SOL & dop planering!

Hade tänkt att gå en runda på ca 1,5 mil idag... Ni som bor i Berga vet nog vilken väg jag pratar om, från Centrum hela vägen till Skärgårdstad - förbi Margretelund och sen tillbaka till centrum. Den vägen är väl ungefär 1,5 mil? Inte mindre tror jag inte. Men redan kl 8 i morse så var det ju stekhett! Så det blir nog för varmt för Elias att ligga i vagnen så länge. Får bli en dag det är mulet!
Medans Elias sover så sitter jag på balkongen och solar och planerar inför dopet! SÅÅÅ KUL :D

Syster 10 år!

 

Här är jag och min syster för tre år sedan. Då var hon 7 år. Igår blev hon hela 10! Så gammal jag var när hon föddes. Hon är yngst, men man kan nästan säga att Elias är som hennes lillebror nu. Hon kan vara en storesyster, men också moster. Sen så ska hon snart bli gudmor! En stor grej för henne och jag är glad för att hon är det, hon kommer att klara den uppgiften galant! Hon kommer ju alltid att finnas där, för både mig och Elias!

Jag älskar min syster ♥

 

Igår var vi hemma hos min pappa och firade Emelie. Gammelmormor och gammelmorfar var där också!

 


Äntligen är solen tillbaka!

Skönt med sol! Jag och Elias gick ut och la oss på gården, under det stora trädet som vi brukar. Det var såå skönt med frisk luft. Sen så lekte vi lite också, haha Elias är jätte kittlig i ljumskarna, under armarna och halsen, så vi skojjade lite :P


Det blev en liten sväng förbi mamma för att lämna och hämta lite grejor, morfar/pappa körde oss dit!
Nu är vi hemma här hos Linus igen, gud som jag längtar tills vi flyttarm så man slipper allt åka hit och dit hela tiden :P Fast kommer sakna att bo hemma... Är rädd för att man inte kommer träffa våra familjer lika ofta =/ Men det får man väl se till att det inte ska bli så!

Inga planer i veckan än så länge, förutom att jag imorn ska in till stan och käka lunch, syster hänger på också, sen åker hon hem med pappsen och jag stannar kvar för att träffa tant Ela, hon som jag satt en dag vid kanalen med, som jag lagt upp bilder på tidigare! Min syster fyller 10 år imorgon, så i helgen blir det Gröna Lund. Vi brukar åka dit på hennes födelsedag, men eftersom att hon fyller år på en vardag så blir det helgen istället som vi firar lite extra :P

Just nu är Linus och spelar fotboll, Elias går i gå stolen och kan faktiskt gå framåt nu lite grann! När han gått bakåt tills det tar stopp och han märker att han inte kommer längre, så vänder han riktning och går steg framåt! Duktiga lilla pojken min ♥


Dagarna bara flyger förbi!

Känns inte som att man hinner någonting!
I fredags var det midsommar! Det blev ju inte så pjåkigt väder trots allt! En sväng till Ekbacken tillsammans med min älskade lilla familj och mina svärföräldrar! Sill lunch, gott vin och så himla mycket folk! :)

Efter det gick vi och packade om. Sedan gick vi ner till kanalen och grilla, jättemysigt måste jag säga!
Min bror och hans tjej kom dit och hängde sen med oss hem en stund!

 

 

 

 

 


Majsbågar är goda


.

PAPPA KOM HEEEEM, FÖR VI LÄNGTAR EFTER DEEEJ.. ♥

Lam uppdatering eller vad?

Det är på grund av att jag har jobbat och att det har varit helg + jobb där också :) Denna vecka jobbar jag tis, ons och torsdag!

Idag ska vi förbi MM och hämta ett papper, sen vidare till biblioteket för att scanna in det till datorn. Sen väntar vi på att pappa ska komma hem så att vi kan ha en myskväll tillsammans, som vi inte haft på heela veckan!

Här e en liten bild på lilleplutt med farmor när vi va på Domarudden!






Glömde totalt bort!

Haha något som jag gått och väntat på hela veckan och varit rädd över var ju 5 månaders sprutan som Elias skulle få!! Halv 11 fredag skulle vi vara där, OCH DET VAR JU IDAG! Haha.. Kom på det när kl var prick halv 11 så jag kuta med vagnen fortsomfan ner till BVC! Förra gången vi tog spruta så skrek han det här hjärtskärande hemska skriket som man helst inte vill vara med om :( Men denna gång var det andra bullar :) Första sprutan märkte han knappt av, men sedan andra sprutan så blev han ganska ledsen fast fortfarande inte som han blev när han var 3 månader! Vi får se ifall han påverkas av sprutorna eller om det inte märks av någonting alls som förra gången, det får vi se senare ikväll. Då jobbar jag så Linus har honom från kl 4 tills jag kommer hem i natt :P

Just nu sover lilleplutt och jag har precis duschat. När han vaknar så tar vi rundan till centrum och byter min skjorta!

Morgon promenad!

En timmes runda runt kanalen. Gud så härligt! Nu ska vi till centrum och byta en vit skjorta som jag köpte igår.. Sen blir det jobb kl 4!! :)

HEMMAAAAAA..Skönt

Ont i fötterna.. Ska sova nu men jag tänkte bara berätta att SOFIA HAR FÅTT SIN LILLA SON NU, eller aah kl 5 i eftermiddags typ men då var ju jag på jobbet så då kunde jag ju inte blogga (eftersom att man inte har någon Iphone dårå..). Allt hade gått bra och vi sa att jag ringer henne imorgon så att hon får vila nu så slår jag en pling när hon har tid imorgon istället :D

Juste! En grej som chockade mig var att när jag står och dukar så tittar jag ut genom fönstret och ser en tjej som jag tycktes känna igen.. Så slog det mig att det var ju visst Elin Nilsson som jag tog studenten med förra året som gick förbi jobbet hahahah så jag bara rusade ut! Hon jobbar tydligen i Berga, så jaa det får väl bli en lunch eller fika någon dag, så trevligt med lite Norrtälje bor här tycker jag! Jag har ju trots allt varit en också kan man säga (för ett halvår cirka) hihi ;D



JAJA, NATTI NATT..A

ELIAS 5 MÅNADER!

Idag onsdag, blir Elias hela 5 månader. Snart ett halvår! Jäklar.. Jag säger det varje månad.. Fan vad tiden bara rullar!!! :P

I morse så snackade jag med en Sofia (som var rätt hög på lustgas), som egentligen skulle föda sin lilla Terje på BB Sthlm men som blev körd till Uppsala istället pga att det inte fick plats! När jag pratade med henne var hon öppen 6 cm och var på väldigt bra humör haha! Nu är det påväg framåt och ikväll blir hon mamma! :D

Jag ska jobba idag och fram till söndag, gud så kul det ska bli! Jobba jobba jobba :D
(money money money - ABBA)



!

Jag måste bara berätta en sak!
Elias har en mobil hängandes över hans säng, som spelar fin musik. Han hade somnat, så Linus la honom i sin säng.. Efter ett litet tag så spelas musiken. Då har Elias tryckt på knappen längst ner och tydligen velat ha lite musik hahaha det var så roligt när vi såg hans lilla hans på apparaten med alla knappar. Han låg han bara där och tittade på den fina nattlampan :) Sååååå sööööööt min lilla pluttis ♥

Skumbad!

Elias badade och hade massa skum i vattnet.. Det tyckte han var väldigt gott!
















Elias första sommar!

Elias verkar älska sommaren! Att få ligga utomhus och busa, när vinden blåser så sträcker han ut tungan haha. Jag satte på honom en liten bladnäsa som ramlade ner från trädet. Se så gullig han blev :)












En solig lördag och söndagsmys!

I lördags satt jag och Elias under ett stort träd utanför på gården och hade det jättemysigt! Det var så varmt så man kunde knappt vara i solen.. Efter ett tag kom morbror Kristoffer förbi!

 

 

 

Elias tyckte om att ligga och prata med alla löven i trädet :)


 


 

 

 


Sammanfattning av helgen.

Ja vi har för det mesta tagit det lugnt, men i fredags efter studentmottagningen som vi var på så åkte jag, Elias, Linus och hans syster med deras föräldrar hem till några vänner! Jag var så jäkla trött hela kvällen och höll på att somna ett flertal gånger! Men det gick vägen.. Elias vaknade ett par gånger och har fortsatt göra det några nätter... Men i natt vaknade han bara två gånger.. BARA två haha.. Annars har jag börjat med att vakna typ 4-5 ggr... Hoppas att han ändrar den här dåliga vanan och går tillbaka till dem tider han hade förut när han endast vaknar en gång vid 5 tiden!

Ja vi var ju på studentmottagning, jag och Elias. Hos en barndomsvän som jag har bott mitt emot sen jag var liten! Här har vi Fredrik och Elias!

 

Här är hans knäppa lillebror Patrik som förvånadsvärt, håller i Elias!

 

Vi träffade även på Sofia som också var på besök! Haha kolla vad fet Elias ser ut... Ja han e ju iaf go å gla!

 

 

Ja sedan så åkte vi ju vidare. Här är faster Therese och Elias!


 

I lördags hade vi strålande fint väder med en heldag utomhus på gården! I söndags var det dags för baby sim igen och efter det så träffade vi Mikaela på en fika och sen ett par härliga timmar nere vid kanalen, men det kommer mer om det i ett senare inlägg, nu ska jag ta mig en dusch!


<3

 

♥ VI SAKNAR DIG NÄR DU ÄR PÅ JOBBET PAPPA ♥

 

 

 


Morgon lek!

 

 

 


Dopklänningen inköpt!

Dopklänning från KappAhl - Vintage

 

Visst, den ser väldigt flickig ut, säkert till flickor också med alla dessa volanger och grejer men det skiter jag faktiskt i nu :) Så fort jag såg den blev jag kär! Det är bara att sätta dit ett blått band som hänger ner så har man markerat att det är en pojke! Och dem flesta som ska komma på dopet vet nog att Elias är en pojke.. Hoppas jag? :) Nej men fan, ska det vara en klänning så ska det! JAG ÄR NÖJD!

 

 

 

 


Härliga dag!

Idag har jag och Elias haft en myspys dag, med piknick och bus nere på gården!

Om det blir fint väder imorgon också så ska vi ner igen! Men först kl 10 ska vi iväg med gammelmorfar och köpa en student present till Fredrik som går ut imorgon! Vi kommer inte gå till utspringet för det blev lite för mycket ljud sist vi var på utspring på Danderyds gymnasium.. Men där var det nog lite mer livat med trummor och grejer, än vad det kommer att bli här i Berga. Fast vi skippar nog det iallafall och kommer till mottagningen istället! :)

 

 

 


Inte mycket plats i en 1.20 säng...

Elias har börjat vakna på natten nu.. Två-tre gånger. Jag tror att det kan bero på att han är förkyld och sen så är han rätt så varm, så jag tror att han kan ha lite feber. Har dock inte tagit tempen på honom så jag är inte helt säker.. Men han är inte som vanligt iallafall. Hoppas att det går över snart!

Ja i natt så skulle jag byta blöja.. Han vaknade för att han hade kissat igenom haha... Så jag lägger honom i vår säng och går och hämtar en ny blöja.. När jag kommer tillbaka så har han somnat igen, med sin nerkissade pyjamas OCH utan blöja.... Så brukar han inte göra. Han måste ha blöja och ny pyjamas för att kunna somna om, eller bara en ny blöja och sova utan pyjamas, men denna gång somna han om på några sekunder. Jag satte på honom en ny blöja utan att han vaknade men sen så vågade jag inte flytta på honom ifall han skulle vakna för jag va så jäkla trött. Kunde ju liksom inte lägga mig i hans säng, så jag la mig nere vid fötterna... Inte speciellt skönt att sova helt ihopväcklad för att få plats men det gick bra i 10 minuter innan vi alla vaknar av Linus väckarklocka kl 5 :) Elias brukar inte vakna av den annars men jag tror inte att han sov riktigt djupt som han brukar, så han vaknar för minsta lilla ljud.. Jag kan säga att jag är rätt lagom trött idag!

 


Kom precis hem från Centrum.

Jag och Elias käkade lunch med "gammel mormor och gammel morfar" alltså mina morföräldrar. Det blev entrécote, gott gott! Efter det så gick vi runt i affärer och kollade lite. Jag la undan en dopklänning från KappAhl.. Den ser lite flickig ut men hon i affären sa att det var till båda könen men att man kan sätta ett blått band runt eller något, så jag la undan den så ska vi se vad Linus tycker om den. Han måste ju också få vara med och bestämma ;)

Köpte fler dop kort också och en till guldpenna för det var slut... Dopet blir nu den 16 juli pga att vi inte hittade någon lokal att vara i efter så nu får vi dopet för oss själva, alltså inga andra som döper samtidigt som oss och sedan går vi bara över till Prästgården :) Kommer nog bli en superdag tror jag! Vet dock inte vad jag ska ha på mig.. men som sagt, det är typ två månader kvar så jag hinner nog lista ut något!!

Här är Elias med sin gammel mormor ♥




J A G Ä L S K A R D I G M I N P R I N S .


Något fanns det att göra!

 

 

 

 


.

Happ. Såklart att solen försvann. Vad ska man hitta på dårå -_-

Kommer lilla Terje nu? Eller kanske en liten Nova?

Nu kanske det är dags för Sofia! BB STHLM ville att dem skulle åka in och kolla läget. Det är lite fostervatten som läcker, hoppas hoppas att det är dags nu och att det inte blir som det blev för mig när jag fick falskt alarm. Det var lite jobbigt, för man vill ju att bebisen ska komma nu nu nu!
Sofia det kommer att gå så bra så när det väl är dags! Jag håller tummarna för dig, för er!

 

Se så fin hon är! ♥

 


En tidig morgon..

Vi lattjade lite med kameran en morgon hemma hos mamma. Klockan va typ.....05:30? :)




















Härliga morgon sol!

Guuuuud så fint väder det är redan nu! Har packat klart skötväskan och när ICA öppnar så ska vi förbi och köpa lite matsäck! Vi ska nämligen ligga nere på gården och sola hela dagen, aa fast inte Elias då, han får ligga under ett paraply eller något :) Har skickat och frågat Andrea ifall hon och Elias vill komma hit, fast hon har inte svarat än, men vi får väl börja vår pickick utan dem då haha :)

Här är en bild från igår som jag tog på mina prinsar ♥



J A G  Ä L S K A R  E R


MAT MAT

 


Mina prinsar!

 

 


Jag lever, det kan jag lova!

Ja hej, Nathalie heter jag... Minns ni mig? Haha.. Vi har varit sjuka, sen har det varit långledigt och strålande fint väder! Så jag har inte pallat med bloggen helt enkelt, sorry :) Men vi lever iallafall! Om vi gör! Elias bara växer och växer.. Han har liksom blivit en liten pojke nu istället för en liten baby... Rensat ur små kläder och tagit fram leksakerna!

Något nytt som Elias har börjat göra nu, dag ut och dag in, är att lipa.... Han lipar heela tiden! Haha, undra om han blev skadad av att jag, Linus och alla lipade till honom för att han skulle reagera tillbaka när han va mindre, så han ger liksom igen nu på något sätt haha!! Men han e söt när han lipar :P

Elias har också blivit en riktig hejjare på sin hoppgunga! Nu är det full fart kan man säga!



RSS 2.0