PRINSEN ELIAS

 


Syskon & Elias <3


BVC

Godmorgon! Idag ska vi till BVC för att mäta och väga lille killen, får se hur mycket han väger nu, han har verkligen STORMAT upp i vikt ser man. Han langar dubbelhakan dagligen! ;D Men det är väl lite sött ändå (a) ♥
Efter det ska vi hem igen, sova lite och ta det lugnt. Sen ikväll så ska vi vara hundvakt!

(I veckan ska jag köpa mitt träningskort!)



Bakis?

Nej jag brukar faktiskt inte bli bakis så ofta, det beror helt på vad jag dricker...
I natt sov Elias inne hos Linus päron!
Kvällen slutade kl 5 i morse för oss andra och då vaknade Elias första gången och ville ha mat.. Han brukar annars vakna typ kl 2 men de här natten hoppade han över den måltiden och sov lite till! Skönt för Karin och Stefan som fick en sån lugn och skön natt!

Idag blir det myskläder och chillaxa i sängen hela dagen!



Jag älskar att se på när mina fina killar sover <3

 


Från igår.

Jag och min lilla pluttiss


Min gamla barndomsvän var på besök! Angelica och Elias



Min bror och Elias



Gamla 40 åringen och Elias




Och sist men inte minst så somnar Linus kompis med Elias i soffan!

En ny dag!

Godmorgon! Bara jag uppe just nu.. Mina prinsar sover som två stockar! (Linus är väl lite bakis tror jag bestämt)..Hehe..
Igår var vi hos min pappa som fyllde 40! I en liten 3a var vi ungefär 50 pers...Ganska trångt om man säger så!
Men det gick vägen, Elias sov och sov även fast det var musik och liv och rörelser överallt!

Han var jättefin igår, såhär såg han ut!


GRATTIS PAPPA 40 ÅR IDAG!!

 


Newbie.


Utvilad!

Elias har sovit hela natten! Gud så jag älskar honom! Från att jag mata och bytte blöja på honom igårkväll senast vid typ 10 halv 11 tiden till kl 5 i morse när Linus skulle upp till jobbet! sedan vaknade han igen vid 7 tiden men efter det har vi sovit fram till nu! Snacka om att jag är utvilad! :D

Idag ska jag och Elias först hem till mamma för att hämta ett paket som jag sedan ska lämna tillbaka, sen ska vi till Täby!




My baby angel <3

 

Mina pojkar sover och har sträckt ut sig över heeeela sängen.. Innan jag går och lägger mig så inväntar jag bara en hungrig Elias som snart kommer att vakna för att matas och få en sunkig blöja bytt och på med lilla pyjamasen! Sedan blir det rapadags och bums ner i sängen bredvid min älskade pojkvän ♥

Besök av två favoriter!

Ja idag har jag och Elias varit och fikat och träffat mina vänner Rasmus och Alex!



Alex och Elias



Rasmus och Elias

My everything <3


Morgonmys!

Jag och Elias myser lite just nu men ska väl snart ta och sova lite till! Den här härliga dressen fick Elias av Linus kompis Tom Hedman :)


Mässdag!

Har precis suttit i soffan framför tv:n med Linus, svärföräldrarna och Elias, druckit te och ätit en god semla!
Snacka om att jag är trött nu efter en dag på Sthlms mässan! Det blev ett besök där idag istället för igår! Det var roligt att träffa personer som man inte har träffat på ett tag! Och sen så var det en jäkla flashback man fick när man gick i mässhallen!

När jag, Elias och Malin gick runt och spanade in alla montrar så tyckte vi att det faktiskt var bättre förra året! Nu såg det så kalt och tråkigt ut överallt och man såg knappt vad vissa företag sålde eller gjorde? Lite trist.. Men en ljusning fanns det iallfall! Vi gick förbi en monter där dem sålde en ring som jag har jagat länge nu! Har varit slut överallt men kanske inte så konstigt om jag tänker efter.. Kanske var det här företaget som köpte upp alla så dem tog slut!! :P

Såhär ser den iallfall ut. Himla snygg förpackning med deras logga också måste jag säga!






MIN PRINS ELIAS.



Having a bad hairday!


Just chill'n


Fin bild på min älskade syster Emelie och Elias <3


Drömnatt!

I natt vaknade Elias bara en enda gång! Sååå skönt! Dock så vaknade vi halv 7... Men han somnar nog snart igen!
Elias har en rätt rolig sovstil som han faktiskt nästan alltid kör på när han sover, såhär ser den ut!


kvällkväll

Ja nu är det kväll och vi är hemma hos Linus för att bo här denna vecka. Framochtillbakaframochtillbaka.....
Men man får väl leva med det sålänge tills ett mirakel uppstår och vi hittar oss en lägenhet! :)

Imorgon ska jag och Elias åka med Emma till stan och efter det så möter vi upp Malin för att sedan åka vidare till mässan! Vi får se om Emma hänger på då eller inte :D

Elias ligger och myser med svärmor svärfar/farmor farfar i soffan och tittar på film, katten Ture har tagit första parkett och sitter och tittar han med!

För min och Linus del nu så blir det till att ta det lugnt, mysa och ladda inför imorgon. Linus ska jobba och jag och Elias ska ut på äventyr! Snart blir det Solsidan!! :)


SÖNDAG.

Ja idag får vi se hur det blir för min del, jag hade velat åka in till stan en snabbis eftersom att man inte har varit där på ett tag! Ska faktiskt dit för att köpa present till min pappa som fyller hela 40 år om några dagar! Fint väder är det idag men SUPER KALLT! uschfyochblä..

Imorgon ska jag och Elias ta en sväng till ett ställe där man har mååånga många minnen ifrån! Nämligen Älvsjömässan där UNG företagsamhet kommer att hålla hus!!

Jag och tre tjejer från min klass när jag gick Gymnasiet förra året drev eget företag. Malin, Hanna och Emma hette dem tre helt underbara tjejerna som jag delade denna stora utmaning och upplevelse med! Vi hade sååå kul och vi lärde oss så mycket som man i framtiden kan ta med sig!

Så jag och Elias kommer att åka dit för att kolla runt lite, hälsa på Hanna som nu för tiden jobbar för Ung Företagsamhet och sedan kommer vi också att lyssna på när Sammy pratar! (en kille som drev ett annat UF företag förra året och som nu för tiden fortsatt att jobba med sitt företag Adinbox)

Nu ska jag se om det blir något av mitt stanbesök! Här kommer också en massa bilder och minnen från UF tiden! ♥

 

 


Dålig uppdaterare!

Ja jag har väl varit lite dålig på att uppdatera dem senaste dagarna men har haft fullt upp!
Igår var mamma/mormor barnvakt hela kvällen OCH hela natten så att jag och Linus kunde släppa loss lite och sova helt ostört heeela natten och morgonen! Vi åt middag och drack med trevligt sällskap hemma hos Linus och sov sedan där också :) Kändes jättekonstigt utan Elias så länge.... Så tomt!! :(
Ikväll blir det Melodifestivalen!

Här kommer en bilderbomb!


















BVC idag

Nu är vi hemma hos min pappa och ska vara här medans han reser! Har varit på BVC idag och nu har Elias gått över 4 kilo! Han väger 4150 g!! Snacka om stor kille! :P
Nu ligger vi i sängen och myser och väntar på att pappsen ska komma hem. Elias ligger och tittar runt och sparkar och viftar med armarna. Hoppas han blir trött snart så att vi kan sova lite middag!

Jag har tagit lite nya bilder men glömde kamera sladden till datorn hemma hos mamma så det blir till att ladda upp bilderna imorgon istället! :)

ELIAS EN HEL MÅNAD GAMMAL!!



Min lilla prins är en hel månad gammal! Har jag nämnt förut att jag tycker tiden går alldeles för fort? :P Känns som det var igår vi kom hem från BB!!
Mormor håller Elias på bilden. Alltid när mormor håller så blir Elias så faschinerad i sin blick!
Idag ska jag och Elias gå till affären och köpa mat och annat gott, för idag ska vi fira! :)
Måste kolla temperaturen ute innan och se så att det inte är för kallt för Elias att vara ute.. Vill ju inte att han ska bli sjuk heller! ♥


Elias hälsar glad alla hjärtans dag <3

 

Idag är det alla hjärtans dag och Elias ska bli vaktad av mormor ikväll för att mammsen och pappsen ska ut och äta middag och gå på bio! ♥


Vaken tidigt igen..

Nu sitter jag här igen, yrvaken och kan inte somna om för att Elias vaknade tidigt och fick mig att piggna till! Jag bytte blöja, satte på honom kläder och gav honom mat... Självklart så somnar han sedan direkt!


På besök hos Linus mormor!

Idag har vi varit på besök hos Linus mormor! Linus moster kom dit också som jag faktiskt träffade nu för första gången! :)
Snart ska vi gå till min pappa och äta middag och efter det blir det packning för att imorgon flytta hem till mamma igen! (Vi bor ju varannan vecka hos Linus och varannan vecka hos mig, eftersom att vi inte hittat någon lägenhet än!) Imorgon får jag och Linus barnvakt av mamma/mormor och kan ta oss till Täby för en mysig alla hjärtans dag middag och bio! ♥

Elias håller huvudet högt!

Mitt lilla hjärta är så duktig på att hålla huvudet uppe, om två dagar är han en månad gammal! ♥

 


Mys i famnen på faster Therese!


Mysdag i Täby!

Nu är vi hemma äntligen efter en härlig dag i Täby Centrum med Emma och middag hemma hos pappsen/morfar!
Det blev lite shoppandes för min del idag men det blev även ett par snygga byxor till mina pojkar Linus och Elias!
Nu när man provade sin gamla storlek i kläderna som man har haft tidigare så märkte man verkligen att man behöver träna tillbaka sin kropp... Hehe... Men det fixar vi nu under våren!!!!

Nu blir det Melodifestivalen!

ELIAS FYRA VECKOR GAMMAL!

Vilken härlig dag man vaknar upp till! Solen skiner och sovmorgon från en yrvaken liten Elias får man av svärmor och svärfar, så skönt! Och inte nog med det, Elias blir hela 4 veckor idag!! STOR KILLE!

Eftersom att det inte gick att ta sig in till Täby Centrum igår pga det hemska snökaoset så blir det Täby idag istället!




<3

Nu blir det fredagsmys med pizza och Let's dance!

Haha Elias langar minen!


SNÖKAOS!

Ja vi var ju på BVC nyss! Elias väger nu 3800 g och är 52 cm lång! När han föddes vägde han ju 3010 g och var 49 lång så han har växt en del!

MEN JAG SKA ALDRIG MER GÅ UT MED BARNVAGN I SNÖN!

Fredag!

Såhär ser vi ut idag! Body och byxa från Newbie, strumpor från H&M.

Yo, munkfrilla is the shit!

Torsdagkväll!

Köpte ju mjölkersättning för någon dag sedan som jag gett Elias några gånger, innan vi nu ikväll upptäckte att jag hade köpt ersättning som man ger när bebisen är 4 månader gammal... Aj då.. Hoppas bara inte att det är farligt eller något.. Den ersättningen kommer jag nu inte att ge något mer så jag får köpa en ny ersättning imorgon som är RÄTT isället! :)

Klockan 11 imorgon ska vi till BVC för att väga och mäta Elias, får se hur stor min lilla pojke har blivit då!
Sedan ska vi till Täby centrum för att äntligen hälsa på svärmor/farmor och alla dem andra på KappAhl. Sedan ska vi träffa Emma efter att hon slutat jobba! Så ska vi se om vi hittar lite nya kläder till mig nu äntligen efter ett halvårs uppehåll från shopping! Fick lite presentkort i julas som jag kommer att handla för och mer än det blir det inte ännu förns jag tränat och kommit lite mer i form..

Snart så är det natti natti så att vi orkar upp tidigt imorgon jag och min lilla plutt!


Mys med min ängel <3


Myskläder

Idag blev det myskläder eftersom att det är så grått och kallt ute.. Här ser ni en trött liten kille! (Han somnade någon sekund efter att bilden togs)


Vi sov ett tag till..

Lyckades sova ett tag till men nu är vi uppe! Ska äta frukost och sedan ska Elias få bada lite och få på sig nya kläder! Fint väder verkar det ju inte bli.. Bara ruggigt och kallt så vi skiter faktiskt i att promenaden idag!
Kan väl istället ta en sväng förbi Armada Fastigheter och se ifall det kommit in något nytt, eller ifall någon där idag är på himla bra humör så att vi kan få förtur till en lägenhet! Please give me....

Ännu en tidig morgon..

Ja nu sitter vi här igen.. Morgonpigga gänget.. Eller ska väl säga en morgonpigg Elias!!!
Igår blev det besök av Michelle! Jättekul att träffa henne, det var för längesedan.. En tjej med ett fullproppat schema fick jag veta! Men det är bra att man har något att göra än att inte göra någonting alls, eller hur? :D
Elias fick en jättefin och mysig Barbapappa dräkt! Tack än en gång snälla söta Michelle! ♥

Idag hade jag ju tänkt att jag och Elias skulle ha en liten sovmorgon, men den planen sprack ju kl 7 imorse..
Istället får vi titta på film och ligga och mysa tillsammans (så kanske han förhoppningsvis somnar efter en stund).
No plans for today, men hoppas på fint väder så att vi kan ta oss en liten prommis längs kanalen! :)

Elias outfit för idag kommer lite senare! ;)

Hemma igen!

Ja det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig denna dag! Hade ju först tänkt att ta mig en sväng till Täby Centrum för att hälsa på svärmor/farmor på KappAhl där hon jobbar men efter att jag matade Elias i Åkersberga Centrum så spyr han på mig... Suck* Och man vill ju inte direkt gå fläckig mitt på tröjan och lukta spya..Eller? :)
Så nu är vi hemma igen.. Köpte med mig lite färdigblandad Nan mjölkersättning eftersom att det var slut här hemma! Ersättningen är rena dröömmen om man vill kunna sova lagom mycket om natten! Han sover som en stock. I natt vaknade han en gång men sedan också väldigt tidigt... Får se till att lägga mig lite senare med Elias ikväll, för imorgon känner jag för att ta lite sovmorgon! (Eftersom att jag faktiskt inte har NÅGONTING planerat)

Nu ska jag gå och byta en bajsig liten blöja på den här lilla fisen! :P




Dagens outfit!

Tröja, byxa och strumpor från märket Newbie

Morgonpigga gänget!

Vaknade för en stund sedan.. Såhär tidigt blir det på morgonen när man går och lägger sig tidigt kvällen innan!
Idag ska vi ta en sväng förbi banken och sedan en tur till Täby Centrum för att hälsa på svärmor/farmor som jobbar på KappAhl! :)

Just nu ligger Elias på mage som han tycker om så mycket!


Mammas lilla prins <3


Elias har nästan växt i strl 56!

Denna dress är från en god gammal vän Sofia Landauf!
Den är fortfarande lite pösig men om någon vecka sitter den perfekt! ;)

Ny dag med nya utmaningar!

Godmorgon! Fått en härlig sovmorgon och morgonmys tillsammans med min kära lilla son! Nu sover han igen och jag tänkte passa på att duscha och göra mig i ordning! Vi ska faktiskt ner till biblioteket och skriva ut ett papper för att sedan gå till Babyproffsen, lämna in pappret och hämta ut en blöjhink som vi får helt gratis! :)

Igårkväll gav vi Elias för första gången lite mjölkersättning innan han skulle sova för natten.. Funka jäkligt bra och man fick faktiskt några timmar mera sömn denna natt eftersom att han var mätt och belåten! Det verkar inte som att han får tillräckligt med mjölk från mig när vi ammar så jag kommer att ge Elias ersättning lite då och då när det behövs!
Det posetiva med ersättning sådär på kvällskvisten är att Linus får mata! Man kommer liksom närmre honom på något sätt och det tyckte Linus också igår efter att han fått mata, rapa och lägga Elias i sin säng. :)

Klockan halv 5 idag kommer en kvinna hit från Trygg Hansa Barnförsäkring och ska prata lite om deras försäkring och ge oss lite info kring allt.. Asså herregud jag har ingen aning om sånt här? Ska man ha försäkring? Så himla mycket nu med papper hit och dit, försäkringar, bidrag osv... Inte konstigt att man blir knäpp! :)
Men men, lärorikt är detta kan jag ju lugnt säga! Såhär noggrann med saker och ting har jag AAALDRIG varit och AAALDRIG trott att jag skulle bli heller! Känner mig faktiskt himla duktig om jag får säga det själv! ;)

Nu ska jag ta tag i mig själv och fräscha till mig lite!

Väntar på älskade pappsen!


Elias i tidningen!

Vi sände in en bild med text till Åkersberga tidningen Kanalen förra veckan och nu i onsdags så kom han med!
Vår lilla plutt ♥


Hälsade på Elias Nr:2 igår!

Igår hela dagen var vi på Ljuserö och hälsade på Andrea och Emil med sin Elias! Känns så sjukt att vi innan hade träffats med våra magar och vankat fram tillsammans medans vi nu satt där med våra bebisar i famnen! Bara så underbart :P

Linus är på jobbet och Elias sover just nu, utan blöja! Han har redan lärt sig att gå på toaletten...Närå men han måste få lufta lilla rumpen lite så att hans utslag som vi var på Astrid Lindgrens med går bort helt och hållet! Sen så kan det väl vara skönt också att vara utan en bajs och kiss blöja någon gång också kan jag tänka mig! :)

Igår så tänkte jag att jag skulle gå en härlig lång morgon promenad i det fina vädret som jag trodde att det skulle bli idag eftersom att det var så himla fint igår, men nej här så vaknar man till ett grått och mulet Sverige....
Suck* Vad ska man hitta på nu då?


Elias tre veckor gammal!

Idag är Elias hela tre veckor gammal! HELT SJUKT VAD TIDEN GÅR!
Imorgon ska vi upp tidigt för att åka till Andrea och Emil som också fått sin Elias nu! Ska bli superduperkul!!

Kollade ni Melodifestivalen ikväll? Shit vad jag fick nya ögon för Danny! HERREJÄVLAR! Och dem där byxorna ska jag köpa till Linus. Såna MÅSTE han bara ha! ;)

Elias har varit rätt gnällig idag han.. vet inte vad det kan vara med jag gissar på att hans mage ställer om sig efter magdropparna han har börjat få.. Efter några dagar ska det nog bli bra tror jag!



Min lillasyster Emelie skulle på pyamasparty ikväll och såhär fin blev hon efter att jag stylat till
henne!


ÄNTLIGEN FREDAG!

Fast det känns som fredag varje dag för mig! Fredag=ledighet och jag har ledigt hela tiden och kan ägna hela dagarna åt min lilla baby angel ♥

Tänk att imorgon är Elias hela 3 VECKOR GAMMAL! shit vad fort tiden ska gå.. Men det är kul, han blir mer och mer med i matchen och när jag lipar så lipar han, skithäftigt tycker jag! :D

Idag är Linus ledig och prinsarna ligger fortfarande och sover! Själv har jag duschat, ätit frukost och ska snart ta och städa lite! Idag ska vi faktiskt fixa vårdnaden för Elias. Just nu står det bara att jag är förälder och att Elias heter Heleander i efternamn men det ska vi ändra idag! Han ska faktiskt heta Elias Hasselström! :P


Dagarna går!

Känns som att tiden går hur fort som helst! SOM Elias växer asså! Helt otroligt! :)
I tisdags var vi hos BVC och vägde Elias. Han vägen nu 3300 g, stor pojke nu!
Vi fick tips om att köpa magdroppar som innehåller en speciell bakterie som gör att gaserna i magen lättare kommer ut och så att han slipper besvär i magen! Han har gnällt så mycket för det så nu har vi börjat med 5 droppar en gång om dagen! Det kommer göra att han i början pruttar dubbelt så mycket som han gjort tidigare och OJOJOJ vad han kommer att prutta... Redan nu innan han fick magropparna så prutta han sjukt mycket.. Tänk nu dubbelt...shit vilken pruttnisse! :P

Idag var vi hos MVC för en liten efterkoll! Det var kul att få träffa min barnmorska och få visa upp Elias som hon känt och lyssnat på när han låg i magen, så det var lite häftigt sa hon att få se vem som faktiskt har legat där i magen under hela tiden!
Vi träffae också på en gammal Söraskolan lärare som vi även träffade på förlossningen. Vi pratade en del och dom hade fått en flicka samma dag och hon var jättelik Elias! Helt sjukt! 


Dagen som är kvar så ska vi bara vara hemma, ta det lungt och kanske få lite städning och tvättning gjord!
Ikväll kommer några gamla grannar/vänner förbi för att titta på Elias!


Sjuka familjen!

Hallå igen!

Har varit lite frånvarande men det är faktiskt så att vi alla har mått lite halvdåligt, men det börjar nu bli bättre och bättre!
Jag och Linus har haft ont i huvudet och känt oss hänginga och Elias fick vi åka in till Astrid Lundgrens med för hans ögon klibbar igen som tusan och hans rumpa har röda vattenfyllda prickar som svider så nu har vi fått en speciell salva som verkar lindra och göra hans lilla rumpa bättre! Ögonen skulle vi bara torka av lite lätt med pads och ljummet vatten! Nu kan man inte direkt bara ligga och lata sig i sängen hela dagen när man mår dåligt. Nu måste man mata, byta blöja och göra 100 tals med fler saker. Men jag gillare! ;)
 Men nu är vi på bättringsvägen iallafall! :D

Här är en liten bild på Elias för någon dag sedan! En mycket glad Elias!


RSS 2.0