ELIAS TVÅ VECKOR GAMMAL!


Idag är vår lilla plutt hela två veckor gammal! Tiden har liksom bara flugit förbi känns det som! Det känns som det var igår som jag förlöste honom.. Han börjar bli så stor nu lilla killen! Börjar komma i stl 50 nu så att det sitter någolunda bra också!
Hans bruna ögon har kommit fram och han har börjat le ibland (kanske är magknip inte vet jag) men man kan ju iallafall lådsas att han ler åt oss! ;)

Nästa vecka börjar Linus jobba, då kommer vi att vara själva hela dagarna utan Papi :( Men det blir kul sen när han kommer hem! Elias älskar att få ligga i Linus famn. Man ser att han känner sig trygg och varm hos honom!

JAG ÄLSKAR MINA FINA UNDERBARA POJKAR! ♥

ÄNTLIGEN ÄR DEN ANDRA ELIAS UTE!

GRATTIS TILL ANDREA OCH EMIL SOM I NATT FICK SIN LILLA ELIAS!

Han som egentligen skulle kommit den 22a kom på det datumet som vår Elias egentligen var beräknad att komma på! Nu har båda Elias kommit till världen och den långa väntan är över!
Kanske besöker vi dem alla tre på BB senare! :)

Moster Frida på besök!


Idag kom moster Frida hem till oss på besök!

Mina pojkar sover..


Medans mina pojkar sover så passade jag på att duscha och fixa mig! Efter att Elias har ätit så ska vi ta en promenad för att posta ett brev som innehåller Elias namn, mellan namn, efternamn och hans föräldrars underskrifter. Sen så ska vi också köpa batterier till "Barnvakten" som vi köpte förut! :)

Elias första bad!


Idag badade vi Elias.. Något som inte var så värst populärt kan jag ju säga.. Direkt när vi svept in honom i en handduk så kissar han! Rakt ner på Linus fot! Så fick han bada lite mer! :)
Sedan myste vi in honom i en stor ny mysig handduk och det tyckte han om! Då var han nöjd .

Nu har jag precis satt på honom en ny blöja och pyamas och ska försöka hålla honom vaken lite så att han inte vaknar så mycket sen på natten! Än så länge har det gått väldigt bra på nätterna, endast två gången med ca 4 timamrs mellan rum när han vill ha mat och sedan sover vi alla tre som stockar!

Imorse fick han faktiskt ligga i vår säng.... Det var mys pys ♥

Navelsträngen borta!

 

Idag lossnade nalvesträngen innan vi skulle ner till centrum för att äta lunch. En kvinna från BVC var här hemma och vägde Elias och nu väger han 3050 g, så han har faktiskt lagt på sig en del sedan vi vägde honom senast förra veckan i torsdags då han vägde 2875 g! Min pojke börjar bli en stor kille nu. Han är grymt stark i nacken, det sa kvinnan från BVC också! Nu sover lillen och vi ska snart äta middag!


Min lilla prins <3


Min lilla prins bara växer och växer. Idag kommer BVC hem till oss för ett besök där vi kommer att väga Elias och se att han växer som han ska! Innan det ska vi äta lunch med farmor Karin! :D

En vecka gammal!

Idag blir vår lilla pojke Elias en hel vecka gammal! Känns som att tiden har gått jättefort!
Amningen har kommit igång och han vaknar endast en gång på natten när han vill amma och sedan sover vi till sent på förmiddagen! Känner mig jätte utvilat och allt känns bara hur bra som helst! Jag har inte tagit mig tid att blogga så himla mycket och det är för att just dem här två veckorna så har Linus tagit ledigt från jobbet och vi ska lära oss vår lilla pojke tillsammans men absolut lägger jag in ett inlägg ibland men sedan när jag kommer att vara hemma själv så kommer det självklart att bli mycket mycket mer bloggskrivande med bilder och videoklipp! :D

Jag är verkligen världens lyckligaste! Elias förgyller varje sekund av vår vardag och är världens underbaraste och snällaste lilla pojke ♥ Linus och jag är världens stoltaste föräldrar! Mina pojkar som jag älskar mest i hela världen!

♥ Min familj


MIN PRINS ÄR FÖDD!

Äntligen är vi hemma efter en lång vistelse på BB.. Vår prins har vi med oss och han är frisk och kry!
HAN ÄR HELT UNDERBAR!!!!!
I torsdags åkte vi in för att min barnmorska upptäckte att jag läckte äggvita säger man, jag hade alltså havandeskapsförgiftning. Ganska ärftligt få min mamma också har haft det så det var väl lite väntat!
Vi åkte in men blev sedan hemskickade för att komma tillbaka på fredagen istället.
Vi kommer till sjukhuset runt 12 tiden och gör en massa prover. Sedan säger doktorn att nu måste vi upp till förlossningen för vi har planerat att sätta igång dig nu på en gång!
Shit vad rädd man blir då..

Jag blir igångsatt runt 4 tiden och sedan var det bara att börja den långa väntan.. Det skulle ta ganska lång tid eftersom att det är mitt första barn, plus att jag blev igång satt så då är liksom inte kroppen redo för att föda riktigt och då tar det en jäkla tid..
Efter några timmar börjar sammandragningarna bli allt värre och värre. Barnmorskan säger åt mig att jag kan börja med lustgasen nu om jag ville men jag tänkte lite taktiskt där och valde att vänta ytterligare några timmar för att spara mig till sedan när dem riktiga värkarna började sätta fart, så jag valde att andas igenom värkarna.

Ytterligare några timmar hade gått och det blir bara värre och värre, men jag tycker ändå att jag hanterade smärtan ganska bra och kände mig trygg och säker inne i rummet med Linus. Min mamma och Linus föräldrar var i väntrummet under hela tiden så det var härligt att ha så bra stöd med mig!

Sedan var det dags för epiduralen, en ryggbedövning som var jäkligt skön att få! efter det var det bara att chilla grillen typ och..vänta lite mer...! :)
Matlusten började att försvinna och sömn blev det inte så mycket av eftersom att värkarna började att komma ganska tätt inpå varandra!

Dem ökade värkdoseringen på mig eftersom att nu var det dags att Bebis kom ut för nu hade det gått alldeles för lång tid tyckte dem. Jag kände någon timme senare att det bara blev värre och värre. Smärtan fick jag nu ta med lustgas. Jag säger bara en sak..
HAALLEELUUUJAAAA VAD FULL MAN KÄNDE SIG!

Men ännu var jag inte helt öppen.. En centimeter kvar och det tog nog 5 timmar för den att öppna sig.. *Suck*
Det var dem 5 längsta timmarna i mitt liv och det var då jag kände att NU SKA JAG FAN FÖDA BARN!

Linus var världens bästa stöd så vi klarade oss igenom dessa 5 EXTREMT långa timmar och 20 minuter i 11 började jag krysta!
Krafterna var helt slut efter alla den långa väntan jag hade gått igenom men jag gjorde ALLT!

Med världens bästa peppande barnmorskor framför mig och med världens bästa stöttande pojkvän bakom mig så lyckades Bebis komma ut kl 23:04 den 15 januari 2011!

Det blev en Elias, en mycket söt sådan och verkligen pappa upp i dagen! Med sina 3010 g och 49 cm långa kropp låg han på mitt bröst och tittade Linus djupt in i ögonen och det var nu vårt liv tillsammans skulle börja! ♥

Barnmorskan som förlöste mig var en riktig hejjare på att peppa och göra så att man kände sig extremt duktig efter allt man gjorde under dessa 24 viktiga minuter!
Det visade sig sedan att hon var min systers fotbollstränare! Haha... Lite komiskt tyckte jag!

Nu är vi hemma, amningen är igång och jag bara njuter för varje gång Elias tittar på mig. Jag blir helt varm i kroppen och känner lyckan i hela mig! Han är en snäll lugn liten pojke som nu bara vill växa och växa och förgylla sin mamma och pappas vardag!



Vi är världens stoltaste föräldrar!
Nu är vi en familj!
 ♥ Nathalie, Linus och Elias ♥






<3


.

Efter en jobbig natt har jag gått upp och är supertrött.. Inte mycket sova här inte! Vet liksom inte hur jag ska ligga, för varje sida jag ligger på så ligger jag inge bra och det känns bara så jobbigt allting.. Rygg är den sida jag sover bäst på just nu men jag har aldrig kunnat sova riktigt bra på rygg så det har liksom inte heller funkat så bra.. Hur länge till ska jag behöva gå runt såhär..
Har tröttnat riktigt ordentligt.. Visst har det varit roligt, underbart och helt fantastiskt spännande men faktiskt måste jag säga att just NU är det inte roligt längre! Sista tiden är verkligen bara till för att vara jobbig och tröttsam! ...Men jag håller ut..

Idag ska jag träffa min vän Paulina så ska vi gå en promenad. Behöver faktiskt det just nu! Väntar på två samtal idag.. Får se om någon utav dem ringer eller om jag kan fortsätta sura för att vi inte hittar oss någon lägenhet...
Haha gud vad sur och bitter jag känner mig men allt är inte så lätt alltid. Det kommer att lösa sig så småningom men när man går och väntar och väntar på sin Bebis och blir bara större och större, så finns det bara ett ord att beskriva det med.. TUNGT :(

Ensamt på dagarna just nu.

Godmorgon! På den senaste tiden har jag börjat sova jättelänge! Nog för att Bebis tar så mycket på krafterna redan i magen.. :) Bara en enda lång väntan.. Blir lite ensamt av att vara själv såhär om dagarna så jag längtar verkligen efter vår lilla pojke som jag kan mysa och pyssla med sen!

Igår kom min granne Natali över och lämnade vagnen som var uppbyggd och helt klar! Vet inte vad jag ska säga som är tillräckligt bra nog för att kunna tacka för denna fina vagnen.. Nyaste modellen från bugaboo i lite mörkblågrått jeanstyg och till så fick jag ett tyg att kunna byta med på sommaren ifall jag vill ha något ljusare som går i beige. Jag fick även lite kläder från märket "älskling" som hon jobbar för nu! Helt fantastiskt och i gengäld får jag hämta och passa hennes underbart söta och gulliga dotter Milou! :)

Idag tänkte jag gå och köpa mig en bröstpump som verkar vara väldigt bra att ha! Efter det ska jag till barnmorskan, men Linus kan inte följa med för han jobbar :( Inte något speciellt med besöket idag än som vanligt lyssna på hjärtljud, mäta mage och stick i fingret som jag precis har vant mig vid ganska bra.. :)

Nathas bebis är ute!

Idag skulle jag egentligen ha träffat Nathalie, en vän jag lärt känna genom en mamma sida..
MEN! Hennes lilla pojke ville titta ut nu tre veckor tidigare så jag fick en bild smsad till mig igår kväll. JAG BLEV HELT PAFF! Hon var ju beräknad till dagen efter oss så jag trodde aldrig att hon skulle få så snart!

Nu börjar jag bli riktigt nervös, för nu vet jag att det verkligen kan hända när som helst. Andrea som är min andra gravida vän ska ha om två veckor så vi får väl se när hennes lilla pojke ploppar ut!
Och när kommer min? Bara för att Nathas kom nu och kanske Andrea's kommer att komma lite tidigare så ska min pojke säkert vänta i magen till prick det datumet eller efter det, bara för att jag så gärna vill ha ut honom nununu.. SÅKLART... :P

Lördag!

Hallå där! Idag blir det lunch med Therese, en gammal klasskompis som jag inte umgåtts med på hur länge som helst, det ska bli kul att få prata lite som har hänt under alla dessa år! :D
Senare åker jag hem till mamma och får väl se vad som händer där sen ikväll, tv kväll igen kanske? :)

Fredag.

Ännu en lugn fredag i mitt nya liv som gravid. Måste ju öva på det nu när det är det som kommer att gälla nu här framöver! Det börjar bli riktigt riktigt tungt och jobbigt nu måste jag säga än en gång.. Men det är det värt!

Jag längtar så efter vår lilla pojke och undrar när han har bestämt sig för att komma? Hoppas bara inte han vill gå över den bestämda tiden som är den 29e....
Linus mamma och syster tror att han kommer att komma runt den 14e när Linus syster fyller år, men Linus gissar på den 19e! Själv gissar jag nog på den 25e!

Kan ni gissa? :)

Mer snö?

Att det ALDRIG tar slut med snön! Kom nyss hem och vi fick typ skotta oss in i huset! Blir galen på detta snö oväder som bara fortsätter och fortsätter! När ska det sluta?
Nu ätnligen är bilbarnstolen hemma och jag tänkte nu gå över till min granne Natali! :D Ikväll blir det middag hos mormor och morfar igen och sen åker jag hem till Linus.

Linus är ledig imorgon, JIPPIIEEE! Vi ska då till försäkringskassan och fixa med en massa papper, men innan det ska vi in till stan och fotas med tidningen för sista gången! Tidningen kommer att komma ut i vår och då är det tidningen som heter "Gravid" som vi kommer att vara med i. Sedan kommer det att komma en uppföljning när Bebis har blivit några månader och den tidningen heter "Föräldrar & barn" men den kommer inte komma ut förns i sommar kanske :) Jag kommer att lägga upp bilderna på bloggen från tidningen då om ni själva inte kommer köpa den såklart!

Tänk er att om ca tre veckor kommer bloggen att fyllas med en massa Bebis bilder och videos!


GUD SÅ
JAG LÄNGTAR EFTER VÅR LILLA POJKE NU!! ♥


Kan inte sova..

Nu är vi hemma hos mami, Linus kom hit direkt efter jobbet idag! :D
Vi har ätit middag hos mormor och morfar och sedan tagit ett varmt skönt bad! Efter det gick vi och la oss så Linus sover nu men jag lyckades inte somna..
Har världens halsbränna.... Vet seriöst inte vart jag ska ta mig till? Har provat isbitar, torrt bröd och müsli. Det känns bra i någon minut och sen fortsätter den jäkla halsbrännan igen...... Isbitar har fungerat bäst hittills iallafall... Får väl fortsätta med det.... Måste nog köpa Renni imorgon!
Ska det vara såhär jobbigt nu? Ska jag ha det såhär? Nu är det inte speciellt kul men den här kulan på magen, inte bara magen som växer liksom... Känner mig som Svampbob fyrkant!

Imorgon ska vi förbi mammas revisor och hälsa på hennes lilla 3 månaders bebis och sedan ska vi vidare för att hämta en bildbarnstol som vi köpt!
Senare på eftermiddagen ska jag träffa min granne Natali. Vi ska montera upp den fina vagnen som hon så snällt ger till mig Linus och Bebis! Hon är helt underbar! Att hon ger oss drömvagnen som är helt otroligt smidig, lätt hanterbar och snyggt designad är ju helt fantastiskt! Se vad många olika lägen man kan ha den i också! SUPER!




Julaftonsmorgon.

Ser ut som att jag ätit ett helt julbord redan innan vi ätit julbord.. *SUCK*
Vill jag börja träna? SVAR JA!


Ny dag!

JAG HAR SOVIT SOM EN STOCK! Bebis har varit stilla hela natten men det tog sin lilla tid innan jag kunde somna igår för då levde han rövare där inne i magen! Jag provade faktiskt att sätta på Mozart musik som jag hört att man ska göra för att få bebisen lugn och fin...Men min Bebis verkar inte tycka om en fjollig Mozart för han sparkade som aldrig förr!! Tills jag stängde av, då blev han helt stilla.. Så jag undrar ja, om Mozart verkligen är så bra för bebisar? Kanske borde man hitta någon form av Mozart-remix istället?


3 VECKOR OCH 3 DAGAR KVAR TILL BEBIS!


Jag, min syster och min mamma hade lite tråkigt ikväll..





Min syster med Justin Bieber



Min mamma med George Clooney


Jag är trött.

GODMORGON!
Efter en sömnlös natt med en liten pojke buffandes i magen när jag vänder och vrider på mig i sängen för att hitta bästa läget att ligga och sova på så är man inte speciellt pigg idag.. Blir nog till att sova några timmar till på dagen idag!

Vi har fått en vattenläcka i köket hemma hos mamma som nu håller på att lagas..*SUCK*..
Hon kommer och hämtar mig här hos Linus när det är klart, så ska vi sen få besök av hennes väninna som har med sig sin 8 månaders bebis :)

Fick tips här om dagen av en tjej som hittade mig på Facebook och skrev om ett startkit som jag kollade in och tyckte var väldigt bra, som jag kan rekomendera er gravida eller med bebisar som vill ha lite gratis-grejer!

Här är länken som ni kan kopiera och söka på:
http://www.babybox.se/babybox_se.asp?ID=CWD8PSwmaUUCCCq


Falskt alarm!

Äntligen hemma igen efter en konstig dag..

Klockan 7 i morse vaknade jag av att det blev blött i sängen.. Jag fick inte stopp på det! Kiss i sängen var det inte, nej det var något man absolut inte kunde knipa igen och hålla inne med!

Jag väckte Linus som FLÖG upp ur sängen och börja packa väskor.. Jag ringde in till förlossningen och berättade vad som hade hänt och hon bad oss att komma in för en koll.. Shit var det dags nu tänkte vi och satt på sängkanten och skakade tillsammans.... Hjälp! Vi åt frukost och när jag precis höll i ett glas Proviva vinbär så fick jag VÄRLDENS JÄKLA VÄRK ASSÅ.. Spillde ut den röd/lila Provivan och skrek AAAJ! Haha och självklart så trodde Linus att det var blod som kom och han blev jätterädd, haha.. Jag la mig ner i sängen och värken gick över..

Linus pappa körde in oss till BB där vi direkt fick komma in i ett rum och göra en koll.. Någon slags kurva för Bebis hjärtljud och fosterrörelser så det var bara att ligga där i ca en halvtimme.. Efter det blev det en lång väntan i fikarummet.. Sedan var det vår tur. Än en gång fick jag sära på benen för att läkarn skulle stoppa in någon lång och konstig sak. Hon skulle kolla om det verkligen var vattnet som hade gått på mig..
Men något vatten hade inte gått, utan det var istället en tunn flytningsgrej som kan komma och kommer säkert att komma flera gånger sa hon så att vi skulle ha uppsikt om det skulle hända igen! :)

JAG VILL ATT BEBIS SKA KOMMA NU!! :(

2011!

Hallåå 2011! Hoppas att erat nya år har börjat bra?
För mig har den gjort ganska ont.. Haft en del verkar idag så jag har vilat en hel del. Har även tvättat första tvätten med bebis kläder i vitt som nu hänger på tork! Måste ha den vita tvätten ren nu ifall det skulle vara så att jag får åka in eftersom att där finns Bebis första kläder som han ska ha på sig sen på BB :)

Imorgon ska jag fixa en nagel som gick av igår och sedan tvätta ännu mer bebis kläder.
Nu ska jag och älskling mysa till en film. Vi hörs imorgon!

RSS 2.0