Michelle 20 år!

Godmorgon! Idag fyller Michelle 20! Det skall firas med lasergame, middag och senare lite partyparty :D

GRATTIS GUMMAN!!






I onsdags åkte jag och Emma hem till "Tant Ela och Farbror Måns" på middag och dans!! Supergod middag med efterätt, du är så duktig Ela!
Och SHIT vad kul det där dansspelet va asså, lite svårt..men vafan, några glas vin och sen flyter det bara på! ;)
Finns en massa bilder, har lagt upp på facebook, men ska lägga ut här med, men det blir nog imorgon, nu ska jag sova en timme till för Elias har somnat om, sen ska jag pallra mig ner till centrum!



:)

Hittade Elias liggandes såhär en morgon..




Bildbomb från Norrland!


Hemma från Norrland!

Igårkväll kom vi hem från Norrland - Ramsele. Det har varit så skönt med ny frisk luft och bara fått njuta av naturen!
Fick en jäkla sovmorgon idag till kl 1 så jag är lagom utvilad nu kan man säga! Ikväll blir det till att städa och packa upp väskorna!

Lägger in bilder imorgon istället!

MOT NORRLAND!

Om några timmar beger vi oss till Norrland - Ramsele, till Linus landställe!
Vi åker på kvällen så att Elias kan sova under tiden vi åker, så att det inte blir så jobbigt för honom :)

Vi kommer hem på söndag!



Tjingeling!

DOP 16/7

Rebecca sjunger

Emelie häller i dopvattnet

I faderns, sonens och den heliga andens namn...

Elias skvätte runt lite med vattnet så prästen fick på sig!

Nu är Elias döpt

Robin tänder dopljuset

Jullan sjöng

Phuuu, nu var det över!

Mina syskon, jag och Elias

Fina gudföräldrar

Vi med gudföräldrarna

My family

Efter dopet

Kak buffén

Presentbordet

Emma och Elias

Min bror Onur och Elias

Min pappa Haci och kusin Ayhan

Elias med sin mormor

Elias och jag

 


Ska vi prata lite om det underbara dopet nu? :)

Hallååå! Jag är så lycklig! Att ha så många runt omkring mig, som bryr sig om oss så mycket hade jag ingen aning om! Vi samlade ihop våra underbara vänner, våra fina familjer och släktingar. Både barn och vuxna var med och tillsammans var vi 67 personer!
Utan alla dessa människor hade det inte blivit så fint och lyckat som det blev. Jag bara tänker tillbaka när vi går in i kyrkan till Lejonkungen - En värld full av liv och ser alla dessa människor som samlats där för vår skull, för Elias skull! Kan inte ens beskriva alla fjärilar jag hade i magen och hur jäkla nervös jag blev då haha! Men en sådan härlig känsla, OJOJOJ!

Rebecca sjöng en egen låt som hon gjort till Elias - Elias visa. HELT OTROLIGT VACKER måste jag säga! (Börja grina såklart), men försökte hålla tillbaka! TACK till dig underbara Rebecca, går inte att beskriva hur tacksam jag är och hur glad jag är som har dig!

Det blev lite psalmer, b.la Psalm 606, "Det gungar så fint" och psalm 201, "En vänlig grönskas rika dräkt" (som jag dessutom sjöng när min mamma och pappa gifte sig).
Efter det blev det lite snack om gud, Jesus och allt det där ni vet :)

Sen kom Jullan! Hon sjöng så fint Tarzan låten - Du finns inom mig! Tack Julia för att du ställde upp och sjöng så vackert Elias godnatt sång som jag brukar sjunga för honom (fast inte lika bra som du då såklart, haha). Tusen tack! Var beredd på att jag kommer vilja att du sjunger flera gånger haha ;)

Till sist var det dags. Elias skulle döpas.
Elias Kristoffer Robin (Kristoffer som sin morbror och Robin som sin farbror) Haha jag tänkte att man säkert förknippar det med han i Nalle Puh.. För det gjorde nämligen jag :P Men det är så fint ändå, det passar så bra ihop, men vi valde det just för att vi älskar våra bröder så pass mycket att vi vill att Elias ska bära deras namn!

Gudföräldrar blev min lillasyster Emelie och Linus storebror Robin! Robin bar det stora korset när vi gick in i kyrkan, Emelie fick hälla upp vattnet och Robin fick sedan tända dopljuset.

Efter besöket i kyrkan gick vi alla över till Prästgården bredvid och fick en liten för drink (alkoholfritt eftersom att det är dop) med tilltugg, sedan bjöds det på en massa gottgott som bullar, kakor, tårtor, kaffe, te, och läsk. I barnrummet blev det chokladbollar, läsk och en massa roligt godis!

Presentbordet fylldes med en massa fina presenter!! Vet inte hur jag ska tacka alla men vi är sååå himla tacksamma för allting och vi kommer att skicka ut tack kort från och med nästa vecka!! :D

Ni som tagit bilder får hemskt gärna skicka dom till mig på min mail som är [email protected]
Då skulle jag bli jätteglad ifall jag fick fler kort :P Just nu har jag inte så många men jag ska lägga in dem kort som jag har tillgång till! :D


Tack än en gång till alla som var där, det var jätteroligt att se er alla och jag är så himla glad att ni var där och delade den dagen med oss och gjorde den minnesvärd för Elias! Dopboken blev full av era fina texter och den ska vi spara för att om några år titta tillbaka och minnas den här dagen!

Jag älskar er!


Elias Kristoffer Robin 16/7-11 ♥

DOP!

Idag ska Elias döpas kl 1 och jag är sååå nervös! Hoppas att allt går bra och att det blir lyckat! :)

ELIAS, ETT HALVÅR GAMMAL!

 

 

 

 

IMORGON ÄR DET DOP!!


MAMMA 41 ÅR!!

Min älskade mamma fyller 41 år och ikväll ska vi fira henne med en härlig middag!
GRATTIS MAMMA! ♥



Elias säger MAMMA

Haha vet inte ifall det är medvetet eller ometvetet, men iallafall så är det härligt när man hör honom säga det! Han vet nog inte vad det betyder men han säger iallafall MAMMA. Maama mamama maaama mama. I morse sa han också pappa. Efter massa övning så tar han efter och härmar, så jäkla coolt! :D

Sommar!

Äntligen har Linus semester! Nu slipper man jobba om varandra och istället umgås med varandra! Jag ska börja jobba luncher på jobbet och det ska bli så himla skönt!

Igår hade vi myskväll med några breezer och nåt glas rosé . Linus lagade kycklinggryta med ris, muums :P Elias åt samtidigt som oss men sen somnade han :)

Lägger upp lite mysbilder på min lilla pluttis som blivit så stor! Om exakt en vecka är det dop och den 15e blir han ETT HALVÅR! ;D


 

 

 

 

 

 

 



Myspys kväll med min älskling

Jag och Linus har myskväll framför tv:n. Äntligen lite egentid när ingen av oss jobbar. Kanske ett skum bad senare? :) Skriver mer imorgon!

Lek & bus gör en lite trötter

Lilla gubben blev så trött efter allt bus och lek så att han somnade. Lilla pluttis ♥

 

 

 

Idag blir det en sväng till Täby C för att köpa på mig lite prylar och dekorationer inför dopet! Efter det ska jag jobba kl 4. Igår blev det jobb också... Jag säger bara det, VARMT SOM FAN vare! Men idag verkar det vara lite härligare väder att jobba i!

Blir ingen flytt idag iallafall.. Hyresvärden åkte helt plötsligt bort på semester och ligger säkert på playan nu medans vi sitter här men noll ledig yta kvar och vill börja andas ut så fort som möjligt... Hon är tillbaka på måndag så vi får se när det blir flytt. FÖRHOPPNINGSVIS nästa vecka någon gång....!

RSS 2.0