar vara på ovanligt bra humör idag! Han ska morra och busa runt hela tiden :P Det kan jag säga er, det får en mamma att bli lyckligare än lyckligast! Och gud som jag längtar efter vår lägenhet nu!


.


Det går bra nu!

Godmorgon kan jag nu säga vid den här tiden! Elias vaknade halv 8! Annars brukar det ju vara kvart i 5, 5.. Men nu när han vaknade så gick jag och gjorde en flaska välling och försökte få honom att somna om. Det tog väl en halvtimme tror jag med det var det värt! Ska fortsätta att göra så tills han lär sig att inte vakna kl 5 mer :):)
Igår tränade jag med Emma på Itrim och fyyyfaan Säger jag bara! Har inte tränat sådär grymt på fasiken över ett år asså! Det va så sjukt jobbigt men endå så jäkla skönt! Blir nog ett kort där, eftersom att det blir flytt till täby så kan jag inte träna på Curves.. Men dom kör ju endå samma grej så det spelar ingen roll, finns fler av intrim så jag kör nog på det! Plus att man kan träna på alla i hela sverige, då kan jag och emma träna tillsammans typ efter hon slutat jobbet som ligger i Täby, eller ifall jag är i Berga och hälsar på, kommer bli sjukt bra! :D
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe!!


Första stegen!

Elias tog nyss sina första steg! 5 hann jag räkna till :D min stora älskliing!!!


Lättnad!

Den stora klumpen man fått gå med ett bra tag är äntligen borta nu! Har fått lägenhet! Den 4e december är det inflyttning!! Jag är så glad så det går inte att beskriva, äntligen hamnar alla saker på ett och samma ställe.. Skor, mina kläder, Elias kläder, jackor.. You name it! Så helvetes jävla skönt ska det bli!!! Den ligger i Täby, ett par bruna hus som ligger nästan precis intill Täby C så 2-3 min dit är inte helt fel!! ;);) Im sooooo haaaappyy!!!!


Familjen André

Har varit och hälsat på familjen André. Elias tyckte nog att det var jättekul eftersom att han fick så mycket uppmärksamhet hela tiden! :) Nu sover lilla pluttis och han somnade faktiskt själv i sin säng ikväll.. Han gjorde det innan tänderna började komma men efter det så har han bara velat bli gungad till söms eller att man ska ligga bredvid.. Så nu hoppas jag på att det håller i sig!! ;)


På bussen!

Just nu sitter vi på bussen. Vi ska in till Norrtälje för att träffa Sofia och lilla Terje och gå till Öppna förskolan! :)


Måndag

Elias sitter nu i badet efter att ha dragit ner en påse med skumtomtar som han ätit och kladdat med.. Efter det ska vi sova eftetsom vi redan varit vakna i snart 3 timmar :):) idag måste jag ringa lite samtal och sen gå och hämta ut nya ppiller! Ska lägga in dom ynka bilderna vi hann ta igår innan vår kamera laddades ur.. Leandra, HUR SÖT SOM HELST!!


Kort hår

Mitt hår är nu 40 cm kortare! Är väl inte sådär supernöjd, för det blir jag aldrig precis efter jag klippt mig.. Färgen blev inte alls vad jag hade tänkt mig men det ska fixas om snart igen! :):) idag blir det en träff med Ela här i Berga och efter det ska min familj och jag åka till min kusin Christiana som har fått en liten Leandra!! :D


HÅR...

Ehm.. Ja nu är en del av håret borta.. Ni får se sen hur det blev ;);)


Fredag

Helluuu. Med kaffekoppen i min hand sitter jag på golvet med Elias som leker och pratar med nosen på sin Lexington nalle.. :) Jag är sjukt nervös för idag kl 10 för då ska jag och Emma klippa oss! Jag har inte klippt mer än topparna några gånger sen länge tillbaka så det ska bli jättespännande tycker jag, men det blit nog ingen rihanna kortkort frilla med rakat på sidorna så ni kan vara lugna haha.. Hoppas det blir bra iallafall!! Det här är första inlägget från telen så vi får väl se hur det blir.. Slänger in två bilder från igår när jag och Elias lekte lite med kameran ;);)


IPHONE 4S

Härligt, då har man Iphone 4s i handen! Ska se om jag är tillräckligt smart så att jag kan blogga där ifrån! Flyttade över mitt nr till ett nytt kort så det skulle ta någon dag. Vi får se ifall kan jag nås idag eller imorgon. Förhoppningsvis idag! Annars, för er som behöver få tag på mig, skriv på fejjan!!


PEACE

..........

Kul att Elias ville gå upp kl 4 imorse... Så det var bara att gå upp!

Det blev Kista Centrum!

Killarna spanar in den söta tjejen i vagnen!

Tisdag

Godmorgon..Eller aa, vi gick upp halv 5, men iallafall så godmorgon på er! :)
Idag blir det en sväng in till stan för att träffa Nathalie med sin lilla Niko som är exakt en vecka äldre än Elias! Det blir nog skojj! Vi får se vad vi gör, ifall vi hänger på ett café hela dagen eller ifall vi kanske går förbi öppna förskolan för unga föräldrar? :)
Är spänd inför morgondagen.. Jag vill ju ha rött hår.. Försökte färga själv men gick väl inte sådär jättebra.. Vill ha den där Ariel röda färgen..Rihanna rött! As häftigt tycker jag. Sen ska jag klippa mig också.. Blir nog inte kort kort som jag tänkt mig tidigare.. Blir nog uppklippt bara och fortfarande långt! En snedlugg... Hmm, ja vi får väl se vad det nu än blir!
Ska försöka få plutt att sova nu..
PEACE

RSS 2.0