Soff häng!

Elias sover och nu ser man till att få lite egen tid. Orkar inte städa så det blir soffhäng ikväll! Sen blir det nog ett baby oil bad som igår också. Det bästa som finns! Huden blir som en riktig baby! :)

Det blev inget dagis besök idag pga Elias hand. Han blev ju helt slut efter att vi var hos läkarn.. Så det blir till att gå dit imorrn istället! :D


Glad kille fortfarande!


Bandage vante.

Elias blåsor har spruckigt på två fingrar.. För att det inte ska komma smuts i och bli infekterat så vi gick till husläkarn och där fick han någon form av plåster som andas och ovanpå det så fick han en söt liten bandage vante! Tog ett tag att få på allt eftersom att han inte ville vara still och tyckte att det hela var lite skrämmande, så han var helt slut efter det. Han sover nu, så när han vaknar får vi se hur han gör med sin lilla vante när han ska leka.. Förhoppningsvis låter han den sitta kvar! :)


Tidningen ute!

Ja nu är tidningen ute, kom förra veckan tror jag! Så bilaga nr 2 av Föräldrar & barn kan ni hitta lite överallt :) Elias blåsor börjar avta och gå ner mer och mer. Verkar inte som att han har ont för han är glad och leker på som vanligt så hoppas att det fortsätter så och att det läker på bra! På torsdag ska vi till bvc och ta 1års sprutan så då får läkarn titta på hans fingrar :) imorrn ska vi till ett dagis här i Täby som Elias kanske kommer börja på till hösten, ska bli kul! Elias sover sen en timme tillbaka och jag ska hänga lite i soffan framför tvn och bara mysa!


Plattången..

Elias brände sig på min plattång i helgen.. Jag hade tagit ut den ur kontakten och lagt den i badrummet på en liten hylla, men självklart så ska han dra ner och pilla på allt och då hann han röra vid plattången när den var stekhet.. Nu är blåsorna jättestora men han verkar veta att han har dom och undviker att leka eller röra något med den handen.. Stackars lillskrutten min :( hoppas blåsorna går bort fort!


ELIAS

 

 

 

 

 

 

 

 


Skön dag!

Syster och bror kom hem till oss idag och OJ vad någon blev glad!! Elias sov när dem kom men vaknade och såg jätte trött ut på ögonen men ett stort leende fick han fram när han såg sin morbror och moster och han blev helt till sig så han visste inte vad han skulle göra riktigt! :) vi tog en liten promis i det fina vädret! Det var svinkallt men solen sken som bara den och då kan man väl inte sitta inne heller? ;)
Linus lagade god mat som vanligt, det blev snitzel med potatisgrejer i ugn och bea! Elias sover så vi tänkte bänka oss i soffan under vårt megatäcke med en kopp te i handen och kolla film!
Tog lite bilder på skrutten idag också som jag lägger in på datorn imorrn.. Lägger upp en bild på två fina killar nu istället :P <3


Syster kommer hit idag!

Ooo måste bara säga att blogg.se har blivit rätt *stiligt på framsidan! :)
Snart kommer syster Emelie hem till oss för hon har studiedag och jag vet nog vem som kommer bli super glad.. Jo Elias! Moster är en riktig favorit hos honom så det blir nog en rolig dag idag! Hoppas på lite sol så att man kan ta en promis utan att behöva huttra av att man typ måste ut och gå, bara för att!


RUN Forest RUN!


Tidningen

Nu har jag spanat in den nya tidningen! Superkul att läsa och se bilderna, tack Ulrika och Maria från Föräldrar & barn för att ni kom hem till oss och det var jättekul att träffa er också! När tidningen kommer ut i butik vet jag dock inte men det är bilaga 2 som ni får kika efter, såhär ser framsidan ut iallafall! :)


Kärlek


SNÖ

 

 


Wiiiieeee vi får besök idag av gammel morföräldrarna! <3


BADAT

 


Morgon!

Halojj! fy vad jag har sovit bra i natt! Elias har inte ens rört sig på hela natten så han har troligtvis också sovit rätt bra! Jag brukar annars vakna så fort han rör sig eller typ snackar i sömnen, men inatt sov vi som stockar!
Linus gick strax efter 6 tror jag men vi fortsatte sova till 7 och nu somna han igen precis! Haha snacka om tröttmössa?

Idag hoppas jag på att min mormor och morfar kommer hit! Om dom inte gör det så tänkte jag träna lite zumba på Ps3! Så himla kul! Elias tycker också att det är kul för han brukar stå bredvid och dansa!

Jag måste få hjälp av någon som vet hur man lägger upp video här på bloggen.. För jag ska försöka filma Elias nya grej som han gör! Haha jag skratta så mycket igår så jag fick kramp i magen... Vi badade och då stod han och höll sig fast i badkarskanten, så säger jag "skaaaaka looooosss" hahahaha så skakar han loss! Han liksom skakar på höfterna sida till sida och skakar över kroppen och huvudet som att han är en Afrikan eller nåt.. Han har en otrolig rytmik i kroppen så det nästan e läskigt! Hoppas att det håller i sig :)

 


HJÄRTAT

Åå kollade igenom lite bilder, slänger in den här skönheten när han var halvåret! Underbar bild tycker jag.. Mitt hjärta <3


Kläder..kläd..klä..klzZZZzZzz

Nu är jag trött på alla dessa kläder som ska sorteras, hängas upp eller läggas i "ge bort" säcken.. Nu ska jag sova och hoppas på att min träningsverk från dansen igår ska gå bort.. :)


Ahopp, fel av mig

Nej det är tydligen nästa nr av Föräldrar & barn som vi är med i... Jag var väl lite väl ivrig och trodde att det var det första numret av 2012 men det är visst nr 2!! SÅ ALLA VET :D (förlåt ifall ni redan köpt den, bara att skylla på en ivrig bloggare och lämna tillbaka om det går) ;D hahaha!
Elias har somnat och jag ska sätta igång med lite klädsortering! När mammapengarna kommer så måste jag köpa massor med galgar så att jag kan hänga upp resterande kläder som ligger i påsar och lådor fortfarande! :)

Nej nu ska jag sätta fart, telen fungerar nu igen så det blir lite bilder därifrån imorrn kan jag lova! :D
Så väntar vi ett tag till på tidningen! (värt att vänta på!) ;)

PEACE

Kattvakt

Elias är helt galen i katter. Vi är kattvakt till mammas katt Millie. Hon får inte en enda lugn stund hon.. haha Elias är efter henne hela tiden! Fast han kan faktiskt klappa fint, han e jätte snäll mot henne :)

 

 


Im so happy!

Hallå allihopa! Jag är så utvilad så jag skulle kunna springa en mil utan att bli trött! Jag och Linus har haft en barnfri helg och jag säger bara det, vi har sovit sovit och sovit! Så himla skönt! Elias var hos sin farmor och farfar och man saknade honom ju såklart jättemycket men vi vet att han känner sig hemma där eftersom att vi bott där sen han föddes fram tills för ca två månader sen! Ja som vissa av er vet så har Föräldrar & barn tidningen kommit! Så för er som inte checkat in den än så gör gärna det, finns mycket att läsa!! ;)

Igår började jag med något som ligger mig varmt om hjärtat.. Dansen!
Efter nästan två års uppehåll så börjar jag igen! Raggadance med favorit läraren Sacha på Dansskolan Sway i Täby!
Så jäkla glad att jag börjar igen. Saknat det så sjukt mycket men klart, det kommer nog ta ett tag innan man är på sin rätta bana igen.. Känner mig väldigt stel nu till en början... :P

Idag blir det råååååstädning och det ska tvättas som tusan!! Min mobil fungerar konstigt nog inte så kan inte blogga därifrån tyvärr :(

Busar!


DJ!


Mammas hjärta <3

 

 


Kalsongmannen!

 

OHIO tröjan!

 


Happy day!

Nu är vi påväg med tåget mot Åkersberga för vi ska först hälsa på mormor på jobbet och sen ska vi träffa Sandra och Leon!


Såå bra!

Filmen var grym! Han e ju sån jäkla bra skådis så det är inte sant :)
Vi har precis vaknat här nu och medans Elias äter frukost tänkte jag vika in lite nytvättat (från i torsdags förra veckan) i våra garderober! :S hehe... Tog en bild igår på vad som står i vårt vardagsrums fönster! En av alla fina presenter som Elias fick i söndags och den här är från min kära vän Emma <3


Hamilton

 

Idag kommer Linus föräldrar och ska vara barnvakt åt Elias medans jag och Linus går och ser Hamilton på bio!! Jag har varit så biosugen så himla länge nu så det ska bli jättekul! :D


Godmorgon, vilken sovmorgon!


Svar på fråga :)

Elin om BALLASTE BRUTTAN FYLLER 25!:
Åh, vilken tur att man kan kommentera igen, haha! Det är en fråga jag velat ställa skitlänge :P hur fick ni er lägenhet i Täby? Jag letar för fullt men vet inte hur jag ska få en :(

Svar: Jaa det är en himla tur tycker jag med :D Vi fick tag på lägenheten genom en gammal jobbarkompis till min mamma. Dock så hyr vi den i andra hand men det är en bra början eftersom att det är så himla svårt att få tag på någonting nu om man inte köper! Det du kan göra är att söka på blocket, så hittar du förhoppningsvis någonting där du vill bo. Vi fick ju flytta från Åkersberga till Täby bara för att äntligen få bo i eget med Elias. Det är smällar man får ta ibland men som tur så trivs vi mycket bättre här! :D

Mitt hjärta har blivit 1 helt år!

Orkade tyvärr inte gå in igår. Vi hade öppet hus hela dagen så folk kom och gick lite då och då, men oj så kul det var! Jag är så glad att jag vill träffa allihopa och för alla fina presenter! Tack alla! :)

För ett år sen födde jag den här lilla prinsen, som bara har växt och växt, månad för månad! Jag älskar var dag som går och älskar honom obeskrivligt mycket!

Vår Elias Kristoffer Robin Hasselström <3
















BALLASTE BRUTTAN FYLLER 25!

Linus fina syster Therese fyller hela 25 år idag! Det ska firas lite idag och nästa helg blir det party party :D



13:e Januari, en dag jag minns så väl!

Idag, exakt för ett år sen hade jag en tid hos barnmorskan! Min svärmor följde med mig den dagen för att hon var ledig.
När jag kom dit gjorde barnmorskan dem vanliga kontrollerna, som att känna på magen och ta blodtrycket. Det var då det visades att jag hade skyhögt blodtryck.. Då fick jag gå och göra ett kissprov för att hon skulle se ifall jag läckte äggvita (alltså ifall jag hade havandeskapsförgiftning), vilket jag hade... Vad som menas med den förgiftningen är att i stort sett all den vätska du får i dig går direkt ut i kroppen.. Alltså du kissar ytterst lite per dag och svullnar upp som en riktig flodhäst... Kommer ni ihåg när jag och Linus var med i "GRAVID" tidningen? Då hade jag havandeskapsförgiftning men visste inte om något. Det var exakt en vecka innan dagen då jag var hos barnmorskan och fick veta om detta.. Slänger upp en bild så får ni se. (Tidningen "Föräldrar & Barn" kommer ut nu i januari också som vi är med i).

Men men.. Det som skulle hända med mig var att för att bli av med förgiftningen så måste barnet ut... Om man inte tar ut barnet så kan i värsta fall barnet eller mamman dö.. I vissa fall också båda om man inte upptäcker det i tid.. Så det var bara att direkt åka in till Danderyds sjukhus... Inga saker packade eller någonting eftersom att min BF egentligen var den 29e januari..
När jag kom in tog dem blodprover på mig och så kollade dem om jag haft förgiftningen under längre tid eller om man kunde vänta lite med att ta ut barnet.. Så jag fick en uppgift... att samla urin... låter skitäckligt... Haha det var det också kan jag säga...! Inte ofta man samlar kiss i en saftdunke och åker in med den till Danderyds Sjukhus och lämnar haha... Men vad gör man inte när man ska bli mamma liksom! ;D
Jag kommer in dagen efter (med fullt packade väskor) och lämnar då över "saften" och får vänta ett tag.. Kl 3 berättar dem för mig att vi måste sätta igång mig omedelbart... Kl 16 den 14e januari blir jag igång satt (på Linus systers födelsedag) Och ja, som sagt.. Han var ute den 15 Januari kl 23:04!! Tar lite tid med igångsättningar. Men det är det lätt värt! :P


 

 


NU GÅR DET ATT KOMMENTERA ÄNTLIGEN!

Det var en speciell inställning som behövde göras... suck

Skura golv!

 


Promenad!


"EB"ing a mommy

Mitt hjärta fylls av en stor sorg till den här lilla pojken och även till hans föräldrar... Dom får kämpa dag ut och dag in och kanske har han inte så länge kvar att leva.. Den här mamman skriver om sin son Tripp som lider av en sjukdom vid namn "EB"

Tripp was born on May 14, 2009. He was diagnosed with a rare genetic skin disease called "EB." Any type of friction on his skin or mucous membranes causes blisters. They told us he would not live to be a year old. Every day he amazes us by his strength. He is a fighter and with all he has been through, he has never given up. He is the strongest person I know. Tripp wakes up each morning with a smile on his face. Every day spent with him is a blessing. God has a special plan for him. I'm just blessed to be able to witness that plan.

 

 

http://randycourtneytripproth.blogspot.com/


Min lilla ängel <3

Sjöng en godnattvisa medans Elias låg brevid mig och mös med sitt favorit gosedjur och myste in sin hand i mitt hår och mmmmade tills han somna :) älskar min son så oerhört mycket. Går inte att beskriva <3


BUSFRÖ


Godmorgon!

Elias vaknade kl 6 idag. Kände mig rätt pigg så det var helt okej för mig :) Rätt skönt att gå upp, ta en kaffe, lite frulle och sen vill plutten lyssna på musik.. Haha han står vid datorn, sträcker sig och pekar mot den för att han vill att jag ska starta musiken. När jag har gjort det så blir han nöjd, dansar lite på plats och sen går iväg och fortsätter leka med sina leksaker.. När jag stänger av musiken när han är i lekhörnan så skriker han till, så antagligen så säger han väl typ "Nej, sätt på igen" eller nåt i den stilen hahaha! Ser så himla roligt ut! Ska filma nästa gång och försöka lägga upp. Ni som följt mig nu vet ju att jag inte fattar hur man lägger upp video... Men jag får väl fixa det på något sätt... Annars så har jag användarnamnet EliasHasselström på youtube om det typ går att sök efter det... Så oteknisk så det bara skriker om det :(
Har tvättid 10-13 och planeras födelsedag ska det göras idag! Nu på söndag är den stora dagen då Elias blir 1 år!
Haha det var så roligt igår när Leon kunde springa och gå fort.. Sen kommer Elias efter som en zombie typ.. Han kan inte gå så fort än men han går endå i lagom och bra takt tycker jag! Händerna håller han upp och typ vinkar med eller klappar händerna medans han går, om han inte håller någonting i handen förstås.. Är så sött när små barn går tycker jag :P
Får se hur vädret artar sig idag då, om man ska gå ut en sväng efter tvätten och leta upp någon rolig lekpark... Den precis nedanför oss e skittrist :(
Elias somnade nu precis så jag ska passa på att samla ihop all smutsvätt och bädda rent våra sängar!
Jäkla väder.. Snälla ge oss vår nu istället om det endå inte ska komma någon snö??????

En dag med Sandra & Leon!

Halojj! Sandra och Leon har varit här idag! Det gick superbra med killarna! Dom lekte och hade sig och verkade komma bra överens!
Nu vet jag hur man lägger upp bilder så nu ska ni få bilder i överflöd.. Varje dag! :D


Mohaha, jag tog Leons napp!


Men du kan få den här istället..


Den här e ju min.


Här e då vår kyl..


Nej men vänta nu.. Ta inte min katrinplommon puré!


Här e min mammas telefon


Men Leon du kan ju inte ha båda två..


Nu kommer jag och tar din mammas telefon från dig!


hehe.


Hahaha kom och ta den om du kan!


Leon: men åå kom igen då..


Leon: Jag hade den först!


Ja som ni ser så var det lite telefon fight men det gick vägen! Våra fina små pojkar! :)



Godmorgon!

Idag kommer Sandra och Leon hit på besök! Ska bli kul att se hur killarna leker, Elias är lite svartis när någon annan har hans leksak.. Men det får tränas bort! :)


Stäääädaaaa e kul..


Godmorgon!

Vi har precis badat och nu har Elias tagit tag i sop borsten.. För nu ska det städas ordentligt! Bjuder på en liten rumpbild på honom, haha ser ni så bitig han ser ut på ryggen! :)


.

Varför ska jag ha så problem med att blogga för? Nu la jag in bilder från telen.. ja ni ser ju.. Dom dubblar sig själva och håller på.. Jaja, inte så noga :)
Vill ha snö nu så att jag kan ta lite balla snöfoton på lillskrutten!! Jo Förresten.. Han fyller 1 år om 6 dagar! Wihoo :D


Tack ni fina människor :)


Det behövs ingen speciell rubrik för detta.

Jag behöver inte prata skit om någon annan med mig själv här på bloggen för att det ska kännas bättre. Jag har andra att prata med om detta. Kallas vänner.. Därför lägger jag inte ner mer tid på skiten nu :)

Helgen över.

Oj vilken helg.. :) Barnfria som vi var så bjöd vi hem lite trevliga människor hem till oss och hade skojj! :D Lägger upp lite av bilderna senare! På måndag nästa vecka har jag nu äntligen bokat in en grej som jag haft i tankarna i flera flera år! Och nu ska det bli gjort.

Måste ju också visa!

Vi köpte nytt fint lack bord med svarta skinn stolar från MIO möbler! Lampan är också där ifrån, så köpte vi också sko och hatt hylla! :)


Rensar kläder!


Härlig dag!

Hallå där! Har precis diskat klart efter en god middag med bästa svärföräldrarna, Linus syster, mormor och morbror! Linus lagade en kycklinggryta med nudlar och den blev jäkligt god! Han är riktigt duktig på att laga mat måste jag Skryta lite med! ;P Sen blev det pannacotta till efterrätt! :) Vackert väder var det idag och OJ som jag längtat efter det! Det blev en liten promis i det vackra.. vårvädret? Verkar ju inte komma någon snö tyvärr... Man får väl åka upp i landet för att få känna vinterkänslan.. :( Imorrn kommer Ela, Måns, Flisan och Fredrik på middag och vi är barnfria! Mamma kommer och hämtar lilla pluttis tidigt imorgon :) ser fram emot kvällen! :D

10 dagar kvar nu


My little prince


Elias hörna


Bilder


2012!

God fortsättning på er människor! Vi har haft sjukstuga här hemma i en vecka nu men det börjar arta sig. Elias är bara lite smått förkyld nu men klart på bättringsvägen! Hoppas att ni hade en rolig nyårsafton! Själv så fick vi lilla familjen ställa in våra planer och bara mysa hemma tillsammans under en filt och hemkörnings pizza. Men det funkade det med! :D Vi sköt upp nyårs firandet och kommer istället att fira det nu på lördag tillsammans med två andra par som kommer hem till oss! Elias får ha roligt hemma hos sin mormor då så mamma och pappa får roa sig lite! :) Julen var mysig. Min familj var hel igen. Mamma, pappa, bror och syster. Älskade mormor och morfar och så självklart min egna älskade lilla familj :) Som perfekt! Nytt år nu då, som förbereder nya utmaningar. Min plan just nu är att jag ska vara mammaledig fram till juni och leta ett jobb fram tills dess.. Jag har nu slutat på MM Bar & Bistro! Jag har ju såklart min dröm som jag håller på att slipa på.. Men som sagt så behöver man ju en del kontakter för det. Men vafan... Det ordnar sig! Jag ska klara detta :) Det är mitt livs verk... Har inte tagit mig tiden att lära mig nya blogg.se...... Eller nytt vet jag inte om det är men jag fattar absolut ingenting utav det längre... Går ju inte att lägga in bilder eller någonting. Ingenting ser likadant ut som för ett tag sen haha.. Blogga från mobilen fungerar tydligen inte heller.. Siste inlägget blev ju på julafton. Efter det går det inte mer.. Men det löser sig det med någongång säkert! :) Ska försöka lägga in bilder från julen senare. Vi hörs! ;) PEACE