GOD JUL


Rensar och sorterar!


Morgon mys i Elias hörna


ELIAS 11 MÅNADER!!

Min stora pojke har endast en månad kvar till 1år!! Jag säger bara en sak.. Han är mitt liv <3


Läppförstoring?

Något hände med min läpp förra veckan.. Det började med att dem blev torra och typ gjorde as ont.. Kändes inte som det brukar när man fått torra läppar.. Det liksom bildades ett lager, typ som ett skal :/ sen så svullnade dem så alla trodde att jag förstorat överläppen... Som tur är det över nu.. Va inte kul att jobba så kan jag säga.. Kunde knappt le.. Här får ni se en bild


...

Usch.. Blir så trött.. Bloggen bara strular och allt blir bara fel.. Varför är jag så oteknisk för? Kommentarerna kommer fortfarande inte fram och jag är hemskt ledsen! Men men.. Idag är det Lucia iallafall och Elias har på sig sin nya fina tomtedräkt som Linus köpte till honom! Han har öppnat sitt 13e paket från julstrumpan och det blev en snökula! Den är jätteintressant tycker Elias.. Han skakar på den själv så att snöflingorna flyger runt där inne!! Igår var vi i Täby Centrum och gick runt lite. Hälsade bla på farmor inne på KappAhl och sen gick vi till det roliga golvet som har bubblor som rör på sig! Det tyckte Elias var jättekul. Fast han tyckte nog att det var mer spännande att titta på när dem andra barnen sprang runt och lekte... Liten fegis min lilla skrutt! :P Just nu sover Elias och jag ska hoppa in i duschen och sen fixa mig lite. När han vaknat ska vi dra till Centrum igen för jag måste köpa lite grejer för att kunna baka lussebullar! Jobbar sen kl 5 idag.. Så nu får jag skynda mig lite att fixa iordning ifall vi ska hinna gunga i parken också!! :D

Fixa fixa!

Mycket att göra som ni nog förstår.. Fixade klart garderoben helt idag och nu små pular jag lite här och där :) det är såå kul!! Vi trivs sååå bra här!! Elias älskar sin lilla lekhörna som snart är klar och det är så mysigt!! Blir mer uppatering när det är klart :) ska ju vara mammaledig fram till maj så det kommer att uppdateras mycket! ;);)
Har redan bekantat mig med en farbror snett över. Han heter Börje, sitter i rullstol och har bott här sen det var nybyggt.. 28 år! Han plingade på dörren och ville bara hälsa oss välkomna och gav sitt nr ifall det var något jag behövde hjälp med, sen så berättade han lite om vilka som bor i huset och hur tvättiderna går till ifall det skulle vara lite krångligt för mig som nyinflyttad osv :P Tycker om grannar som är trevliga, som välkomnar och erbjuder hjälp osv :) Jag trivs!
Nu blir det mys i soffan framför tvn!
Här får ni ett litet smakprov på tv hörnan.. Bakom soffan är Elias lekhörna, den blir nog klar imorrn med lådorna och lite grejer så jag visar då!


Första natten avklarad!

Jaa, nu är första natten avklarad och den gick super! Kändes så jäkla bra :D Jag har en del att packa upp idag men det ska nog gå vägen! Elias är nog villig att hjälpa till lite. I annat fall så får han sitta i sin lilla lekhörna! Ska ta bilder och visa senare, när lådor och sopsäckar är borta så ska ni få se hur mysigt vi har det här! :P

Sista kvällen

Nu är det sista kvällen boende hemma och det ska bli så skönt! Elias har varit vaken fram tills för en liten stund sen! Riktig liten glad kille har vi haft ikväll!! :P


3e klappen i strumpan av mormor


Struligt med kommentarerna..

Några har påpekat att det inte går att kommentera på inläggen jag skriver från telefonen.. Har ingen aning om varför faktiskt! Så ni vet att ni inte är själva om att inte kunna kommentera :) Hoppas det löser sig snart..

Klapp nr 2 i julstrumpan


Mys med pappa


Julstrumpa av mormor!

Elias har fått en julstrumpa av sin mormor där det ligger 24 paket som han ska få öppna en varje dag fram till julafton! Idag fick han en fin liten julkula! :)


Mycket nu!

Det är mycket nu inför flytten.. Det packas för fullt och det räknas ner nu och vi längtar till söndag! Lovar att uppdatera bättre när vi kommit i ordning i nya lyan!


RSS 2.0