ELIAS THA MAN

Kepsen och pilot brillorna köpte vi på kanalens dag i söndags. Skjortan är från Moster Emma, linnet och byxorna är från KappAhl!

Idag har vi träffat Andrea med sin Elias och Thess med sin Wille! Vi tog en fika i centrum bara och snackade lite. Det blir nog "mamma vin kväll" någon helg här framöver innan Andrea och familjen flyttar hem till Gotland! Så får papporna ha barnen och ha myskväll hemma! Tack för idag tjejer, jätteroligt att träffa er! ♥

HÖST

Höst dress från Newbie KappAhl & skor från KappAhl

Favoritkläderna som Elias har haft på sig sen han föddes, har varit från märket Newbie som KappAhl har. Men tyvärr så har dem bara kläder upp till strl 68. Den här mysiga höst dressen fick Elias av sin farmor! Den är i strl 68 men känns som en 74a! Han kommer nog att kunna ha den hela hösten förhoppningsvis! :)
Skorna köpte farmor också! Tur att dom fanns kvar nu till hösten igen, dom fanns även förra året som jag köpte till honom redan innan han fanns och som han hade när han va två månader gammal. Jag blev så kär i dom så fort jag såg dom! Så jäkla härliga!

En mammadag!

Det blev inget baby sim idag pga av varken jag eller Elias hade några badkläder... Men vi träffade Andrea och Elias istället!
Vi gick runt lite, köpte lite prylar, bla ett par badbyxor till lilleplutt och små söta plastfiskar som han kan leka med när han badar. Juste..En hederlig gul gummianka också såklart! En sån måste man ju ha :P

Vi gick och käka på Anjas och efter det så gick vi en sväng förbi Kanalens dag... Gud så dåligt det har blivit dem senaste åren.. Förr var det ju stånd runt hela centrum, på bilvägarna och på hela torget, plus att karusellerna var lite roligare.. Nu är det på ekbacken typ 10 tält där dom säljer grejer eller nåt... Plus att killen i vinstbåset inte var speciellt skjysst heller...
Andrea satsade på att vinna något fint till Elias, men det enda hon fick välja var en PLAYBOY KANIN? Hallå liksom... Jag ba kan du inte vara lite skjysst nu mot oss och byta den där mot en liten rosa blomma åtminstonde? Han ba nej.
Så fick Elias leka med sin...fina...playboy kanin.
Men något kul hittade vi iallafall. En cool spiderman keps och ett par pilotbrillor till killarna! Ska hem till mamma imorn och hämta kameran, har inte fotat på länge, tror det är dags nu så ni får se! :)
Efter ekbacken det så satte vi oss och gjorde naglar inne i centrum.. Min kille sov under nästan hela tiden men andra lilla killen satt och kolla på ett tag, sen fick hon som jobbade där vara lite barnvakt så att dom kunde göra klart våra naglar :) Det gick suveränt! Såklart så fick hon lite dricks för att ha varit barnvakt under tiden! :)
Imorgon har jag inga planer, förutom att hämta kameran hos mamma!

Lördag natt.

Kom hem från jobbet för en timme sen. Linus är på Tegel med sin bror och en massa kompisar och Elias sover hos sin morfar. Imorgon är det baby sim kl 10 och efter det ska vi träffa Andrea med sin Elias och sen Emma kanske. Ska rinnga henne imorgon!
Idag träffade vi morbror och Elias blir alltid glad av att se sin fina morbror!

Ons.

Idag har jag och Elias varit och ätit sushi med farmor som är ledig från jobbet, sen tog vi en liten sväng och fick syn på en massa äppelträd, så vi pallade några till en äppelpaj och till fruktskålen! :P
Har inte kameran här, annars hade jag lagt in bilder på lite nya prylar som Elias har fått under dessa två veckor som jag inte haft kameran på. Tänker inte berätta ännu vad det är, det blir en överaskning som ni får se typ.. imorgon kanske? Det är inget speciellt men det är lite söta saker som har hamnat i Elias garderob som jag kan tipsa om nu till den härliga hösten! :) Älskar hösten!


Imorgon blir det jobb igen. Även fre och lör. Sen blir jag ledig från söndag till torsdag, så jobbar jag bara hela helgen men måste se ifall jag kan få ledigt för att min vän Michaela fyller 20 och det vill man ju såklart inte missa! Tror att hon sa lördag....hmm.. får kolla upp det! :D
Elias somnade nyss, lite senare än vad han brukar men ibland blir det såhär och det gör inte så mycket :) När Linus kommer hem så drar jag och tränar först, så har han Elias. Sen när jag kommit hem så får han sticka iväg!
Här är en gammal bild på lilleskutt ♥

?

Gick hemåt, då ropar en skum kvinna efter mig. Aldrig sett henne tidigare. Hon hade lite brytning, alltå hon var inte svensk om man säger så. :) Men så säger hon till mig..
- Eey, eey hallå där , du däär med vagnen!
Jag ba eeh aa vadå?
- Är det ditt barn?
Jaa?
- Då ska jag säga till dig en sak. Du ska älska ditt barn, du ska älska allt mellan himmel och jord men även det som finns utanför. Det som många människor inte tror på. Jag säger inte att du ska tro på vad jag säger för du kanske tycker att jag är knäpp när jag säger till dig såhär.
Det finns liv efter döden. Det finns en plats för alla efter döden. Man måste bara tro. Tro på vad du vill, jag är inte Islam, jag är inte Svenska kyrkan, jag är ingenting. Jag är Jag och du måste vara Du. Din egen religion. Det som du tror på! Din önskan.
Du har en liten pojke i vagnen, han är 7 månader.

Sen gick hon bara..... =/ Hur får man en förklaring på detta? HUR FAN visste hon det där om Elias? Eftersom att han låg och sov i vagnen med en filt upp så att man knappt såg honom.. HUR?


Helloo lediga dagar!

Godmorgon! Vi vaknade för ca två timmar sedan.. Vi har lekt lite och övat på att krypa!
Än kan han det inte men är nog på god väg! Lyfter upp sig och står som att han ska börja göra armhävningar men vet liksom inte vad han ska göra sen för att kunna ta sig framåt.. Men still ligger han inte nej.... Han ålar sig fram, så han tänker nog att för att jag ska komma fram så kan jag åla, istället för att krypa..Det är lättare.. Plus att han tycker att det är roligare att gå (med hjälp förstås), än att ligga på mage och lära sig krypa... Jag tror nog att han kommer att hoppa över själva krypningen? Men vi får se! Min syster hasade sig fram på rumpan istället för att krypa så man hittar ju sina sätt att komma fram på. Inget fel med det :)
Nu är jag ledig i tre dagar, sen blir det jobb torsdag-lör!
Ska försöka träffa Sofia och lilla Terje nån av dagarna också! :D
Idag iallafall, så ska vi gå ner till centrum för att handla lite och posta brev! Sen när Linus kommer hem ska vi gå och träna. Inget annat inplanerat! Borde ringa Emma också!
Nu har Elias somnat igen efter en flaska välling. Nu lägger jag mig också.. Natti natt!

Fredag?

Idag är det visst fredag redan... Såå vad har jag gjort i veckan... Ingenting? Jobbat.. Hinner knappt planera något kul med Elias på dagarna eller om helgerna... Jobbar för mycket helger faktiskt.. Hittills har jag jobbat två helger i rad.. Men har tre helger i rad kvar, så alltså 5 helger.. Känns inte som att jag kan njuta av min mamma ledighet.. Det är ioförsig jag själv som satt mig in i situationen, självklart.. Jag behöver ju pengar.. Men jag behöver också lite tid till min lilla familj.. Vi hinner liksom inte umgås bara vi och hitta på något kul.. Typ åka någonstans.. Känns jättetråkigt... Visst på dagarna på helgerna men då är man helt slut för att man jobbat till halv 1-1 på natten och sen kommer hem och kan knappt sova för att man hållt igång så mycket under kvällen med gäster osv.. =/
Efter dom här helgerna som är kvar måste jag ta en paus från helgjobb. Jag vill njuta av mammaledigheten och min fina lilla familj.
Vad ska jag och Elias göra idag då? Jo jag ska bara ta mig en snabb dusch, sen åker vi en sväng till Täby. Hälsar på farmor på KappAhl och sen går runt lite! Måste köpa frimärken så att jag kan posta alla tack kort från dopet också! Har liksom inte blivit av.. Men alla är färdigskrivna iallafall! :D

Mys och prat i sängen

Vi har bara legat och pratat hela förmiddagen och kollat på One tree hill :P Elias har börjat med någon form av tjejsnack.. Han typ hiiii iiiii iii, med jätteljus röst.. Haha :P
Kl 1 ska vi till BVC för att jag vill kolla honom lite, egentligen ska vi på läkarbesök imorgon men jag tycker att han är så röd och det verkar klia jättemycket på hans lilla ägodel där nere så jag vill helst kolla upp det ordentligt redan idag!
Ikväll blir det jobb!

ELIAS 7 MÅNADER! <3

Min bebis blir så stor för varje dag som går! Idag blir Elias 7 månader gammal.
Mammas lilla ögonsten, jag älskar dig ♥



Söndag.

Idag har jag varit inne i stan med Michelle, jättemysigt! Hittade ett par skor till Elias från Zara butiken. Lägger in en bild på dom imorgon för just nu har jag varken en mobiltelefon eller en systemkamera så får ta på Linus tele imorgon ! :)

Vink, vink!

Elias vinkade nyss Hej då till sin mormor som ska till Rhodos en vecka! Mormor vinkade och Elias vinkade tillbaka, sen när vi sa att han skulle vinka till mormor så vinkade han igen!!! As ballt ? :P

Ledig!

Idag är jag ledig, sååå skönt! Ska träffa min vän Fredrik om en halvtimme! Sen ska jag bara vänta på Linus tills han kommer hem så drar vi och tränar!

Igår träffade jag Therese och Andrea på en fika, jättemysigt! Efter det så drog jag hem, lämnade Elias till Linus och sen iväg till jobbet! Mådde bättre igår, vi hade endast inneservering igår pga vädret så det blev inte lika mycket spring, jätteskönt! :)
Nej nu ska jag föna håret och packa skötväskan!

Saknar min bebis <3

Mamma har haft Elias två nätter nu, ganska skönt att ha fått sova ut för jag börjar bli sjuk. Hostar om nätterna och börjar få riktigt ont i halsen.. Igår hostade jag till och med på jobbet och det är ju inte speciellt fräscht att en servitris hostar medans hon går ut med mat och grejer.... Nääe.. Vi får se hur det går idag.. Ska prova jobba idag också så får vi se hur det går! Jobbar ju även fre,lör och söndag men, ja som sagt så får vi se hur det går idag!
Min lilla pluttis har vaknat idag med ett stort leénde på läpparna hemma hos sin mormor... Det gör ju att jag saknar honom mer och mer! ♥

Jobba idag!

Mamma hade Elias igår kväll och i natt och även hela dagen idag! Jätte skönt att ha fått sova ut ordentligt hela natten plus att Linus är ledig idag så vi har haft en riktig mys sovmorgon!
Jag börjar jobba kl 4 och mamma lämnar Elias efter Linus kommit hem från gymet! Har träningsverk idag efter träningen igår.... fy
När FAN ska min telefon komma undrar jag! Känner mig ju helt handikappad utan mobil!!

Ingen mobil för tillfället!

Har beställt en Iphone 4a, vit. Den har ju verkligen allt och då kan man ju slänga in ett blogg inlägg var man än är via den istället för att starta datorn hela tiden :) Sen så köper jag ju inte den BARA för att jag ska kunna blogga, nejnej. Den är ju bra att ha till allt, kolla bussar, lyssna på spotify, bra kamera, jaa.. Allt :) Sen så har min andra tele blivit så seg också . Ska byta sim kort så min mobil fungerar inte nu tyvär och sim kortet har inte komit hem ännu :(

Elias nyfödd <3

Hittade lite bilder från när Elias var nyfödd, hemma hos min riktiga pappa som jag tänkte lägga upp! Tänk att han varit så liten pluttis :) ♥
Här är min bror Onur med Elias en vecka gammal
Här är Onur och hans mamma Sibel med Elias
Min kusin Ayhan med hans son Benjamin
Morbror Onur
Sibel och Elias
Lilla plutt
Min bror, jag, Benjamin, Elias och min pappa
Familjen Demirol med Elias

HEEMMAA

PHUU. Nu har jag jobbat klart! Skönt att vara hemma! Imorgon är det en ny dag! :)

Lek & bus

Jag hann nästan städa klart innan Elias vaknade! Vi har lekt lite nu när han vakna och snart ska vi gå ner till centrum, måste hämta ut nya p-piller!

JOBB JOBB!

Idag tänkte jag städa lite och fixa i ordning bland alla grejer som ligger lite här och var. Klockan 5 börjar jag jobba och stänger sen ikväll, eller kanske blir i natt? Hoppas att folk går hem tidigt så att jag inte behöver vara där till sent... 

Imorgon på dagen ska jag träffa Emma och Ela! Linus börjar ju jobba nästa vecka och jag jobbar nästan varje dag hela veckan och tänkte kolla med dom om hur dom jobbar osv.. Skulle behöva barnvakt en timme tills Linus kommer hem från jobbet nämligen och då vill jag ju såklart höra med dom två eftersom att dom varit så sugna på att få vara barnvakt ;) Plus att Elias känner dom så bra nu så jag tror nog att det skulle gå super! :)
Får höra med dom imorgon!
Pratade med mamma igår och hon sa att hon kunde ha Elias, men ifall det kanske var på tiden att jag testade på att lämna honom hos en kompis ett tag bara för att vänja honom vid dom också och inte bara vid mormor/morfar eller farmor/farfar och det tyckte jag lät som en bra idé! :D
Pluttis sover så nu ska jag nog sätta fart!

Lite bilder på Elias och hans riktiga morfar


Onsdag.

Ja nu är jag hemma, har varit det i några timmar nu men jag fick iallafall åka från min riktiga pappa ganska tidigt i morse för att chefen ringde igår på kvällen och fråga om jag kunde jobba lunch dagen efter och såklart så ska man ju tacka ja. Ser bäst ut.. Men jag hade ju en jäkla resväg ända från Skogås i morse.. Men det gick bra! Började kl 10 så jag lämnade Elias hos Linus och stack sen iväg till jobbet och slutade vid 4a tiden.
Min "moster" alltså min riktiga pappas frus syster har fått en liten son, Benjamin heter han och är jättepluttig och jättesöt! Jag höll honom och gosa lite.. Såklart så blir man ju sugen igen.... Saknar den tiden när Elias var så liten, fast det är mycket roligare nu när han är med så mycket och ahr förvandlats från en bebis till ett lekande barn! :D
Jag skulle vilja ha en liten tjej om några år, fast egentligen så spelar det såklart ingen roll! :)
Imorgon är jag ledig men sedan väntas det två jobb veckor. Ska bli så kul att få jobba så mycket, nästan varje dag kommer jag jobba! Kvällar dårå, eftersom att Linus semester tar slut denna vecka. Men så kul ska det bli tycker jag! :D
Måste börja leta nytt jobb snart som man kan jobba med när mamma ledigheten tar slut.. Men undra vad? :S
Nu ska jag lägga mig och titta lite film, Elias sover och imorgon hämtar jag tack korten så jag måste hitta alla adresser igen så att jag kan skicka iväg dem! :D Sen tänkte jag faktiskt ta med mig Elias till gymet och träna lite, så får han titta på!

Måndag.

Elias har somnat om och jag ska snart börja göra mig i ordning och packa lite. Börjar jobba kl 11 och efter ska vi åka till Haci, min riktiga pappa och sova över två nätter.


Fredagen var jätterolig, först lasergame, middag och sen utgång! lasergame e ju faktiskt jäkligt roligt! Middagen var suverän och utgången.. Ja jag har inte dansat så mycket på länge. Det var såå kul! :D
Tack finaste Michelle och alla andra för en trevlig kväll! ♥



RSS 2.0